nya löften skapas ikväll vid midnatt

jag är helt uttråkad. ska dra mig mot sängen istället och försöka bli lite sömnig så jag blir fullt utvilad och är vaken långt efter årsskiftet.

hur det blir imorgon;


  • hämta drickan som annika förvarar åt mig för tillfället
  • chillar nog lite ett tag
  • dra hem till voncan, vi fixar oss plus äter jätte god mat
  • ska på fest vid valsta
  • sätuna parken vid tolvslaget?
  • däckar någonstans haha


och det är så det ska vara. hoppas på ett lyckligt nyårs firande


värt att tänka på

There will come a point in your life
when you realize who really matters,
who doesn't, and who never really did.
So forget about the people from your past because
there is a reason they didn't make it to your future.

you and me could write a bad romance

speciell dag idag. älsklingen fyller ju år och allt inför firandet av de nya året ska även fixas. drar mot rotebro om ca 1½ timme sen blire hem till voncmeister och äta tårta. igår fick jag en tidig födelsedagspresent av rasmus, ett asfint halsband. nu är det bara 5 dagar kvar till min birthday.

ska fixa mig, äta frukost o så. men höres senare


ja må du leva bästavän


 
 


som om allt inte var rörigt nog

hann kolla på film till ca tolv tiden men mer blev det inte för jag skulle tydligen komma till hansson. när min prinsessa tjatar som in i helvete kan man ju inte säga nej. så drog dit även fast jag var helt slut fick massa vin och grejer så satts energin igång igen. en underhållande kväll med vonc, steff, anders, freddo och hansson såklart. morgonen var inte lika rolig däremot.. knappt fått någon sömn och var bakis som faeen så har vart hemma tills aa nu.

imorgon fyller älsklingen år! jag ska få tårta och även fixa lite förberedelser till nyår. hoppas att de blir som planerat iaf


vill ta mig ut ur de här


man måste blunda för o kunna se klart
undrar om det blir någon ändring om det någonsin kommer bli bra


köpte as fina saker idag. två par stövlar, en tjocktröja och en klänning aktig sak som jag ska ha till nyår. niiiice! vet inte fall jag ska göra ngt mer ikväll. sätter mig nog och kollar på film istället känns som det är något jag orkar med, lite småtrött.


håller mig vaken emot mina principer

de som lyckades väcka mig imorse var tanken på shopping. ska till stinsen nu tydligen för de lät ganska smart, borde inte vara för fullpackat där. åker om ca 20 min hemifrån sen efteråt ska jag vara med alec så får se om de dyker upp något inlägg innan ikväll

nu äre shoppande som gäller!


ska smyckra till mitt utseende


till naveln ska jag skaffa. men efter det, skulle näsan elr över läppen vara finast?


ser fram emot det som kommer

yoyoyo!
blev inge sigtuna idag heller nejnej utan jag och veronica drog till viby och va lite med min tjocka lilla ankunge (niklas), en snubbe som gick i min skola i mellanstadiet (wille) och en random snubbe som vi fick att äta massa snö (oskar). va först hemma hos nille sen vandra vi runt lite medans wille höll på om att snacka att vi skulle råna statoil och vette fan vad.

imorgon ska jag åka till stan med mamma och syster. mellandagsrea is the shit. så ska shoppa lite och så, förhoppningsvis fixa lite kläder till nyår och även skor.

just nu funderar jag på att fixa lite mat. är ganska hungrig faktiskt.


gammal bild på adrian och niklas. förstår fan inte vad dom sysslar med


min näsa blir röd av kylan

har inte haft något intressant att skriva om idag så har inte orkat.

just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza. är jätte hungrig och vart ett ganska bra tag nu. hänkade nyss veronica till märsta centrum för att fixa en sak. ikväll ska vi nog antagligen hem till nizzle (jag och voncmeister) men får se hur dom planerna blir.

händerna e kalla, jobbigt att skriva och tror vi precis fick gäster (?!) pusshej

de naturliga vill jag helst förändra

måste nog fan ta o börja fixa mig. har haft det så skönt hemma hela dagen så inte tänkt på det försen nu. ska väl ta och träffa veronica om ett tag så lite får jag allt ta o skynda mig. har trots allt inget smink elr något just nu.




