struktur på livet när man tar en dag i sänder

veckans helg blev rätt så intressant

  • fredagen blev inte riktigt som man tänkt med det vart ändå rätt så mys. var ute med ena och röjde tsm med anders och några fler. dagen slutade med film hos mig och två trötta flickor som somnade i mitt gästrum (a)
  • lördagmorgon var jag på öppethus i rudbeckskolan, såg även en hel del välbekanta ansikten vilket gjorde mig en smula glad. kanske ska börja där men vet inte riktigt än, får fundera lite mer.
  • lördagkväll spenderade jag hemma med att fira min syster som fyllde 18 i onsdags. kusinerna var här vilket innebar väldigt mycket mat, haha.
  • söndagen åkte jag mitt ute i ingenstans hem till simon och va med den sötungen ett tag. sen åkte man hem, åt och kollade på film med familjen.

nu sitter jag här och ska snart slagga, hinner kanske lägga in en sån där 'ointressant lista'. de blir kungliga operan med klassen imorgon. tråk men förhoppningsvis överlever man dagen. puss & godnatt


är nu det enda 'barnet' i familjen kvar

syster o jag §
för 18 år sen föddes någon jag älskar så otroligt
för 18 år sedan föddes ingen mindre än min syster.
18 år har gått, så många mer har du framför dig
och jag kommer att finnas vid din sida hela tiden.
nu finns det endast en sak till att säga och de är


- grattis på 18års dagen jessica syster <3

juno - anyone else but you | kärlek på allra högsta nivån


Bokstavsröra på ingång

jag vet inte vad det är men något känns annorluna från topp till tå med mig och har gjort sen igår. känns som jag kommer bättre överens med mamma och grejer, riktigt bra va? förändringen har påbörjats !

igår kväll när jag kom hem från viby (jävligt länge sen man var där, alltid lika kanonkul!) så satt jag mig och tittade på juno, skit bra film. jag tycker juno är astuff och nu har jag börjat förstå jennys känsla att vilja ha en liten bebis, dom är ju bara sååå söta ! då har man ngt alldeles eget men jag tror inte mamma skulle uppskatta en graviditet så mkt riktigt.. får vänta några år.

jag har ett vad med niklas mohlén och jag säger bara lättförtjänta pengar, tro inte jag kmr torska !

förresten vare någon annans mobil än min som hade sms damp igår? gick inte att skicka elr ta emot meddelande i ungefär två timmar, blev aslack -,-

HAHA !
vad tycker ni om hanne's konstverk? hahah själv asgarvade man på no lektionen (a) älskar dig hanne kruse <3

avstånd försvårar verkligen en hel del

seriöst älskling..  jag kan inte leva utan dig.
enda sen du var här finns de inget annat i mitt huvud,
du är ljuspunkten och de finaste som jag haft i hela mitt liv.
jag behöver dig.
  
vi ses snart, jag lovar!

du vet alltid vilka du vill ha med när du faller

nu sätter jag äntligen ner foten för mig själv och säger stopp ! mitt liv är en enda stor röra och jag bara gör det mer och mer kaotiskt. tänker mig aldrig för med vad jag gör men nu ska de ta slut med det. jag vill börja med att säga förlåt till dom två viktigaste människorna i mitt liv. 

bästavän, inga mer upp fuckade beslut, jag lovar att lyssna och på riktigt göra mitt bästa. förtroendet vi hade mellan oss ska byggas upp till hundra åter igen och aldrig brytas ner. vårterminen 08 var bland den bästa tiden i mitt liv, och de var på grund av dig. jag släpper dig aldrig och jag lovar att skärpa till mig.

emil dahlbom,
älskling, du har så stor betydelse i mitt liv, och jag kommer aldrig svika dig igen. om de finns något jag tror du misstycker om håller jag mig 5 mil ifrån det. när du mår skit gör även jag och jag klarar inte av det. de du vill prioeriteras nu för mig i första hand. du är den perfektaste skapelsen på jorden och jag släpper dig inte i första hand.

lovar och svär att bli en bättre människa /J

utsidan får dig att stanna upp, men det är insidan som får dig att stanna kvar


inte bra på rubriker

hulk :Ökvällens planer är att se 'hulk' klockan nio med snacks och mys. diggar bilden jag hittade, höhö. har faktiskt inte sett den än så de blir lite kul att se på.
ska fan ta o bli frisk så inte ränna ute och typ bli ännu sjukare. bara ha de mys hemma.

