inför den tjugosjätte i andra

  • Sova - så jag är utvilad tills imorgon/idag
  • Skola - man är ju tvungen såå
  • Träffa älsklingen en snabbis
  • Fixa mig osv
  • Dra till rotebro och leva livet


på den gamla goda tiden

skolavslutning 2005

fan va tiden går snabbt. kollat igenom lite bilder och på bilden är det jag och min dåvarande bästa vän johanna dahl. förgånget minne och känns verkligen som evigheter sen. många av de vänner jag hade då har jag inte kvar idag. är faktistk galet sjukt vad saker förändras med tiden


en aning taggad är jag allt

två korta dagar i rad, inte alls så illa.
började eller rättare sagt "började" ca halv ett idag och slutade 3 då mitt prov var inlämnat och klart. nästan hela förmiddagen var inställt förutom spanskan men det visste väl inte jag om. upptäckte när jag kom till skolan att jag också glömt en bok på bussen som jag inte ens läst och nu måste paya för. det suger ju... var med crils efter att jag kom hem och slog han på wii. lite nördig får man alltid vara

morgondagen = fredag och lovet startar
awsome får bli de passande ordet. tillbringar kvällen och natten med veronica och robert tror jag det blir. ska hitta riktig jävla fest, de var ett tag sen. kommer antagligen befinna mig i sollentuna kommun så fall någon vill är det bara höra av sig.


får morgondagen till mig tidigare

fan äre för mening o va uppe nu om jag ändå har skit tråkigt?
haha godnatt idiuter


ÄNTLIGEN !


länken för att läsa mer: http://www.aftonbladet.se/vader/article6667604.ab


ta vara på de små stunderna

äre jag som skriver mycket eller? haha ne men inte riktigt tänkt på det

igår hade jag en ganska fullpackad dag. slutade skolan 4 och började jobbet sex.. 3 timmars sittande och se glad ut i kassan sen gick hem igen. hur ska man annars slösa bort en tisdag?
idag hade jag totalt 1½ lektion skulle till tandläkaren och "hann" inte riktigt tillbaka till sista lektionen. hålfri såklart men tandläkarn är inte direkt favoritpersonen i världen så förmiddagen var ändå inte särskilt uppskattad. kom hem runt 12.30, chillade galet, drog till alec en stund sen spenderat kvällen åt ingenting. har sovmorgon till klockan tolv imorgon typ också så behöver inte tänka "borde sova så jag orkar gå upp". nice jao

idag har jag vart nyktert rökfri i en månad och tjugo dagar. berusat rökfri 18 dagar. ganska starkt gjort ändå tycker jag.


lov om två dagar YES!

onödigt inlägg men kände mig tvungen o säga godnatt

rubriken säger allt. nighty night homies



HA! två år sen februari 08


min verklighet fanns bakom skuggorna



prioriteringar förändras



haha är det jag som är tråkig och inte skriver eller? inte för de är särskilt kul o läsa de jag skriver heller men aja.

startar väl att berätta om helgen. de var asmysigt i sigtuna, kollade på bilder från när älsklingen var liten, umgicks och så. sedan runt halv ett eller något drog vi till mig och sov. alec stod inte ut med mig längre än till kanske klockan fem eller något också drog hem.


idag har vart en ganska lyckad dag. vi har haft tema i skolan och sluppit göra något viktigt alls egentligen haha. dåligt betyg får däremot vädret som var runt 24 minus imorse och den sliskigt äckliga gubben som stirrade läskigt på mig 30 min medans jag vänta på de försenade tåget... sen även på tåget men då hade jag adrian som skydd som tur var.




du får mig att smälta

uppe galet tidigt. vette fan varför, vaknade bara och kunde inte somna om.

dagens planer: åka till sigtuna och vara med älskling
måste tyvärr hinna göra färdigt biologin och så innan men det fixar sig nog.

gårdagen blev definitivt inte som jag hade hoppats, kylan tog all min lust för att göra något och drog hem. har en halv platta bärs nu iaf redo att användas, får se vad det blir av den.


jag vill halshugga tågen



ÅÅH JÄVLA ÄCKEL TÅG.