önskas till födelsedagen

         


förstår inte vad som har hänt

världen är upp och ner idag. de är det första jag vill börja det här inlägget med. var bakis så jag inte ens orkade stå imorse, en sak som inte är alltför ovanlig iaf men resten vill jag inte ta o kommentera. jag och veronica ska antagligen till nizzle ikväll om nu felix hör av sig senare.
kan inte bestämma mig för om jag är mest hungrig elr trött just nu fast ska väl leta i kylskåpet efter något gott från julbordet

en fin liten bild på felix o vonca från i somras

jag lever i min egna sagovärld

jag vet inte vart jag ska ta vägen. både alla minnen och känslor försvinner i en enda smäll. vart ska man ta vägen när allt bottnar i skit. jag är en metafor, flyger och svävar i mina lyckligaste tankar. jag saknar, jag älskar. de är något jag har svårt att erkänna.


väggarna kommer snart vara krossade

vi har allt. veronica som sällskap, sovplats, vart vi ska, allt allt allt! utom den där jävla drickan. letat i över en timme nu ingen har någonting. tror jag ska råna systemet snart. besök mig i fängelset sedan bye bye


helt galen, galen i dig


sitter o glor tv har inget bättre för mig. hade planer egentligen för kvällen men de verkar inte bli som man hoppas. var tidigare i sollentuna i kanske en timme om inte längre. aja får se vad resten av dagen har att bjuda på, förhoppningsvis något lite intressant iaf. tror jag ska höra av mig till fredrik nu, de lät som en bra idé enligt mig.


dopparedagen går mot sitt slut

för mig blev det en riktigt lyckad julafton. god mat, trevliga gäster, mysig stämning och fina presenter, vad mer kan man begära?
nu ska jag ta och kolla på film med syster, ett sagolikt slut på dagen för mig




presenterna;

  • kläder i form av tjocktröja (adidas), t-shirts, linne, strumpor
  • en mascara (mamma vet att dom tar slut på 3 sek)
  • koss hörlurar som jag fick av syster
  • en väska. aaasfiiin
  • smycken; halsband + 2 par örhängen
  • haha ehm lol en kakburk!

ska sen få någon present av vänner och så men de här var det mesta iaf. ska vandra ner till tv:n nu så säger bara att jag hoppas alla haft en riktigt god jul


we wish you a merry christmas


som alla vet är det julafton idag så klart man måste få in ett sånt här litet inlägg. igår byggde jag och syster pepparkakshus och så. nu efter en liten koll så fanns det massvis med presenter under granen. blir lite smått sprallig men vill helst av allt att mamma ska komma hem eftersom hon jobbar just nu...

men aja jag ska dra, storasyster ska måla snöflingor på mina naglar, hare bäst!


medans vi faller



all I want for christmas is you

inne i värmen igen. skönt som fan
imorgon blir det de sista förberedelserna som fixas, därefter julafton. det senaste halvåret har gått väldigt snabbt och både fördelar och nackdelar ligger i det. de som taggar mig mest inför julen är faktiskt att vara med familjen, ett tillfälle som inte verkar finnas särskillt ofta. presentinslagning och utdelning till några söta vänner kommer nog att ske imorgon och inslagningen är definitivt inte min starka sida men det är ju ändå tanken som räknas

 



saker blir aldrig som man tror


blir ingen bowling. blir super ledsen såg fram emot de haha. men aja, felicia kanske ska åka på julafton istället så de kanske blir av imorgon.

ska ta och stoppa i något i magen nu tror jag. så fucking hungrig


flyger runt med bara en vinge

sitter och äter på en kaka, smaskens. var med alec från igår tills för ett tag sen och hann även träffa kevin lite snabbt. ikväll ska de bowlas med felle och julia. det förväntas mycket skratt och roliga tillfällen må jag säga.
nu måste jag städa mitt rum, annars får jag inte gå ut. tja tjaaaa

vändpunkten kan ha anlänt

den här dagen ska bli bra. riktigt lyckad. vet inte än vad som kommer att hända men med ett bra humör tror jag att de går att nå mitt mål.

