sista november

trevlig trevlig helg. spenderade fredag lördag kväll i viby med emma, marielle, niklas, micke, rasmus och lite andra randomface å lördag eftermiddag, dag elr ngt med att kolla på madagaskar 2 med mina föräldrars guddotter, världens sötaste 5 åring § ska försöka komma på ngt roligt att göra nästa helg de kanske blir the wave typ och måste även julhandla. 24 dagar kvar till jul, " jippi " lixom.
största rädslan nu är hur det kmr gå imorgon, skola igen efter två veckors prao och att inte veta riktigt vart man har sin bästa vän är ett jävligt problem. överlever jag dagen duger det för mig, mer hoppas jag inte på..



PUSS /J

lunchrast

måste dra tillbaka till praoen om typ tio minuter men hinner iaf skriva lite, hihi.
idag för tredje dagen irad så efter praoen ska jag åka till märsta centrum och möta bästis där någonstans, senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men säkert inget särskillt intressant.
ska fixa lite här hemma sen drar jag till valsta (a)

kyssar /J

vinter

tjolahopp
efter praoen idag var det snöbollskrig med bästis. ska muuuula henne fan nästa gång, haha hon slängde snö över hela mig fan ! åt nyss och ska nu dra hem till lilla askerson. efteråt blir det greys anatomy (a)

puss puss puss /J

ovärdeligt

forever


nu när jag vart så nära på att förlora dig inser jag hur mycket jag värderar dig och din vänskap. inget ska någonsin få komma emellan oss igen, jag lovar och svär älskling för det ska vara du och jag. jag skulle kunnat lära mig att leva utan dig, men kärleken hade föralltid varit stor. jag vet att jag inte är samma person som jag än gång var, alla förändras men alla brister som det medfört ska jag försöka förtränga så allt blir bra igen. tre års vänskap ska inte gå förlorat. jag älskar dig, ge aldrig upp hoppet om oss. jag finns här för dig förevigt hjärtat

.

tiderna och stunderna går förbi innan man knappt hinner tänka.
men vissa saker, dom glömmer man aldrig.

mihi, inget liv (a)

Brukar du komma i tid: näh typ inte
Vad hade du i din mun senast: hemmagjord kola (syrran baka)
När blev du fotad senast: helgen typ
Hur känner du dig nu: lite nere o trött
Kan du laga mat: gills sånt man stoppar i micron?
Vad pluggar du: går i nian. nästa år blire nv tror jag (a)
Vad tycker du om fötter: ehm va e d för fråga?

Är du smart: smart i matte osmart annars
Vad har du på dig: ksss mjukis, linne och kofta
Är du aktiv i skolan: med på lektionerna men inte särskillt intresserad..
Vad saknar du: att ha ett seriöst förhållande
När och varför grät du senast: imorse typ, bråkat med bästis..
Var det pinsamt att svara på det: nej, sanningen bara
Hade du en bra kväll igår: neej böla typ som en liten unge
Din favoritdryck på morgonen: pepparmint te (a)
Vad ska du göra i sommar: nt bestämt än men tror spanien å va med massor
Är du nöjd med ditt liv: neeeej verkligen inte!

Vad vill du jobba som: hemmafru? hahah
Har du tråkigt just nu: nej faktist inte
Vad gör livet värt att leva: min bästavän..
Vad i livet ångrar du: att jag gör saker utan att tänka mig för
Är du musikalisk: kan spela lite piano (a)
Vad lyssnar du på för musik: the voice
Är du bortskämd: absolut inte
Är du trött: en aning bara
Vad gör du imorgon: prao å vara med niklas


Första Operation: aldrig opererat
Första piercingen: öronen när jag var 3 år
Första sporten du började på: började aldrig men testade fotboll
Första husdjuret: hamster men har fågel nu
Första semestern: chile när jag va fem
Första konserten: ingen aning. britney typ?


Första kärleken: typ daniel när jag gick i tvåan (a)
Favvofilmer: aböj, svår fan. massor?

Favotvprogram: desperate housewifes & greys anatomy
Favvomusik: svenne rap, r'n'b, house typ
Favvodrink: vodka å sprite
Favvosport: venne, fotboll kanske
Favvoplagg: fina tjocktröjor

Favvoskola: går central men älskar runan barnen

Just nu äter du: lakrits godis
Just nu dricker du: inget men vill ha vatten
Just nu ska du: sända iväg ett sms
Just nu lyssnar du på: James Morrison - This Boy

Just nu väntar du på: gb på playahead
Just nu tittar du på: den här listan


Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: både och

Kramar eller kyssar: kyssar lite överallt
Kortare eller längre: längre absolut
Snygg mage eller snygga armar: snygg mage. viktigt viktigt

Busig eller lydig: busig men en ängel mot mig


smått & gott

så jävla seg dag asså. är trött och det har vart så otroligt kallt. va i väsby och köpte skor med mamma efter praoen. behöver ngt varmt nu när vintern har kommit och oehört mkt snö, jävligt fint när man kollar ut genom fönstret men när man går ute och halkar blir det total katastrof (a) hoppas på att de blir lite emma i helgen och kanske lite annat mys.

