älskar den härliga värmen



tja alla, jennex här.
hälsningsfrasen förstår endast min offerklass men det bryr jag mig inte om

stekarna på bilderna här över var dom som blev i min observations grupp idag på skansen. vi hade tur med vädret som var soligt och klart och vårat observations objekt blev 4 gråsälar som var ett av de bättre alternativen (en uggla som inte gjorde något alls hade man ju dött av att observera i en timme...) skulle egentligen gymma med vonca efter skolan men blev inte så utan vi tar det imorgon. vi drog iaf ut ett tag och käkade lite glass med robert sen blev det hem till mig och glo på "pretty woman". så oehört gullig julia roberts är i den filmen!

ska tagga vidare nu men höres möjligtvis imorgon.


knubbis ! SÅ SÖT


surpuppa förvandlas inte till någon fjärill

humöret verka ha försvunnit någonstans åt helvete. ska till skansen imorgon med klassen och de är all information jag orkar dela med mig för nu.

visionen om en framtid är inget att tveka inför


har inte gått upp i vikt alls på ungefär två år och sedan lägger sig något kilo på kroppen från ingenstans, helt knas. mycket starkt ogillat och får gå till botten med detta.

kanske blivit dålig på att skriva ofta men det ligger nog helt enkelt något i att jag inte har lust och bryr mig om det längre. känner jag inte för det så vafan ska jag skriva då för? knasilibrak

idag är det söndag (sen ca 40 min tillbaka) och helgen har spenderats så att rickard fick komma hem under 24 timmars i fredags så träffade honom i en timme ungefär. drog sedan hem och väntade på att min lilla prins skulle komma vilket ibland tar en jävlans tid, seg apa. han lämnade mig för 4 timmar sen men vi ses imorgon idag och drar till stinsen efter hans match. planerna för nu är att stänga av datorn, mysa ner mig i sängen och läsa min engelska bok (vilket antagligen inte kommer bli av även fast jag säger att jag ska). så godnatt för mig och hare gött allesammans

FöR aTt JaG kÄnNeR fÖr DeT

M                     J                        O
i                      a                       c
t                      g                         h
t        
                        s                      g
h                      a                        i
å                      k                      s
r                       n                       s
                        a                      a
ä                       r 
r                                                 o
                        m                     m
m                      i 
j                       n                        j
u                                              a
k                      p                        g
t                      o  
                        j                      h
                        k                       a
                        e                          r    ... TRÅKIGT!

inte varje bokstav har lika stort värde


Här kommer alla känslorna
- Per Gessle -
Tuffa tider


sitter och lyssnar på gyllende tider/per gessle och blir bara så kanon glad. man lyckas verkligen få till en bra känsla när den musiken knakar ut i hörlurarna. i de här fallet var de nog det jag ville förmedla. tjolahej!


en mix utav positiva och negativa känsloladdningar

det är fan bevisat att min spanska lärare är helt enkelt dum i huvudet. mer förvirrad och inkompetent får man fan ta o leta efter. idag stormade en i min grupp ut ur klassrummet för hon inte orkade mer, sen så när vi hade en hörövning fick vi lyssna på själva grundtexten till ett helt kapitel sen svara på frågor som inte ens handlade om samma sak. när jag sa till min lärare "vi har ju inte ens lyssnat på själva hörövningen?" fick jag svaret "vi kan inte alltid göra på ditt sätt!"... knaaaas. jävla idiot lärare

jag har ganska kort dag imorgon plus inte en enda lektion. mega awesome. treorna ska redovisa sina projektarbeten så de blir väl ganska chillpill.

jag är sugen på massor med gos
men det blir inte av försen imorgon eftermiddag.

en sista sak, grattis lehandro min ärade barndomsvän på din 16års dag :) !
nu vare klart' för mig!