riktiga satsarn här, men de är något som behövs. hoppet ska inte gå att släckas


middagen i lördags


jag hoppar genom världar utan problem


fredrik var här för ett litet tag sen. vi spelade mario bros wii och ägde! första gången någon av oss spelar det så vi kan absolut bli elit en vacker dag haha.

snart ska jag äta fajitas. är jävligt hungrig så i mina öron låter mer än bara perfekt.

jag, julia och felicia ska typ bowla någon dag innan felle åker till östersund så det blir nu i veckan. inte bowlat på evigheter så det blir riktigt spännande.

skriver nog senare. puss


goda dagar drar förbi men minnerna förblir


eller morgon ska man kanske inte direkt kalla det men de är min synvinkel iaf.

jag ska börja fixa iordning mig och sen dra o handla lite saker till min mamma som hon bad mig om. igår var de jätte mysigt på middagen och drog hem runt halv ett - ett tiden något. ska vara hemma mestadels av dagen tror jag men något annat hittar jag säkert möjligen på.

ska försöka hitta någon som orkar följa mig till valsta nu också pöss


You're gone, come back
Stay gone, stay clean
I need you to need me


satsar på en lika bra kväll idag



du blåser bort med den kyliga brisen


syster håller på o laga mat till oss, de e tur för min mage skriker efter påfyllning

jag är taggad till ikväll. mys/krök/chill kväll är det planerade och de är något som passar mig mycket bra. iaf med uppskattat sällskap. kanske drar iväg någonstans efteråt men finns inget planerat än.



framsteg! ;
blivit lite positivare nu för tiden
elr iallafall så som jag uppfattat det själv.


inget ska längre hålla mig tillbaka



ikväll är det steff som gäller. sötnosen fyller år imorgon och de ska firas båda dom närmsta kvällarna. mitt lov startade idag runt elva tiden och de håller sig kvar i 3½ fucking veckor, underbart!


det är lätt att vara smart med facit i handen

pullis jempan och flisan



tänk tanken av att va en snöboll. gjord på kramar, flyger genom livet och tillslut träffar någon man smälter för. ett underbart liv inte sant?


den negativa världen skall spricka

att sätta upp nya mål och drömmar med jämna
mellanrum är något som behövs tränas på.
att inte vara fast vid samma gamla visa var och
vareviga dag utan ta ett steg utåt. göra något nytt.
ett fascinerande objekt ska upp på önskelistan
men något matriellt är det inte.
känslor byggda på hopp och liv ska förmedlas


I am the snowman. möhöhöhö

nu ska jag berätta om dagens snö äventyr

ett samtal kom ingående på min mobil efter jag precis ätit. anders frågade fall jag ville komma ut och åka pulka med han och hans polare och galen som jag är i snö så kunde man ju inte tacka nej. fick även tillåtelse att ta med mig veronica.
efter jag tvingat ut veronica från "tila tequila" så gick de lite segt. anders var seg som ett rövhål på att svara i telefon så vi chillade lite, drog till valsta, köpte cola och gick till ett dagis. på dagiset fann vi ett par stjärtlappar som såg lite ensamma ut där under all snö. vi bestämde oss för att låna dom och nästa hållplats på våran lilla vandring var siriusbacken. vi skrek som två små 5 åringar när vi åkte fort som fan ner för backen typ mot motorvägen. galet!
efter vi åkt några gånger bestämde vi oss för att leka på rymdgatan istället med brantaste backen och jag typ dog? åkte baklänges och skit. vi chilla lite mer och sen drog vi hem. anders blev nu även utnämnd till dagens dissare

kvällens betyg; tok mys


vad vore man utan hoppet

musiken dundrar, man hör inget annat.
ändå ekar mina tankar och ett visst namn i öronen klart och tydligt.


mat lades in i micron och en lapp hade även skrivits ner av min kära mamma om hjälp med tvätten så de hängdes upp på tork. om ett litet tag drar jag ut och träffar bobby sedan får man se vad som händer



fastna inte i samma gamla spår

slutade tidigare idag, börjar senare imorgon, sista veckan är så fucking awsome! snö som faaeen vart de också idag. i looove it

lov på fredag, yeeeaaah !

