...


gör mitt lilla egna

Har svenska lektion så sitter och letar ny musik haha. Känns verkligen som man jobbar effektivt.

Blivit mest dubstep som laddats ned. Känns lättast att hitta bra musik inom den genren. Försöker hitta lite bra rock eventuellt "skrikrock" också men går inte lika bra. Någon kanske har lite tips?

Knife Party - Fire Hive

allt innan studenten, förfesten innan vuxenlivet kommer

Den som är intresserad/vill veta mer kan bara ta och höra av sig.

säger bara muuuuuuums

Så snygga att jag dööööör. Gått och blivit kändiskåt. Men med ett sånt utseende och så grymt sexiga personligheter de har när de skådespelar i the vampire diaries kan man inte göra annat.
Gift er med mig så blir jag lyckligast i världen.

Ska nog se ett nytt avsnitt på en gång. Är inne på andra säsongen nu


lets set the world on fire

Hej jag är uttråkad och har röda läppar. Puss på er. Älskar allt och alla.

Måndag idag som antagligen är allas favoritdag. Vem älskar liksom inte att behöva stå ut med en hel värdelös vecka som vanligt. Har en ironi i tanken, hoppas det uppfattas.

Finns lite saker som fullpackar mitt schema denna vecka. Förutom jobb ska man även på teater och ett tandläkarbesök. Funderar på att dra och fixa nytt idkort idag, men slutar så jävla sent så vette fan om man orkar. Får se hur det blir.

Måste försöka plugga lite idag också. Ska försöka få in någon rutin på det så jag fixar att bara ha ett G när jag går ut gymnasiet.

kort uppdatering

Ut med klingzell ett tag. Blir trevligt eftersom det var ganska länge sen vi umgicks. Blir irriterad för jag inte hittar mitt diadem just nu, blir mössa annars. Älskar dåliga hårdagar.

Ska börja glida utåt typ nu, så tjarrrååå. Skola imorgon, fuckfuckfuck

njuter av tiden vi har tillsammans

Sitter och får i mig lite mat för dagen. Kom hem för ungefär en timme sen och det var jätte kul att stapla hem sliten och med en klack sönder. Standard.

Vi (typ 20 pers) hade en överrasknings hejdå middag för Rasmus igår. Han ska iväg nu i ungefär 3 månader och då måste man ju ta vara på tiden innan han åker. Vi hade ett långt bord på magget och jag åt ceasarsallad. Sedan drog nästan alla med till amnesia.

Blir nog att jag stannar hemma idag. Så drar fram nästa avsnitt av vamp.d nu och ska gosa i den kidnappade tröjan. Den luktar pojke, så det ska vara.

Osminkad sliten b-rud. Men lycklig ändå

om det bara var så


go hard or go home

Ikväll blir det

Ska hjälpa Emma och få jobb där genom att dra dit folk. Uppmanar alla till att komma dit, är ju bara 19kr under hela happy hour! Dvs. fram till 23.30. Står man på gästlistan är det även gratis inträde till 24.00. Kommer dra dit med Julle och Felle wohooooo.

Ses där senarerååå! TAGGA FREDAG!

en bra spenderad torsdagskväll


Ska snart till kc, dricka bärs och se <aik3 - djugården med Rasmus, Bay och Gustav. Pappa skulle se live och visade biljetten direkt innan han åkte, man ba fu, ville också med men det här är bättre än inget.

Ska dra i mig något att äta lite snabbt nu. Bussen om tjugo. Kom dit vettja!

nu ska det tas tag i allt

Känner fan för att gymma imorgon! (Säger detta nu, kommer ångrat mig när det väl är dags). Vill komma igång så jag blir helt nöjd över min kropp och har både något härligt att visa upp när studenten och beach12 är kommen. Sen när tatueringen kommer på sin plats måste den ha en fin kropp att sitta på självfallet.

ha en såhär fin mage vore inte fel liksom

Sitter och dunkar lite musik i min ensamhet. Det stärker mig faktiskt hur konstigt det än låter. Har min syrras geek hörlurar nu också som jag snodde från hennes rum vilket förstärker hela upplevelsen trefaldigt.

