överdrivet lycklig. kärleken tar över

Jennifer älskar sin Alec

beger mig nog mot sängen nu. godnatt


full fart när skymningen kommer

kom nyss hem och väntar på att alec ska höra av sig så jag kan dra dit. ska nog vara där tills dess att han ska sova, har inte riktigt något bättre för mig än att störa min älskling i någon timme haha. måste byta lite kläder och sånt nu, höres när jag kommer hem igen!


för ovanlighetens skull är det min tur o ställa in

nya planer, föredrar inte direkt dom men måste ändå göras. jobbar ikväll 16-20 så vet inte riktigt vad mer jag hinner med. fan jag som var taggad på o gymma och saknar alec så ville verkligen träffa han. får väl skjuta fram dom planerna tills imorgon. tjolahejsanhoppsan avslutar inlägget nu


ge mig riktig värme tack


vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit

jobbigt med en pojkvän som inte har lov och inte kan spendera nätterna med mig... damp damp damp

att vara lite speciell och fungera på mitt eget sätt är en av mina talanger har jag märkt. inte särskilt dolda är de direkt men däremot ganska svåra att förstå sig på. ibland kanske inte ens de allra närmsta förstår.

ledig imorgon också såklart, men ville bara påpeka för dem som inte har lov hihi. ska ha en meningslös morgon sen när älskling slutat ska jag förbi där lite. kommer senare framåt kvällen gymma med veronica och antagligen avslutas kvällen med dh.... kom på medans jag skrev att det inte skulle vara någon imorgon, skit också. får väl hitta på någon annan syssla.

har ett ganska enformigt liv nu för tiden men jag nöjer mig gott och väl med det


fångade en käsnla som drev mig tillbaka

 


slut på allt flams och trams

gick upp hyffsat tidigt, skulle ändå på mitt utvecklingssamtal idag så kan vara därför. de gick som de gick och käkade lunch med pappa efter, drog sedan hem och har inte gjort så mycket.
imorgon ska de köpas gymkort så ska jag och voncis gymma och sola. två saker som jag iaf tycker behövs.


när inget är allt och allt är vi







drar ut med min prinsessa ett litet tag
tjingeling!








uppoffringar krävs ibland för den man älskar

kanon helg och start på lovet. var på spelning med marielle och emma i fredags, vi drog ända till jakobsberg för detta men för att få lite kvalitetstid med mina flickor vare verkligen värt. saknade min älskade pojke för mycket så åkte och sov hos han efter det. lördagen bestod i ganska stor del till att hitta någon jävel som faktiskt hade pengar för att äta på donken med mig. det tog sin tid men tillslut lyckades jag få hit rasmus. vi drog och käka donken, värmde oss lite på ica maxi och jag köpte mörkchoklad till alec. rasmus drog hem och jag gick och satte mig utanför alecs dörr som en stalker men behövde bara vänta två minuter tills han kom som tur var. idag när vi vaknade drog vi och shoppade i sollentuna och stinsen, blev en underbar dag. sitter här nu och dricker på en mer hallon blåbär och saknar min älskling. kommer bli jobbigt att sova ensam nu när jag haft sällskap tre nätter irad..


<3


jag har brottom så nöj er med detta

måste visst skynda mig. ska följa med emma och marielle på en spelning i jakan och måste ta bussen som går om 20. älskar oförberedda planer så de blir underbart.

hör av mig när jag kommer hem. puss

någonstans mellan olika tidspunkter

jaha ja nu sitter man ensam och muppar sig med högtalarna på högsta volym. syster och pappa försvann på övningskörning så kan dundra för fullt. ska nog sätta mig och göra skolarbete så saker och ting fixar sig.

väntar på älskling. han sover här ikväll wiie

drar iväg till teeveen



gissa vad de är dags för? byebye!


tid för upplevelser, rum för inspiration

kom hem ganska nydligen sådär 30 min tillbaka eller så. var i skolan sen kom hem i en halvtimme, drog till alec sen vare personalmöte i 1½ timme och nu aa är jag tydligen hemma. började fundera på att jobba ganska mycket i sommar och tjäna cash istället för att lata bort hela lovet. hade inte direkt varit dåligt men vill ändå ha tid för badande, solande, slappande och älskling (ja vi kommer fortfarande vara tillsammans i sommar!) så vet inte direkt hur jag ska göra. men de löser ju antagligen sig. men kommer nog behöva de där pengarna haha.


