ett två tre, fanta och rosé

Utgååååååååååång! Ennas 18års dag och det ska fan i mig firas. Sitter här med en bärs vid min sida och taggar till som satan!

Lovet har startat och det ska firas med ett BOOM! Dagen ska sätta standarden för hela veckan. Inga sura miner här inte, livet är för kort för det. Supa tills man stupar och lev livet. FY FAN VA TAGGAD! Lite lugna dagar blir det dock under lovet. Men kryssning är ju inbokat och sen blir det fler fucka ur tillfällen.

24 dagar kvar till skrillex, OMG!

Dubba Jonny - What have you got

dagens goda råd; kör bara

Varför inte bara leva på impulser? Göra det man känner för just i det ögonblicket och bara släppa allt annat. Få en galen tanke och faktiskt genomföra den. Äventyr vilar framöver. En resa mot det okända.


Klockan tickar. Mindre än 17 timmar tills lovet börjar, helveteeee va skönt. Tror min kropp börjar må dåligt på lite alla möjliga ställen dock, hoppas jag inte blir sjuk mitt i allt bara.
Imorgon ska Enna firas, liten flicka blir stor flicka, myndig till slut äntligen haha. Blir presentjakt efter skolan och sedan kanske vårdcentralen, mamma tvingar dit mig typ...

Gjort dagens impuls förresten. Började sakna min gamla parfym och utan en extra tanke så vart den beställd. Nöjd som satan iallafall!

Nu tar huvudvärken över och några papper i min väska skriker efter uppmärksamhet. Provet imorgon ska fan kännas mer säkert än det jag hade idag gjorde. Fast svenskaläraren är ju en aning på efterkälken om man säger så, så man vet aldrig hur hon bedömmer

Nej fuckdethär! Godnatt alla

lärt mig att resa mig efter alla gånger jag fallit

Isabelle: "Jag vill ha dina händer så dom kan ta på mig"
Trevligt att någon är lite småkåt på mig iallafall


Är lite borttappad i mitt inre. Blev omskakad igår kväll men dags att ställa sig på benen igen. Kaos har jag levt med tillräckligt de senaste månaderna.
2 skoldagar, 2 prov och 1 redovisning att stå ut med till innan det efterlängtade lovet kommer.

Men nu är det jobbdags. Äta något snabbt och sedan mot icaaaa!

hahah omg mitt liv. Nörd-matte-humor<3


jag borde ha njutit av varje sekund som det varade

Det största misstaget jag någonsin gjort och som antagligen många fler gör,
är att jag har inte uppskattat saker medan jag haft dem, utan tagit de för givet.
....
En lärdom att ta till sig i framtiden

när energin är slut och fokuset ligger på annat håll

Nejfan orkar verkligen inte. Plugg är fan inget för mig, behöver lov nununu. Stanna tiden så jag hinner färdigt med all skit eller snabbspola mig förbi allt till fredag och lov. Har två prov, redovisning och massa jävla skit som vägrar bli klart. Fucka ur

Sen blev mitt liv desperat, fml, ska bli emo på heltid. Hehehe...

vakna upp, piggna till, se världen med nya ögon

Morgonen startar med företagsekonomi. Precis fått en rast på våran 2timmars lektion vilket ledde till en latte och en macka så nu är humöret igång som det ska. Våran cafeteria äger.
Klara sig veckan ut, sen är det looooooooov! En ledig vecka som verkligen känns behövd.

"Det är med kärlekshistorier som med månfärder - återfärden är krångligast."

... men det håller på att arta sig.

Ingen gillar väl söndagar. Tråk från morgon till kväll, fast morgonen för idag klagar jag absolut inte på, däremot sen man kom hem har det bara varit segt. Varit duktig nog att göra matte dock, guldstjärna till mig.
Ska snart ta mig en tripp förbi mitt ica för att handla lite så jag kan laga middag. Ingen är ju hemma såklart, vilket gör allt ännu tråkigare.