saknar min lilla godbit. så söt att man vill äta upp henne


hade egentligen ingen lust men skriver ändå

söndag kväll. kom hem för cirka en timme sen efter vart på en mötegrejsimojs i sollentuna. annars inte gjort något speciellt idag, trodde jag skulle kunna ligga hemma och sova hela dagen men så blev det ju inte. eftersom det är söndag så äre såklart måndag imorgon vilket menas med skola. inget jag ser fram emot men däremot efter skolan när jag och min pudding till pojkvän ska leta efter jacka till honom.

krakel spektakel nu orkar jag inte skriva mer. tjingeling !

en regnig dag i mitten av april

3 månader idag, är oehört lycklig över det. har verkligen tur i att ha en så underbar pojkvän som jag har. vad kan man säga egentligen? jag älskar han för allt, hur han får mig att le, närheten och kärleken man känner i varenda omfamning. blickarna, busigheten, den dåliga förloraren, praktiskt taget allt. fan va jag börja sakna han nu igen

fredag igår, gissa tre gånger vem jag tillbringa mestadels av dagen och natten med? kan inte ro för att jag är beroende av min älskling, han är lika beroendeframkallande som heroin. alec sov här iaf och åkte hem för ca en timme sen. vet verkligen inte vad jag ska göra nu så det blir nog att sitta kvar vid datorn ett tag. drar kanske förbi jim senare fall veronica behöver lite stöd eller så, så fall hon hör av sig kilar jag dit på en gång.
hejhopp, puss puss

världens finaste kissemisse


lite färg i min tillvaro



kilar iväg nu. vill vara pigg imorgon, fredag för i heeelvete

starten vi alla vill ha

blivit ganska dålig på bloggande, vet inte varför utan bara blivit så.

hittils har första skolveckan vart ganska chill. fått sluta tidigare måndag, tisdag och onsdag. idag slutade jag ändå ett men blev släppt lite tidigare också. kanske inte skriver för inte har något att skriva om, fick hjärnstopp bara här och har ändå bara påbörjat inlägget. var iaf med alec idag efter skolan, ovanligt, sen imorgon ska jag vara med han ett tag också. vet inte riktigt hur länge men hoppas på länge, får aldrig nog av honom.

jagjagjagjagjag har inget o skriva nu. tjääääh


länge sen man festa fan


dålig start utav säsongen


ÄLSKADE AIK VAFAN HÄNDER?! skärp er förfan

precis kollat matchen mot halmstad. gör ett snabbt inlägg och nu ska jag glo på greys anatomy


ska man alltid ta ett rykte som bara ett rykte?

inte orkat fixa en riktigt bild på håret, så tar en som emma tog idag på julia med mig i bakgrunden. syns inte så mycket men man får iaf en aning om hur det ser ut


de var en härlig vårdag får jag ta o säga. slutade även runt tre idag istället för 16.40, tur var det för vem fan hade orkat med så länge första dagen man är tillbaka. umgicks lite med fredrik nu på kvällen vilket var trevligt eftersom inte träffat honom på ett tag.

nu tror jag det är dags att göra färdigt svenskan så jag kommer undan mitt rig som jag för tillfället har. tråkigt som in i helvete men det måste göras. chao små gosegrisar


jag måste, jag ska, men jag har inte lust

borde gjort så mycket vid de här laget men har inte gjort något alls, saker som måstes göra kan prioriteras annorlunda än vad saker man känner för gör. känner för att äta något nu så de är så det få bli. godnatt allesammans


RIP mitt älskade långa hår

how do you own disorder?

få se, vad har jag gjort sen jag senast skrev ett inlägg... haft ett liv kanske?