puss o strul /J


helgs mys

jaha här sitter jag framför datan och har precis kollat igenom några hundratals kort. så jävla många minnen som kommer tillbaka bara man ser ett litet kort, de e sjukt fan.
hela prao veckan har vart väldigt lyckad, alla tycker jag är extremt duktig och de känns ju alltid bra att få höra. personalen är också riktigt gullig, iaf dem flesta och nu är det ba stå ut med en vecka till.
fredags kvällen spenderades med bl.a älskade emma, nille, kevin, bimbo (robin), nicke, alex, eddie, johan, micke, ngn ful snubbe som hette adam o följde efter mig och emma från rotebro till sollentuna till viby, usch. och sen massa fler. skulle satsa på att vi var typ jag & emma plus 15 grabbar ungefär, en underbart sjuk kväll iaf. första gången jag är ute så länge sen mitt utegångsförbud, ashärligt. men efter att ha vart ute med alla så drog jag och nille iaf hem till märsta och tack vare honom så har jag haft ngn typ ebba grön låt 'halt, här får ingen passera' i huvudet som han sjöng på HELA fucking natten, men vi hade väl rätt så mysigt ändå, hihi.
lördag hände de inte så mkt.. mest ba tråk.
söndagens planer är inte helt planerade än så vi får se hur de blir.

bjuder på lite gamla bilder på mig som jag hittade. enjoy
fuuuucksf-u-c-k-sjfwjcfwj + j

onödigt

sitter här och skriver nu, klockan är 23.23 * pussar klockan * och har haft min andra praodag idag. det går faktiskt väldigt bra för mig, alla säger att jag är jätte duktig på det jag gör (a) orkar inte skriva så mkt mer.. saknar bästavännen as mkt och hopppas att de blir ngt mys i helgen, hihi.

KRAM / J

express yourself

så såg helgens planer ut
- fredag: hope grej på ekilla och övernattning av bvän.
- lördag: bio med cammi och övernattning igen.
- söndag: jobba med svenska skiten, blää.

under skoldagen på fredagen var totalt heeemsk. proven gick inte särskillt bra tror jag och svenskan är jag inte färdig med ens.. jävligt härligt att de blir prao i två veckor nu.
fredagskvällen var mycket bättre absolut. spenderade den med den människan jag älskar allra mest, bvän älskling. vi gick på ngn hope grej med matilda också. de var faktiskt väldigt kul FÖRUTOM att jag blev uppdragen på scen och lixom skämde ut mig :$ efteråt så drog jag och ena hem till mig, gick från ekilla till östra steninge och fick en trevlig liten promenad. väl hemma hos mig fixade vi en liten myskväll med chips och film. kollade på en skräckis och höll på att somna till den andra filmen så vi stängde av och pratade ist. på lördagsmorgonen följde jag med henne till valsta där vi sa hejdå och gick hem till var för sig. sen när jag kom hem vare en väldigt lång diskution med cammi om vilken film vi skulle se senare på kvällen. det blev pineapple express, orkar inte berätta vad den handlade om men sen drog vi förbi norrviken lite snabbt påvägen hem sen till märsta. resten av kvällen blev film, prat och två trötta flickor (a) när vi vaknade så såg vi att de snöade. julmys var det första som dök upp i huvudet samt jul, nyår och födelsedag.. är fan 16 snart.
nu sitter man iaf här, ska börja med svenskan typ vääldigt snart för jag har asmkt att göra.

hejsvejs ! / J

 
scen ifrån filmen pineapple express


torsdag

dagen huvudämne: älvsjömässan
alltså fan va förvirrande det igentligen är men gymnasie val. 'vilken skola ska du gå?', 'vilken linje?', 'vad vill du ha för inrikting?'. ååh de blir bara katastrof i hjärnan.
mässan hjälpte faktiskt riktigt mkt för all den där förvirringen, tycker jag iaf.
lyckades samla på mig:
- extremt många brochyrer
- en gratis tröja
- fem pennor
- två reflexer
- och ett armband (a)
funderar lite på rudbeck och typ naturvetenskap, men är så jävla dålig på att plugga så de inte e sant.
jusste efter mässan drog jag iaf med typ massa grabs till stinsen och nu sitter jag hemma vid midnatt och funderar på att plugga lite, haha, prov imorgon.

men aja, massa kärlek / J


onsdags tråk

idag så var jag ju i stadshuset med klassen och kan bara säga att det var absolut astråk men iaf bättre än vanlig skola. det tog ca 50 min för oss att komma dit från märsta och sen var vi där i 30 min, fatta hur drygt och onödigt de kändes ! fast sen påvägen hem missade lärarna (och george) tåget som resten av klassen tog så jag och bvän passade på att hoppa av i norrviken för att hälsa på älsklingarna i viby men självklart så hade dom lektion o kunde inte komma ut överhuvudtaget för deras lärare hade typ damp? men så vi åkte hemåt. sen ännu roligare när vi kom tillbaka till skolan hade vi såklart no prov.. verkligen.. 'jippi'. de gick skit även fast jag ska vara så kallat 'smart' i no. verkligen en skitdag.
höjdpunkterna för dagen var när ena fick skrattattack på engelskan & när man fick träffa jenny en liten snabbis när hon gick förbi min skola, hon lyser verkligen upp dagen.

pussar / J

  stockholms stadshus


11 nov

nu är det så att jag har fixat en ny blogg. innan hette min blogg http://jenniwfers.blogg.se men eftersom jag inte har skrivit i den sen maj så kändes det lika bra att skaffa en ny. jag kan erkänna helt att jag inte är så bra i att komma ihåg att blogga men ska göra mitt bästa.
iaf den här veckan händer det så dryg mkt i skolan ! 
onsdag: prov och ska typ till stadshuset (tråk).
torsdag: älvsjömässan med klassen (förhoppningsvis kul)
fredag: prov, prov och en viktig inlämningsuppgift som ska vara klar. (tråk)
i helgen hoppas jag på att jag får gå ut, har haft utegångsförbud rätt så länge och döööör här hemma. har aldrig insett hur tråkigt de är  igentligen att bara 'slappa' hemma. saknar även vissa människor så extremt mycket också.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0