ska ut med freddo och sebbe. vet inte fall niklas också va med men de skadar definitivt inte om han vore.
imorgon är det del 2 på nationella i matte. hoppas det går lika bra som förra. har dessutom ingen biologilektion så slutar galet mycket tidigare. så skönt med sista veckan, allt känns så fridfullt haha.


julavslutning´08


dom fysiska behoven står först i led


knappt ätit något på hela dagen kom man underfund med. stänger av dator här och letar upp något att fylla magen med. godnatt allesammans


du har ingen aning vad du snackar om

känns som om jag inte gjort något alls idag. vaknat, drog till jobbet o nu sitter jag här. meningslös söndag.

imorgon är det skola men som tur har vi förkortat dagen lite eftersom vi inte har någon mentorstid eller biologi. underbart skönt eftersom de är så drygt att sluta lite innan fem.

ja tack vare att jag inte gjort något alls idag har jag inte så mycket mer att skriva om. tjarå

Demarco Ft. Lil Wayne - My Life / Fallen Soldiers


så otroligt genomskinligt grå

det är lucia
11 dagar kvar till jul
och jag ska jobba mellan 16-21

det är något som är smått jobbigt faktiskt, absolut när man har ca 2 timmar från att man vakna att fixa sig och äta m.m. men sånt är livet, allt är inte en dans på rosor, solljusa dagar och fjäderlätta problem.


liten jennifer tänder första ljuset


har de funnits nån som får dig att tappa andan?

skakar, hjärtat går i 150. måste sova nu


jag ska göra en ängel utav kyla och snö



haha juste de snöade ju idag o grejer. underbart med snö! jag och bobby passade på att bygga en liten snögubbe


hihi visst är den söt?


här ser ni glada klubben hihi

fredagen vart knas som in i helvete men kul som fan. somnade inte försen sent på morgonkvisten runt sex och under kvällens gång var man med veronica, felicia, steffie, robert, freddo och jonte. bra sällskap får jag ta o säga. fler ord en såhär fastnar inte på min tunga så jag lägger in lite suddiga bilder istället och låten "Bone Thugs-N-Harmony - Flow Motion".




retarderat steg leder till undergång

så många löften som gått till spillo under en så kort tid
- du lovade mig att inte försvinna


det är som att sväva iväg men ändå stå still

kulturdag i skolan idag! lucia firande inklusive fika på morgonen sedan 2 filmer tills dagens slut. det är sånt som passar mig perfekt.

dom två filmerna vi fick se hade klassen valt ut innan; slumdog millionare och this is england. bra filmer men slumdog millionare utklassade ändå this is england stort. rekomenderar den stort!



haha förresten, en brud pissa på sig igår när jag jobbade. fyfan va vidrigt men man har ju ändå skadeglädje som fan! men endå hon verkade helt obeskymdrad över sin lilla olycka så vafan, de gjorde de ännu roligare.


sparar på lite energi


men nu ska jag ut med fredrik tills dess att magen måste fyllas på med mat innan jag ska till jobbet


lat men begåvad

ojsan har vart inaktiv vid datan dom senaste dagarna så särskillt mycket skrivande har det inte blivit.

varför jag är hemma halv tolv på dagen beror på att vi hade nationellt prov i matte nu på morgonen (tror de gick asbra!) och efter att den slutade klockan 10 så var min nästa lektion inte försen om 2½ timme så nejnej den blev inte av. är ändå bara idrott och de klarar man ju oavsett.

ikväll ska de jobbas! känns oehört bra faktiskt att tjäna sina pengar själv. absolut när lönechecken ramlar ner i brevlådan hihi.

mat står härnäst på listan.
börjar klockan 5 så något inlägg till hinner jag nog med

flickan som lekte med elden

kunde inte sova längre

börjar klockan ett

så får chilla lite mohaha



slänger in en gammal bild också


ditt namn klingar så fint i mina öron

musiken drar igång för fullt, jag har hittat mig en egen tidsmaskin.

i princip varje låt förknippas med en person, ett minne och både åt de positiva och negativa hållet
ska sitta här och drömma mig tillbaka ett tag till.