BOOM! I'm out

nu gäller det att tagga till på riktigt

Skrillex - Slats slats slats




Fredag fredag fredag, love it. Veckan har gått snabbt och det passar mig perfekt. Nu är det snart dags för helg och för kvällen blir det fest hos Atle. Direkt efter skolan bär det dock av till stan för lite shoppande med storasyster. Ett rejält underbart avslut på den här veckan hoppas det att bli.
Inget annat är acceptabelt.

att få det oväntade



Dagens glädjebud:

Först kommer man hem och mamma har en överraskning. Sötaste jackan som jag testat förut och tyckte om hade hon köpt. Sötaste mamma!
Därefter är pappa extremt seg på att komma hem. Klart att han har hämtat min nya säng så dubbel lycka och överraskning blev det idag.

Underbaraste föräldrarna :)

Nu måste jag fortsätta städa så sängen får plats. Ikväll ska jag sova gott i min nya 160 säng, hihi.

om nya designen

Haha men usch va fult det blev. Slängde ihop något snabbt bara, krävs förändring. Om någon kan göra sånt här skit på riktigt så äre bara höra av sig. Haha fyfan.
Tur att designen inte är viktigare än innehållet dock... Men hade inte skadat med något fläshigt och coolt. Blir väl ändrat typ snart..

när allt är möjligt

Gullig liten kaffe. Gratis på coop så blev asglad haha. Behövs inte för att roa mig

Sista lektionen, hatfitttråk-globalisering, väntar. Därefter blir det en runda till Atle innan jag ska äta ute med Jacob, får ingen middag hemma så det passar mig perfekt.
Ska sitta och gamea lite Rebubbled (knark som Isabelle fått mig att ta) nu under lektionen hehe, så hejdå!

it's Britney bitch

Nydligen hemkommen från konserten. Var absolut awesome. Kan knappt föreställa mig hur galen skrillex kommer vara om lite mer än en månad eftersom det är något jag sett fram emot ännu mer. Närmast att dock tagga till är halloween samt höstlovskryssningen. Kungligt.

Ska upp om sisådär 5½ timme så dags att försöka sova antar jag. Godnatt allesammans

kvällens planer, BRITNEY

Snart MOT GLOBEN. Britney Spears femme fatale tour here we come.

dagens fotomani i skolan med issa_plutten@


står i motvind men kämpar mig framåt

Färgat håret. Lite sådär mot emo-svart hållet, passar mig på pricken.
Blir kanske tungpiercing snart också

 

Har globaliseringslektion nu. Riktigt tråkigt, hatar dessa lektioner.
Var lack nyss också men är på bättre humör nu. Bellas fula grimarser gör mig glad.
Ska träffa Atle när han slutat. Men måste nog koncentrera mig på tråkfilm nu. Hejsvejs


 


if he's not doing anything to keep you, then why are you fighting to stay?

Rätt frågor har ofta ingen bra förklaring. Ibland finns det ett svar men inget man vill uttala högt. Tyvärr har livet nu blivit fullt av sådana frågor.

Tisdag betyder kort skoldag. Därför är jag redan hemma och försöker släppa alla deprissioner med Skrillex, Nero, Flux och lite annat smått och gott på högsta volym. Snart ska jag gå igenom det sista helvetet innan jag kan släppa iväg det förflutna. Trodde fan det aldrig skulle bli såhär....

Orkar inte bry mig om sånt som inte anses viktigt. Nu ska jag dansa och fixa lite i rummet så sängen får rätt plats imorgon, liten flicka i en väldigt stor säng kommer det bli. Ensamt kanske.. fml<3

Riga09, en gång i tiden när allt var mycket lättare

hahah gay


you shoot me down but I wont fall

I'm bulletproof, nothing to lose, fire away, fire away

Allt har gått åt helvete sen i torsdags, inget har blivit som planerat. Undantag är utgången igår för att fira Rasmus som fick mig på lite bättre humör, allt annat har bara blivit fel.

Försöker vara stark.

RSS 2.0