nu när jag vart sjuk & ensam hemma inser jag hur sällskaps sjuk jag är, socialt beroende lixom. längtar tills alla virius och sjukdommar jag har i kroppen går över.

ibland fastnar bara en låt på hjärnan



kärlek med den här låten går till emil dahlbom. den 2/1 gav du mig en av mitt livs bästa dagar. §

kämparglöd

dumhet elr stryka vet jag inte fall det är. igår var man ju sjuk, feber och det (fortfarande idag) men jag gick iaf på sista lektionen i skolan och sen jobbade hela kvällen. mådde verkligen heemskt när jag kom hem men mår lite bättre nu på morgonen. ska sitta hemma och chilla hela dagen, vill vara frisk imorgon så man kan gå till elin som fyller år, grattis i förskott hjärtat. §

ska vila lite och kolla film nu, puss puss

host host

idag skulle de vara första dagen i skolan efter lovet men så var de ju så att igår när jag var hemma hos niklas, min bästis, höll jag på att däcka, fick skjuts hem och märkte att jag hade 39.5 graders feber så kunde inte gå någonstans imorse.. vaknat hela tiden i natt och legat o vilat hela dagen så jag ska må bättre tills imorgon. vill inte vara sjuk när jag ska jobba imorgon och så.. tråk att vara hemma helt död.

5 januari

dagen efter min födelsedag är de ju min pappa som fyller år,
 så börjar med stora gratulationer till min pappa som fyller 37, älskar dig <3

papi <3

sedan bara för att gabby vill så ska jag nämna henne i de här blogg inlägget, haha. vi hade lite gäster (inklusive henne) här igår iaf och de var mysigt. härnäst i familjen är det min syster som fyller arton den 21 januari och då bjuds de över kusinerna och så, ngåot att se fram emot.

puss och grattis igen pappa ! /J

4 januari


tack för en underbar födelsedag flickor.
ni gjorde dagen minnesvärd

alla är lite vulgära, även jag

ca 2 ½ timme kvar till födelsedagen nu. de blir lite mysmiddag här hemma hos mig imorgon på kvällen och några av mina älskade flickor sover över här. de e sjukt fan att man fyller 16, blir gammal käring snart utan man märker det hoppas huden iaf inte hinner före med allt smink man använder -.- ska trappa ner på det lite.

idag har jag vart med älskade jenny. vi drog till väsby för att fixa hennes födelsedagspresent till mig för jag var tvungen att prova (ett porrig nattlinne för alla som undrar) men tyvärr hade dom inte dom inne så de sket vi i. sen skulle jag även köpa födelsedagspresent till min pappa som fyller dagen efter mig men de gick inte heller så lyckat eftersom alla affärerna stängde, min vanliga tur.. så de sluta iaf med att vi käkade oss tjocka på pizza och drog sedan hem till märsta.

ska snart nu gå ut och träffa ena och följa med henne hem, lite läskigt att gå i märsta ensam på kvällen lixom och sen åka buss hem igen så måste typ dra nu. puss alla söta !


andra dagen på året

lala

kommer aldrig att glömma den här dagen.
älskling du finns i mitt hjärta oavsett hur långt ifrån mig du befinner dig
E ♥ J
vi ses snart igen

2009

nyår var verkligen jätte mysigt. spenderade mestadels av dagen med sara marielle och steffie som även sov hos mig. emma kunde tyvärr inte komma pga att hon kom hem från thailand igår och inte hade sovit på 24 timmar så hon orkade verkligen inte.
en av höjdpunkterna var att jag fick träffa bvän ca en timma efter nyårs slaget för jag trodde att vi inte skulle kunna ses så de blev en positiv överraskning. enligt mig har de här året gått så oehört fort, tiden bara flyger förbi och man inser hur lite de är kvar till vissa saker. ett halvår kvar av grundskolan, fyller år på söndag (den fjärde), emil kmr imorgon m.m. allt går så snabbt. man får hoppas på ett riktigt bra 2009

gott nytt år alla !<3  / J

RSS 2.0