sommar-09

fylld av lycka, lust och glädje. känslor som bearbetats inuti en cementblandare har lossnat och nått mig för fullo. går ingenstans utan dessa känslor men ändå förföljer mig en saknad. jag orkar inte vara utan närvaron


snabbdragna slutsatser

snacka om fail. fixade iordning mig ovanligt snabbt imorse så fick onödigt mycket tid över. i ca 30 min gjorde jag ingenting sen gick till bussen. väl på bussen kom jag på att jag har ännu längre sovmorgon än vanligt.. fanns inte så mycket att göra än att antingen dra till skolan och vänta där i 40 min eller dra förbi älsklingen en snabbis så de var så de blev.

måste göra åtminstånde lite skolarbete ikväll tycker jag. men känner för att ta de lugnt ett tag och senare är det DH så undra hur det går med det.

vill att veckan ska ta slut för då har jag lov. wiie


drar mig härifrån nu


ett typiskt tjejproblem

ååh får damp vette fan vad jag ska göra med mitt hår. tror jag klipper mig på söndag, då får alec bestämma hur men fan ska jag göra med färgen? de var ju fint orginal+solblekt som i sommar sen passade ganska bra i mörkt och nu äre något blandning av mörktonade och orginal. varför ska de va så svårt?
VERONICA KOMMENTERA VAD DU TYCKER JAG SKA GÖRA (viktigaste åsikten höhö)


tonade                     orginalet/ lite toning kvar          orginal+solblekt


jag gör de bästa jag kan

försov mig imorse men hann ändå till skolan i hygglig tid. ganska okej skoldag i helhet och efteråt drog jag hem till min "sjuka" pojkvän. han såg inte särskilt sjuk ut utan lite mer smått lat och nördspelande men köpte iaf med mig en brist chokladkaka till honom. kom hem, åt osv bara massa normala saker. ska försöka göra lite matte ikväll och så men får se hur det går med det. vill att veckan ska gå snabbt för på fredag börjar mitt lov hihi. två veckors lov för vilunda är kanske lite fusk men i love it. kollade på vädret för ett tag sen också och verkar bli varmt i helgen, jippi !

 



vårdag -08 med utsikt från en tidningsvagn




orkar inte skriva mer just nu så blir de här

kort sammanfattning:
alec sov ju här, åkte hem runt 4-5, min moster och co kom på besök och stanna i någon timme, gjort inget resten av kvällen, nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på min pojkvän samt läsa igenom lite grejer.

men lol har inget o skriva om så blir de här


i dont know why i talked english with my misse

jag ger gårdagen tummen upp, det är min start för inlägget.
engelsktalande sociala människor, några bitchslapar hit och dit samt min fjunis och då var en toppenkväll bildad. nu på morgonen bjöds det på pannkakor (inte så goda men lagade med kärlek) en promenad i det fina vädret och sen bussen hem ifrån sigtuna. har inte gjort världens mesta idag fast sen kommer älsklingen så de blir awsome. ser ut att bli en riktigt lyckad helg



flickan som skär sig med smirnoff flaska men misslyckas


känn en doft av kärleken

tänker inte kommentera så mycket om dagen faktiskt. ska ursäkta lite för mina cp utbrott bara.
nu ska jag lägga mig med fysikboken i sängen och faktiskt lukta på min kudde som har kvar lukten efter att alec var här. ganska dåligt utbyte kudden mot killen men har inget bättre för tillfället så det får duga.

nighty nighty

lyckolåt, lyckokänsla, lyckoflicka

jag mår bra, just nu går det inte att konstatera något annat


en satsning kan förändra allt

gång på gång förändras vi och blir till något nytt. strävan efter nya mål når oss hela tiden och efter ett moment kan man komma ut som en helt ny människa. förut var jag en gåta, ett mysterium som behövde lösas, den okända koden som behövde knäckas men tyvärr visste ingen vilken som var den rätta kombinationen. i över ett halvårs tid var jag borttappad i min egna värld för det var det som var kvar utav mig, totalt vilseled. åter igen har jag funnit den stigen jag faktiskt trivs på och min strävan av nya mål har blivit utav det positivare slaget. jag hade aldrig kunnat tro det här om mig själv för över ett halvår sen men nu är det min enda verklighet. jag vill vara det bästa jag kan, just för honom, och de ska jag se till att vara

skulle inte byta det vi har mot något i hela världen



jag var i skolan idag, yay för mig! iofs passade på för att jag bara skulle ha två lektioner haha. fick tillbaka mitt biologiarbete som jag inte blev särskilt glad över. hasse kan ta sig.
mår mycket bättre idag faktiskt men rösten är fortfarande väldigt hes men det borde gå över snart, hoppas jag. för då kan jag ju gå och gymma med vonca :) ja jippi för ska skaffa, övertalade mamma att köpa gymkort till mig vilket blir awsome.
kvällens planer blir greys anatomy sen fixa lite skolgrejer. såg mina omdömmen och vafan... kan göra mycket bättre än så och det vet jag själv. de ska fixas

slutar med att skriva att jag saknar alec. vi har fixat två
månader nu och de ska bli längre. älskar dig


avvikelse ifrån det normala

 Tjenixen, jempan taggar till!