Ska hoppas på det bästa nu utan att ta ut något i förväg. Förhoppningsvis går saker för en gångs skull bra för mig. Har det riktigt mysigt på vägen åtminstone, blir lycklig av hans sällskap. Känns som den här texten blev alldeles för känslosam plötsligt pga att jag fixade världens finaste låt och har tryckt repeat några gånger medan jag skrivit. Delar med mig av den för det.

Plumb - Cut

Vill ha gårdagens sovsällskap. Blir mer the vampire diaries för mig nu sen är det godnatt.

min lilla kaka

Min lilla snygging sitter här och håller mig sällskap medan jag forsätter från där jag slutade igår av the vampire diaries. Var bara tvungen o ta en bild när han är så söt!
Ska forsätta med nästa avsnitt nu!

Burrig och tjock liten fågel<3

så mycket man vill ha, så lite man får

Saknar sommaren. Därav dök en liten blomma upp på bilden. Värme kom hit nu!

Sitter på spanskan och gör nästan allt förutom spanska. Så det brukar bli. Teater (på svenska) nästa vecka med spanskan iaf haha. Så jävla random.

Fortfarande lite sugen på tårta. Missat två dagar i rad både när syster fyllde år eftersom hon är i Holland och så drog jag igår från Daniel innan det var dags för tårta. Fick höra däremot att det var prinsesstårta vilket verkligen inte är en favorit, så gick inte miste om så mycket :)

Ska stå ut här i 20 minuter till. Sen blire hem och softa resten av kvällen

lite angående mat

Ligger och halvsover vid våra fatboys. Den osovande delen av mig håller på att kolla massa fakta om matmissbruk såsom hetsätning, bulimi och anorexia.
Kände för att kolla på mitt bmi nu bara för det också. Ligger tydligen ganska långt ner på normalvikten, men normalvikt i alla fall. Hade dock lite problem med det där när jag gick i nian-ettan. Var underviktig men inte "smal", hade bara inga former i princip. Gillade inte att äta.
Nuförtiden anser jag att mat är gott, men är trots det oftast inte så förtjust i att äta, eller orkar inte göra det helt enkelt. Känns oviktigt när man har så mycket annat kaos att koncentrera sig på i livet.


det sista som lämnar en är hoppet

Jag väntar och står ut
för en dag, en vacker dag
kommer lyckan även att nå mig

bort med tankarna till en annan plats

Sitter och glor the vampire diaries från första avsnittet. Börjat följa serien och inte sett de första säsongerna så måste ta mig igenom dom!


Känner mig inte så välformulerad. Massor med ord som vill ut men håller det inne för en gångs skull. Grattis till två blire förresten idag. Menar till den ena, inte den andra. Så livet kan gå.

Ska fortsätta glo serien nu.

trött som satan efter en kväll på kung carl

Sitter i sängen och kan knappt fortfarande komma upp haha. Tror jag kan vara en smula full fortfarande eller så äre bakisheten som sätter igång.

Jobbar om 2 timmar, kuuuuuul! Kommer ju dö. Ska antagligen vara med Daniel, eventuellt Mark efteråt om nu han skulle vara där, så känns som kvällen kommer bli bra i alla fall.

Ska göra mig ett försök att resa mig från sängen nu. Hörs kanske senare!

lite snabb stress

Idag blir det kc. Jag och Jenny sitter nu och förar hos mig och vi ska ta bussen när som.
Tjarrååååå

jag ger mig inte

Känner mig som ett barn som inte kan hålla fingrarna i styr ifrån godisskålen. Det är onyttigt för mig, inte alls bra, men ändå måste jag ha det.
Kan inte låta bli. Det är inte hjärnan som styr i detta fall utan begäret.