är möjligtvis irriterad bara för att jag börjar få lite flipp över att mitt hår är axellångt. har aldrig haft såhär kort hår men får väl ta o vänja mig eller något, kan direkt inte göra något åt det försen det växer ut igen.

lovet tar slut idag, dagens sugighet nummer två. jag kommer inte träffa alec på flera dagar nu, dagens sugighet nummer tre. får försöka va lite positiv ändå, måste se något gott i det onda, t.ex att jag iaf har någon att älska, är väldigt glad över det faktiskt.

och juste, måste göra färdigt svenskaarbetet. dagens sugighet nummer fyra. får la ta o fixa det då

-

mitt hår är borta. SUG

ska glo film nu, skriver nog senare...

allt satsat, allt gjort. men började från ruta ett

jag känner mig underlig, jag känner mig glad. ett gäng utav känslor blir till utspridda fläckar över en annars fläckfri tillvaro. logiken kan ha stannat när min dröm har blivit lovad att inte krossas.

jag trivs med de mer utstående filmerna. har precis sett färdigt alice i underlandet och den är faktiskt att rekomendera till dem som inte sett.

fikat i tisdags var bra. hade en riktigt trevlig stund och efteråt gick vi runt, åt lite glass sen begav jag mig hem till alecs mamma. bara vart där en gång tidigare så hans übersöta lillebror var ganska fascinerad av mig. vi kollade på en ball norsk film sen åkte vi hem till mig. onsdag, då var jag med veronica. på dagen så gymmade vi och solade. senare framåt kvällen var vi hemma hos krisitan med jim också. vi drog ut någon tid, minns inte alls, sen var jag hemma runt halv fyra. idag har jag inte gjort så mycket mer än saknat min skatt.


Jag är livrädd för att leva, men jag är dödsrädd för att dö


klamra sig fast vid urtidens minnen

sitter o lyssnar på någon mupp version utav teddybjörnen fredriksson på youtube och blir helt sentimental. minns att jag hade någon skiva med den låten när jag var liten, helt knas. önskar fan att jag kunde få vara liten igen och bara leka hela dagarna i enda utan några ansvar och saker som måste göras.

min inspiration till skrivande har försvunnit lite. jag börjar få ett ganska enformigt beteende som är att vara med alec så fort jag har tid om jag inte jobbar eller så men annat har även kommit in när han inte har tid. enformig, har aldrig vart så men trivs riktigt bra med det. iallafall med just denna enformigheten.


 

imorgon har jag en del planer däremot. ska fika med josse och snacka igenom tusen gamla minnen, lovely. ska även till väsby med alec tror jag om det blir av och fixa en tjockare kedja till halsbandet jag köpte till honom. sen på kvällen ska vi se på arsenal - barcelona och antagligen sover han här igen.



minnes bild. josefine wiebe<3






minneslåtar:
Joakim Hillson - Vacker utan Spackel
Martin - (Du är så) Yeah Yeah Wow WoW


dagen blir inte till mer än vad man gör utav den

lite smått taggad på att vara med någon, försöker få tag på jenny för tillfället men hon är ju seg apa.

bara vart med alec sen i torsdags, han sov här två dagar på raken så ja, finns inte så mycket mer att kommentera med det.

 
mobboffret i grönt är min <3

nu vill jag göra något. tog 10 år för att avsluta inlägget också.


månadens första dag är ett skämt

igår fann jag verkligen ingen känsla för skrivande, hade nog för mycket andra tankar på gång. vaknade imorse med världens bästa som höll om mig men det var en smula för tidigt för min del eftersom pojken min skulle till skolan. senare runt fem tiden ska jag möta nillefjant en snabbis, äntligen få tillbaka mina pengar efter 16 månaders väntan, han är inte så snabb den där pojken. framåt kvällen blire pojkvännen igen som gäller och fotbollsspelande ska ses på. nu har även han lov så ska utnyttja det till fullo. någon dag nu i helgen ska det även bli myskväll med bästavännen, ska bli skönt med lite variation än vad det brukar bli på helgerna när vi är med varandra.

jag vill lura någon idag, men jag vet inte hur. ska bli kul och se fall jag kan hitta på något.

RSS 2.0