vet inte riktigt vad det är men även fast jag fortfarande inte kan prata och låter som en gris varenda gång jag anstränger för att dra in luft genom näsan är jag ganska fullt igång. har städat hela övervåningen i princip och hade tänkt mig sätta och fixa lite skolarbete när jag insåg att jag gör allt som jag brukar hålla mig ganska långt ifrån i vanliga fall. vill fixa sånt här nu när jag har tillfälle och imorgon tror jag att jag orkar dra tillbaka till skolan, rädd för att ha missat mycket också...

VÄDRET ÄR UNDERBART, JAG VILL UT.
men det kommer mamma aldrig tillåta...

förresten, eftersom jag mer hållt på med storstädning i mitt rum hittade jag sjukt massa minnes grejer. blir glad av sånt även fast saker har vänt nu och kanske personerna jag delade minnena med inte bryr sig längre. har bl.a en rosa golfboll, en tändsticksask med någon svartvit skit på och ett ljus som det står "älskad av en bonde" på i mitt rum haha. mobbade grejer för vissa, underbara för mig.

taggar härifrån nu. yeeeeaaah !


verkligheten är bättre än drömmarna

stannar hemma imorgon med. ska vila bort sjukan nu puss


tysta leken börjar nu

stannade hemma idag och med tanke på att jag knapp kan prata verkade det som en ganska bra idé. har slöat och inte försökt anstränga mig alls idag vilket var ganska skönt, sen när mina päron och syster kom hem så började dom klaga för mycket på att jag överansträngde rösten och har ett vad nu med pappa att ifall jag klarar att vara tyst till klockan nio får jag hundra spänn :) med tanke på att jag måste anstränga mig totalt för att få fram ett ljud blir det ju ändå ganska lätt för mig. vet inte hur det blir med skolan imorgon, borde kanske stanna hemma o bli helt frisk men vi kommer ha en kort dag imorgon så det orkar jag väl ändå med? aja får ta o bestämma mig senare eller på morgonen.

hör av mig senare om det inte slutar med slapp framför tvn. chaao

något blev helt knas

riktigt jävla sjuk. eller rättare sagt hes som fan och ganska förskyld. blir nog verkligen ingen skola för mig  imorgon. får inte prata i telefon ens med någon för mamma haha, hon säger bara att de blir värre.
är lite tjurig för att inte salem vann igår, han va ju fan mycket bättre än anna bruden...

han är värd flera tusen rosor

eftersom jag aldrig egentligen var hemma igår så måste jag ändå börja med en sak

GRATTIS ÄLSKLING! ♥  (i efterskott)

bättre sent än aldrig.

drog ju hem till alec direkt efter skolan igår. på vägen dit passerade man ju en blombutik så spenderade de sista pengarna jag hade på att köpa en ros till min 16 åriga pojke. tårtfika, presenter och film är en kort sammanfattning av vad som skedde. tror faktiskt att han tyckte om halsbandet han fick av mig men gnällde på att de klia (förstår inte hur). var hemma hos han till lite efter åtta tiden då jag fick skjuts hem och fixade mig as snabbt för att vara mig iaf och drog hem till robert, festa en del, dansa, va den sociala människan jag är och lite så. fick träffa nya människor och de var ju grymt att även isabelle var där. vaknade upp ganska tidigt imorse runt 9-10 tiden med nästan ingen röst kvar, vette fan vad som hänt. tog en sväng förbi valsta och köpte massa halstabletter så de är ganska bra. lite senare ska jag till alec och sova där. melodifestivals finalen ska också kollas på.


orkar inte, är typ död.. "nej du lever"

haft en riktigt heldag idag. ca 30 min efter jag kommit hem ifrån skolan kommer jenny, vi bestämmer oss för att leka lite med alec också så åker ner till märsta centrum och går hem till honom. är där ett tag, chillar osv sen äre dags att dra till la campana för min middag med veronica och robert. efter något som verkade vara hur mycket kebab som helst drog vi till robert och gjorde i princip inte så mycket alls. sen när jag tänkte "ganska skönt ska få komma hem" träffar man ju såklart på josefine wiebe som jag inte träffat på evigheter. stå o snackar (garvar för det mesta och pratar underbara gamla minnen) i sisådär 40-60 minuter. drar mig hemåt och nu är jag så trött att jag vill bara lägga mig på marken och somna. sjuk är jag nog på köpet! men vill tyvärr vara vaken till tolvslaget så jag blir den första att gratta min älskling...
tog lite bilder idag men hittar inte den jävla kamera sladden. kommer kanske upp något imorgon.