Har haft huvudvärk sen jag kom hem. Tog en ipren för ett tag sen så känns bättre nu. Har inte kunnat plugga till fysikprovet som är imorgon tack vare det och har inte pluggat något alls än... aouch. Aja, får hoppas min begåvning räcker i detta fall. Vill verkligen ha mvg i B kursen också.

men jajajjaaja jag pallante

YO! Globalisering

Hatlektion men fungerar bättre nu än förra terminen. Läser bara och sen går man igenom nästa gång och läser nästa kapitel. Bara vi slipper skriva fler horarbeten. Blir mobbad för jag sitter och poserar till bilder för bloggen av Felan :(

Slutar om 30 min. Då äre hem och sen blire jobbet. Inte direkt taggad men pengarna behövs verkligen. Börjar bli väldigt tomt i plånboken.

Får väl läsa lite nu också så slipper jag göra det hemma. Tjäää!

det är så man överlever dagen

Är lite gay och sitter framför tvn och bärsar för mig själv. Är en sån fucking dag så är ett måste. Skulle egentligen ut och ta några bärs men sällskapet blev trött så fick klara mig på egen hand.


Längtar tills dagen är över. Längtar till helgen. Längtar till studenten. Längtar till sommarn.
Längtar till bättre tider med mindre kaos.

så vare den dagen...

hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år hehe 2år

skräp och något ganska viktigt

Skäms lite över detta men väntar på att jersey shore ska börja haha. Världens jävla skit program men har fastnat som fan. Att se andras drama är mycket roligare än att tänka på sitt eget.


En liten påminnelse slänger vi in här också. Upptäckte detta precis själv. Högskoleprov anmälningar kan man börja skicka in imorgon. Jag ska göra det och hoppas på att jag iaf får 1.0 eller något. Aldrig gjort det innan så är ändå beredd på att det går sämst.


full eyecontact, can you handle it?

Sitter på en tråkig oeffektiv projektlektion och känner att jag vill dela med mig av lite kul nu. Sett denna kanske 10-20 ggr, slutar aldrig garva åt den. Någon som varit med/är denna slags person kanske? Hahaha så jävla klockren.


jag har hela världen framför mig, varför kolla bak?


Sitter i soffan efter en lugn dag. Jobbade kvällen ut och sedan blev det hem och äta lite tacos. Skulle egentligen träffa Anders också men han var trött så blir imorgon istället.

Börjar elva vilket är underbart, så behöver inte kämpa för att ta mig upp, inte lika mycket i alla fall. Engelska, projekt och spanska står på schemat vilket innebär 2 stycken 2 timmars lektioner där man gör absolut ingenting. Chill.

Säger väl godnatt nu eftersom detta är sista inlägget för dagen. Natti!

trots allt kaos, har jag ett bra jävla liv

Kan inte bry mig mindre. Har förstått mönstret sen långt tillbaka och denna gång, alltså, verkligen /care. Bitchen ska dock blöda. Inte för det mellan er, utan för skiten hon snacka om någon som är en främling för henne.
Springer runt, sjunger och dansar lite sådär som jag brukar göra när jag är på topp humör. Glad även fast jag ska till jobbet om ett tag vilket är lite ovanligt faktiskt. Känner mig motiverad till att leva livet till fullo och kanske hitta någon slags struktur på det hela. Varit väldigt rörigt på senaste.

Fick ursäkten jag väntat på sedan länge i fredags också. Allt som behövdes.

La Roux - In for the kill (Skrillex remix)

lev som om du skulle dö imorgon

Haft två riktigt äventyrliga, dramatiska och intressanta kvällar.
Torsdag förklaras med korta meningar, fredag på normalt sett.