fick vänta fan i en timme på att det skulle komma. så fort det börjar snöa får SL alla sina jävla problem men liksom hallå? KONSTIGT ATT DET SNÖAR PÅ VINTERN?! cpn vafan. finns det inte någon av dom där jävlarna som kan tänka efter?



dansa mig förbi molnen

vanligt torsdag. kort skoldag, vart med alec och små tjafs med en irriterande person som fan i min klass inklusive min spanska lärare. vanlig torsdag alltså


ganska taggad faktiskt. första fredagen på tre veckor skulle jag tro som jag leker med voncan, har blivit alltför sällan.

biologin går inge vidare. boken ligger öppen framför mig och har tagit upp word men inte skrivit något dock. detta måste bli färdigt tills på lördag, skit också. får väl ta och försöka skriva några meningar om dom där jävla eukaryoterna. haha nu blev jag aggresiv typ aja, fuck det



hur kan man inte älska dessa muppar? haha
lägger även in reklam för http://ahlsenveronicaa.blogg.se


livet är en våldtäkt

kom ju hem ganska tidigt idag eftersom vi "inte hade" någon idrott. vet egentligen fan hur de va men alla sa ända från morgonen att vi inte hade sen märkte någon jävel precis när man hade tänkt att dra hem att vi typ hade de eller något. fattade inget och var redan bestämd på att dra hem.

ska göra musik grejen snart tror jag. ikväll blir det kanske någon slags middag med alec när han kommer hem från skidåkningen vilket är runt sju tiden.

ojusst ja! dissektionen imorse var vidrig. ska definitivt vara sjuk nästa gång


en månad med min älskling


nattugglorna härjar efter tolvslaget

har dissektion imorgon som första lektion. blir det en försovning eller?

har så mycket att göra till skolan usch, men tycker faktiskt att jag borde kunna ta lite ansvar vid de här laget. valde en fucking jobbig linje så då får jag väl ta och kämpa lite. varje trappsteg kräver en del ansträngning. envis och beslutsam som jag är ska jag nå högst upp vid mina mål men ändå, dissektion är väl inte världens viktigaste?


mot alla förväntingar fungerar det som det ska

jag lyssnar på musik. jag saknar min pojkvän. jag borde göra biologi. jag är mobbad

min svenska lärare hade lackat på övertexten haha. sista meningen är väl antagligen ganska självklar men den fick också stå med.

vanlig tråkig vecka och plus på allt är även alec sjuk så får se hur lång tid det tar innan jag blir smittad. imorgon ska han åka skidor med skolan om han blir friskare vilket betyder att vi inte kommer kanske inte hinna ses på vår en månads dag. och ja, jag har lyckats haft ett fullt hälsosamt och lyckligt förhållade i en månad :)

börja känna lite irritation i halsen, får la se fall de bara är inbilning.

du skapar mitt leende på läpparna

be my valentine? jag har redan min


första alla hjärtans dag på år som jag faktiskt har någon att fira med, riktigt härligt faktiskt. älskling sov över här från igår, jag och syster fixade tacos till oss alla som var här hemma, jag och alec kollade på melodifestivalen och mös kvällen/natten ut. vaknade ganska sent imorse men bowling var det som stod på planerna framöver. varför göra en sån kliché som bio när man kan göra något sällskapligt tillsammans istället för sitta i ett mörkt rum och glo film? jag vann iaf (inte men nästan) och efteråt drog vi hem till han och glodde lite film och hade utbytande av presenter. båda var nog mest till alecs fördel men haha, uppskattas ändå.

skit dag imorgon. slutar klockan 16.40 man ba "yeeah toppen!".
aja ska sitta här och luffa ett tag till ändå.


låg, lägre, du

till mr R:

hon är det bästa du någonsin kommer kunna få och mer än vad du förtjänar och du slänger bort det på vad? haha men shit kan man seriöst va så korkad? aja, de är du som förlorar på det fast ganska synd isf att hon slösat 10 månader på detta.
finns här for ma girl

klister och tejp behövs inte. jag är hel igen

du är inte en problemmakare längre, inget som stör.
friheten känns som en gåva



har egentligen inget att skriva men de får väl bli lite ändå. ska stanna hemma ikväll bara, glo film och äta massa onyttigheter. imorgon ska jag vara med pojkvännen, alla hjärtans dag på söndag så ska fira den med honom lör-sön. kanske blir bowling eller något annat skojsigt men det får ta och planeras lite noggranare senare.
drar till tv:n nu, "tja tja"


bara lite information och en låt


att få möjligheten att minnas dom där stunderna som man annars glömt är som små undan gömda ädelstenar. ingen annan än jag kommer bry sig om ett enda ord som står här om tio år