haha måste bara kommentera dagens roligaste. ett typ två-treårigt barn slängde sig framför sin barnvagn eller ramla eller något och såg ut att försöka begå självmord. synd om mamman och barnet kanske men dagens skratt för mig och jenny iaf!

puss och godnatt!


du är det bästa jag har

inte inte bra o va vaken såhär länge med skola imorgon. aja baja!


suttit och snackat med min gosegris och upptäckte att tiden bara flugit iväg. efter skolan ska jag hinna vara lite med jenny därefter blir det lacan med vonca bonca. får seriöst damp om vi inte börjar ses oftare igen!

sova nu. natti natti <3


sju sjösjuka sjuksköterskor

konstig men massiv huvudvärk och lite varmare än vanligt. orkar fan inte gå och bli sjuk.

kort dag imorgon men med många viktiga saker att göra. två redovisningar, ett "muntligt prov" om man nu kan kalla spanska skiten för det och en viktig inlämningsuppgift ska lämnas in. fixar allting dunder bra förhoppningsvis, gjorde färdigt inlämningsuppgiften för någon timme och tror de blev ganska bra faktiskt.

blir jag sjuk vill jag att alec ska komma och ta hand om mig. det är ett krav jag har

något klickade fel

där försvann min lust att ha kontakt med omvärlden. loggar ut msn nu, fb och så. mobilen har jag lagt iväg så fall någon undrar varför jag inte svarar så äre därför.

pluggande nu. tack o hej för mig

ut och sträcker lite på benen

hänkar johan till valsta. ska försöka tigga till mig lite godis också haha
sen blire tillbaka till mitt facebook spel!


speciell flicka med speciella vanor

sitter hemma, studsar omkring och har gaaalet tråkigt. ska nog fixa sam grejen tror jag men de är så fucking tråkigt. måste göras iaf det är en sak som är säkert. slutade halv tolv idag, AWSOME. hade ingen idrott men stannade kvar och åt pannkakor sen drog och fixade alecs födelsedagspresent. hoppas han tycker om den bara. har inga planer för dagen förutom lite skolgrejor att göra sen greys anatomy ikväll klockan nio. men så ifall någon rolig människa hinner se de här i tid kanske vi kan leka lite. smsa mig isåfaaaalll.

ååh damp. random sötjennifer men med webbkuksugaräckel kort blev det också.
jag har tråkigt


trodde du förstod att vissa saker pratar man fan inte om


som ett slag emot min skalle

fick en galen huvudvärk från ingenstans. ska börja skriva ihop lite antingen till musiken eller samhäll hade jag tänkt men slutar direkt klockan 9 iaf om jag nu håller på så länge. desperate housewifes maaan !
slutade fyra idag men han åka förbi och pussa på älsklingen.

nu ska jag försöka få ihop något. önska mig lycka till!

turen vänder sig upp och ner

att vara snuskigt rik är kanske allas dröm. med en guldrusch och snart några trisslotter får vi se fall de är en väg som kommer att följa mig.

hela dagen har gått fel. försov mig imorse, toppen, hade ett prov jag inte ens visste om, toppen, hade glömt mitt elevkort hemma så ingen lunch blev det (ingen frukost heller pga försovningen), toppen, och sist men inte minst var ju tåget ca 30 min försenat även fast nästan all snö smält, TOPPEN! sen haft känslan av att något mer är fel som fan nu sen kanske tjugo min tillbaka. blir det bättre eller?

kompledigt på svenskan imorgon iaf så får sova en timme extra eller så. lägger mig ändå nu orkar fan inte med att mer ska gå fel. natti natti


I cross my heart baby


tiden går fort när man har roligt

skulle precis påbörja ett inlägg när jag hörde att music and lyrics gick på tv3. längesen jag såg filmen så sket i inlägget och drog till tvn. just nu njuter jag av de sista minuterna av mitt lov men som tur är börjar jag ändå inte försen lite innan 10 imorgon så överlever morgonen förhoppningsvis.

innan dagen är slut måste jag lägga till grattis steffie och hansson på ett års dagen. dom är verkligen sötast i världen tillsammans så inte konstigt att dom fortfarande håller ihop.