slänga sig ut i kylan



ska gå och möta syster nu i valsta. pizza på g bree!
snacka om att vara ganska hungrig för tillfället, magen kurrar som fan


vart är den jävla snön?

haha nya designen blev ju helt knas!
aja mer julstämning nu än innan iaf

ska försöka dra ut veronica på en cigg nu chao


hela helgen lång

börjar med att ta upp den oförväntade kvällen i fredags. hamnade lite överallt med början i väsby där sällskapet av julia, hennes pojkvän och hans polare inte var direkt överroligt men jag och julia har ju ändå alltid kul. därefter mötte jag emma, felle och några till som skulle på fest i märsta. yees tänkte jag men när vi kom till märsta station skulle jag vänta på veronica och steffie så alla andra jag va med två sekunder innan försvann haha. i väntan på flickorna satt jag o snackade med två afrikaner jag hooka up med på station. den ena trodde jag var 18 eller 19 blev aslycklig av att få höra det. efter kanske en halvtimme kom vonca och steff och vi började dra oss mot sigtuna. ringde upp robin edholm för att kolla fall dom höll på med något kul o vi hamnade i södertil ett ganska bra tag. håller inte så mycket koll om vad som hände under hemresan men hittade emma och felicia igen iaf. kom hem runt ett och däckade i min sköna säng.

lördag morgon, bakis som in i helvete. kunde knappt gå eller äta något utan att må så jävla illa. senare fram mot två tiden lyckades jag börja fixa iordning mig eftersom vi skulle åka o fira en skit gullig liten sexåring. väl där var det lite jobbigt med massa runt springande småbarn men aja, lill flickans ena storebror skulle på bio med sina polare så den äldsta brodern ville också på bio och frågade fall jag ville hänka och självklart bangar man inte när man inte har några planer och blir bjuden! så vi drog till kista, jag köpte lite julklappar och sen såg vi på 2012 som jag velat se ett tag och den var faktiskt bra.

nu äre söndag och orkar inte göra så mycket mer än att bara ta de lugnt.
ensam hemma just nu så de är ganska skönt.



har brottom lalala


på barnkalas haha. skriver om vad som hände igår sen puss


fucked up

tagga till förfan era jävlar!

jag är taggad som in i helvete men vart de bär av är inte bestämt.
stor chans att man drar förbi moa där även jenny min sötunge är
ska fixa mig lite nu tjäää


min önskan kommer aldrig slå in


och efter massa skola och jobb tycker jag att jag nu förtjänar lite vila.
planerna för imorgon är inte framställda än men något blir det alltid

godnatt


söt uttråkad och ica kassörska

syster kom hem nyss, fick ett smarties rör av henne som tack för hjälpen med hennes nationella prov i svenska tal. hon vet precis hur man gör mig glad.


måste fixa mig nu. jobbar mellan 16-20 puss

ica gänget bräää !


giddy-up jingle horse pick up your feet

hemma uttråkad och vet inte vad jag ska hitta på. hade spanska och musik redovisning idag, spanskan gick bra och musiken kunde gått bättre men vi fyra brudar (plus jan) hade ändå roligt med våran "jingle bell rock" och de är väl de som räknas.

fick brev idag! att höra ifrån rickard frambringar lyckokänslor som tusan. svarar nog senare när jag kommer hem från jobbet. känns aldrig fel att tjäna in lite egna cash fast de känns nog bara så för att förutom igår och idag har jag inte jobbat sen i juli.. aja lite slit får man väl allt stå ut med.


jingle bell rock scenen ur mean girls.
typ sådär gjorde jag julia emma och felicia (not)


jag sliter för mitt egna


haha ica tröjan är på. första gången man ska jobba sen i juli. sitter just nu o käkar och rasmus är även här. måste kanske skynda mig lite för börjar om 30 minuter. hör av mig senare efter greys anatomy!


de var mitt sagoland


evolutionslära är inte kul

jag saknar att gå runt utan jacka. älskar att kunna känna solens värme i ansiktet.
när de är mörkt, kallt och regnigt påvägen hem från skolan är inte kul.





efteråt ska jag plugga lite biologi var det tänkt. senare vill jag ut!
vilket som kommer först vet man aldrig


RSS 2.0