Torsdag: Bryggeriet med Felicia. Kareoke. Läskig stirrande snubbe. Öl. Lite mer öl. Efterfest. Vidrig sprit. Vidriga grabbar. Slagsmål. Polis. Nattligt besök på stängd restaurang. Felle äter is. Jag dricker cider. Lagar pizza. Failar att laga pizza. Gör en sallad istället. Gratis taxi vid 6 tiden. Försover sig. Fortfarande lite full i skolan. "En av mina bästa dagar, fast den värsta av dom"

Fredag: Var bakis nästan hela dagen. Åkte till Daniel för att antingen spendera kvällen där pga mitt baksmälla humör eller som tidsfördriv innan man drog till kc. Det blev kc. Massa jävla drama på bussen också, vidriga satmara. Fredag den 13 verkade vilja hålla vad det är känt för. Sket i det i alla fall och hade as kul för det mesta på älskade kc. Fanns såklart en del irritationsmoment men fuck det, lev livet bara. Åkte hem vid stängning.

.


vissa saker måste man bara

ÖL OCH KAREOKE med Felle nu. Torsdag vet, men kan inte ro för det hihihi. Kanske skriver ett litet inlägg när jag kommer tillbaka, tjarååå.

ta en dag i taget

Heihei

Ja men, idag är det torsdag vilket betyder... IMORGON ÄR DET FREDAG.

Detta är min andra skoldag av min sista termin av gymnasiet men längtar ändå till tusen efter helg. Är 150dagars imorgon på kc också vilket gör att jag känner för ett besök där. Måste ju vara trogen till kc.

Tacobuffé till lunch. Magen kurrar. 20 minuter kvar.

nu är det dags för.....



Spenderat mycket av kvällen framför tvn. Varit på lite dåligt humör. Rensat bort lite saker som ger onödiga känslor vilket borde gjorts för flera månader sen. Dock inte bestämt mig om jag ska ta bort det "slutgiliga". Kanske, men känner mig elak.

Skiter i att välja nu. Ser vad som händer bara. Blir ändå aldrig som man tänkt sig

sista terminen startar NU

Nu börjar denna eländiga rutin igen.
  • Gå upp tidigare än man vill
  • Ta sig till skolan
  • VARA i skolan hela/halva jävla dagen
  • Åka hem och vara trött som satan
Men idag är jag faktiskt glad. Kom upp utan problem och ser fram emot att få umgås lite med min klass. På min enda lektion idag ^^
Åker om 20, påbörjar min resa hem om 2 timmar. Tar inte med mig datorn idag heller eftersom den inte behövs. Ska fixa håret och lite sånt nu, tjääää!

tomorrowland ftw

Måste till tomorrowland. Gäller nu att bara hitta någon som också vill det för SKA DIT. Ingen tvivel om saken. 27-29 juli är det som är spikat om någon känner sig manad.

Skulle bli lyckligast i världen av att åka dit! Kolla bara!


en omöjlig uppgift inför morgondagen

Hahaha oh gad. Hur fan ska jag kunna gå upp imorgon? Vaknade för en timme sen och var knappt sugen på att gå upp då... Om det är nya schemat som kommit upp nu så har jag lite tur åtminstone. Börjar 10.55 imorgon då. Ser dock massa svårigheter att ens komma upp den tiden.


Ligger och latar mig framför tvn. Jobbar ett tre timmars pass idag. Riktigt kort och lagom för mig. Hade velat göra något kul idag. Men har nog ingen tid för det.

Kom på att jag inte gjort något skolarbete på hela lovet haha. Fuck. Projektarbetet har jag inte ens börjat med. Måste tas hand om... snart haha. En annan gång.

vad gör man en måndag kväll?

Sitter här med lite fin, dyr choklad som min syster inte ville ha och ser på masterchef. Kollar runt lite vad folk tänker göra ikväll, ville ju ut, men börjar hamna i trötthetskoma för min soffa är så underbart skön.

Fick en äcklig choklad precis, man vet aldrig vad som finns i. Spottade ut den igen. Blä. Gör ett nytt försök snart haha.