jaja vad händer nu då. har ingen lust alls att gå till sängs så kommer definitivt inte heller göra det. vill dra ut på de sista jag har innan jag måste gå upp tidigt, sitta framför den där jävla skolbänken och lyssna på massa tråkigt skit i 4 veckor tills nästa lov. blir lite depp faktiskt, men vill börja prestera bättre för både mina föräldrars men ändå mest för min egen skull...


intressen jag inte ens visste fanns

de luktar kladdkaka i hela huset. en detalj som fyller mig med glädje

melodifestivalen har blivit värsta "de fjantigaste kändisarna ska komma till final". vem fan tycker om pernilla wahlgren egentligen och vart fick hon för sig att hon va bra? finalen nästa vecka. den stora favoriten iaf bland de yngre verkar iaf vara "Erik Saade - Manboy" så får se ifall den vinner. Salem al fakir var tillräckligt gullig för att få en bra placering tycker jag iaf.

haha ofta jag sitter o skriver om melodifestivalen? konstig jennifer men har inget speciellt i huvudet antar jag. längtan efter kladdkaka vinner över kampen om något vettigt.

Erik Saade - Manboy

Salem Al Fakir - Keep On Walking


idag, imorgon sen hej äckel skola

i torsdags blev det massa nya kläder. köpte totalt 7 plagg, fick ett par örhängen på köpet och köpte ett par till veronica, pengarna spenderades.. sen på kvällen blev det även en vindunk på 3l så yttligare 150kr försvann. sätta sprätt på varenda öre alltså haha.

jag och veronica drog iaf med oss tre små brudar hem till dennis. jb fyllde år så han blev bjuden på lite allt möjligt vilket säkert var skönt för han. drog hem till alec och sov där. känns lite elakt däremot att komma hem till han dygnrak ca kl 3 på natten. spenderade förmiddagen med världen baksmälla men lyckades piggna till tills jag skulle jobba. fredag kväll blev det inte så mycket mer av än dra hem, bjuda över fredrik och glo film.



bara vart hemma idag och fixat lite. beställt av mor min att vi ska äta potatisgratäng så längtar till middagen haha. vill att de ska vara något riktigt gott också eftersom alec ska äta här. han sover här inatt och de sällskapet trivs man ju alltid med.


väntar på veronica och har ganska tråkigt haha



Skillet - Comatose


bye bye :)<3


umgås med bästavännen



måste börja fixa iordning mig. korven skulle fixa sig snabbt så får väl försöka med desamma. hoppas man hittar något fint.


kommer sova ensam. vill ha tillbaka igår


jag vill bara ha vår och värme

all denna eländiga snö. KAN DET BLI VARMT NÅGON GÅNG ELLER?
kommer ta ett tag innan våren kommer jag vet, men får lite smått flipp på att de var slask för någon dag sen och nu finns det berg av snö överallt igen.
iaf så gav alec mig dissen för någon timme sen och drog hem så har inte gjort så mycket alls. ska snart åka till märsta centrum och fixa en grej sen resten av kvällen blir nog lika ointressant som vanligt.

DÄREMOT imorgon ska jag va med marielle. ringde henne för ett tag sen och vi kom överens att vi måste ses, var ett ganska bra tag sen nu men så sover antagligen där imorgon och ska försöka ta några kort jävlar så de blir lite intressantare inlägg. de enda bilderna jag har med marielle är från 2008 och jag är inte särskilt vacker på dom direkt.



måste kila til bussen nu, får inte missa den. tjarå


Life is ours, we live it our way


redo för att gå till jobbet och lyssnar på nothing else matters. sjunger en smula också.
mitt liv är så jävla intressant :)


pengar rullar in som de ska



bilden säger det mesta. jobbar ikväll till 8 tiden och efteråt kommer alec hit.

ikväll börjar desperate housewifes. FÅR INTE MISSAS!


sportlovets början

uppehåll

har inte skrivit på ett tag jag vet. fredagen blev längre än vad jag trott och var hemma runt halv åtta tiden. vi startade i rotebro jag veronica och robert med chillkrök. de var mysigt och så men fest lät mycket bättre så vi drog till tingvalla hos någon random där matilda och några andra var. vi stannade där till kanske 2 sen drog hem till dennis och de var en hel del folk där så man hittade väldigt lätt roligt umgänge. veronica har massvis med bilder från dess men har inte fått se något än, vet inte ens fall jag vågar haha. i lördags var jag med älskling, kom hem igår på kvällen så mer än så blev de inte. hade planer med veronica ikväll men det blir de inget av.

att lovet ska leda till vila och skoj verkar bli av iaf. det var min plan från början

RSS 2.0