Ååh hoppas jag taggar till snart igen. Pallar inte vilja sitta hemma!

Nom nom nom nom

motivation och vilja

Tredje lektionen och man kör runt på vägarna och gör staden osäker. FAN VA TAGGAD JAG ÄR PÅ ATT TA KÖRKORT! Ska boka in ny lektion direkt när skolan börjat igen och jag vet hur mitt schema ser ut. Och till skillnad mot många andra har inte jag börjat idag utan börjar på onsdag. Woopwoop. Detta faktum gör att jag känner mig taggad på att supa ikväll. Bara för att jag kan.

lägger upp 3 bilder från festen i fredags

pappa håller något tal

födelsedagsbarnet och sin tårta

folket som var där och med mig och syrran i mitten


multitasking i hög grad

Mestadelen av min utsikt under gårdagen

Bartender, dj, fotograf och en del barnvakt. Det jag gjorde på min faders fest förutom att äta, mingla och vara allmänt awesome. Pappas vänner verkade tycka om mig starkt i alla fall, men det var ju trots allt jag som servera dem sprit.

Jobbat idag, jobbar imorgon. Ica 4life.

Har tråkigt nu. Glor tv, south park såklart, funderar på allt och inget. Snart skola igen, vill spy av tanken. Hejsvejs

en liten kommentar om jvm

Förresten! Ska slänga in ett litet inlägg om ishockeyn. Vi vann ju jvm vilket är grymt i sig. Sen har jag ju min gamla klasskompis i laget (Rickard Rakell) vilket gör att man känner sig lite extra glad!
Stort grattis till honom, hela laget och Sverige såklart!

En bild på laget med pokalen

Och en på Rakell!

två födelsedagar passerade, dags för party

Gräver verkligen min egen grav. Ber om ursäkt. Kanske dags att bli nykterist

Ikväll ska min fader firas! Han fyllde 40 igår så är stort party med glitter och glamour som tema. Alla kommer springa runt finfixade med klänning och kavaj osv. Kul! Min uppgift för kvällen är bartender haha, får se hur det går.
Ska till lokalen och fixa lite med dekorationerna snart. Så hejdå!

nu drar jag och emma!

NUUUUUU BLIRE PARRRTYYY! HEJDÅ IDIOTER :D


19 år nu. shiieeeet


mat som stärker humöret


Sitter och bara chillar. Såg nyss färdigt Bernad och Bianca. Lite mer än 1½ timme till min födelsedag och jag känner mig glad! Brieosten och salta kexen hjälper nog det en del på traven.
Blir kanske en till film eller lite futurama nu, har inte riktigt bestämt mig. Care på det hur som helst!

Snart börjar man bli gammal asså. Börja förstå mig på lite krisen Rasmus fick på sin 19årsdag hehehe.

bara en liten påminnelse

19 år om 21 timmar och 13 minuter. WOOP WOOP, UNTZ UNTZ

en sida som inte alltid visas

Varför jag fortfarande är vaken.... wait for it..... SMOSH!

Fastnat som fan för det! För dom som inte vet är det ett par grabbar på youtube som är lite random, nördar och så. Har i alla fall exakt min humor. Love it! Suttit och kollat sen ganska långt innan tolv faktiskt. Slänger in ett avsnitt här!


Anthony (han som ser ut som Ash) är ganska snygg också höhö.

Men nu borde jag sova. Har körlektion imorgon ganska tidigt så ska ta mig ända till norrviken och köra bil, wrooooom. Godnatt gott folk

hej 2012

Kort om min nyårsafton:
Var ganska många hos Malins boyfriend. God middag, härlig musik och fint tolvslag firades med dessa. Tog halv två tåget till Rotebro och drog på någon fest med Roy och Moreno. Efter det GICK jag och Roy till väsby. Lång promenad och jag gick vilse haha, standard! Atle hittade mig i alla fall och jag drog dit.


Älskar fyrverkerier. Så grymt vackert

RSS 2.0