Eagle Eye Cherry - Save tonight


1+1=2. frid o fröjd i kärlekslivet

ofta jag av alla människor är riktigt kär och lycklig?
nästa vecka firas en månad

hade projektdag idag, vi satt i tre timmar o lyssna på resorna smin och nv 3orna gjort till vietnam respektive kina. blir nog jävligt mycket roligare att åka dit själv om vi nu gör det än sitta o lyssna på den där skiten.
vi var även på cosmonova där julpan lyckades somna
alec hoppade på tåget påväg hem, det gjorde min dag. var förresten hos hans mormor igår hihi

eehh


allmänt knasig.
jag ska dra o möta alec nu. pussssssss


sentimental känsla. minnen från när jag var liten

förresten! igår under biologilektionen visade habbe en hemsida där i stort sätt ALLA gamla nintendo 8-bitars spel finns. snacka om att jag blev överlycklig haha.


 

sitter o små nördar mig just nu. någon som kan identifiera de här spelen? :)


if that aint love i dont know what it is

jag har haft en väldig massa frånvarande när det gäller skrivandet men insiativet att sitta vid datorn överhuvudtaget har inte tillkommit, gjort massa annat.

känner på mig att de här kommer bli ett ganska små långt inlägg

okej vi börjar från i fredags. jag och julia drog på fest i norrviken efter ett himla jävla fixande och runt åkande. väl på festen träffade jag en del människor jag inte sett på år vilket var väldigt kul och hade lite svårt att komma ihåg vissa absolut eftersom jag inte var i de klaraste tillståndet. efteråt skulle vi till en annan fest i viby men på något sätt drog vi till viby men aldrig dit utan var med kanske 20 pers vid en busshållplats? knas knas. drog iaf hem till niklas och sov och vaknade av att hans lilla syster höll på att springa runt.

söt gammal bild på alec <3i lördags så var jag med pojkvännen, eller fick vänta ganska länge på att han kom hit så gjorde lite annat också men han sov iaf här och de var asmysigt (som vanligt). söndagsmorgonen spenderade vi tillsammans tills dess att jag skulle till jobbet.

måndag-tisdag har det väl inte hänt särskillt mycket utöver det vanliga. köpte present tills helgen eftersom det är alla hjärtans dag och så.

varför jag inte är i skolan beror på att vi har friluftsdag och ska åka skridskor, gå promenad, pimpla, tipsrunda, se en snubbe hoppa ner i isvak m.m. intressant liksom. är sjukanmäld som tur är haha.


jag förväntar mig något spektakulärt

har suttit vid datan idag igen till klockan 00.30 och gjort läxa. vet inte fall jag ska kalla mig duktigt som överhuvudtaget gör läxor (2 st) eller idiotisk som gör dom så sent.. aja de spelar väl ingen roll egentligen :)

imorgon, idag är det fredag och ska spendera kvällen med julpan. slutar halv fyra ska sen dra hem o fixa mig lite därefter fixa dricka och dra på någon fest nånstans.

men nu så äre läggdags. godnatt små glin


likt ett träd som tappar sina blad

gång på gång har tecken graverat in sitt namn under dagen
allt har en betydelse men jag finner inga svar.

jag har världens tråkigaste läxa. vill ligga i sängen just nu med endast mina tankar som sällskap men nej jag måste sitta kvar här och göra färdigt. det suger

imorgon är det torsdag iaf, veckan är snart slut. i helgen ska min alkolism ta övertaget hade jag tänkt. var si sådär tre veckor sen man var på riktig jävla röj fest. det saknas.

nu ska jag återgå till stabiliseringspolitiken (men fy!). hejsvejs


grattis marcus på 17års dagen


stor pojke nu :) bilden tagen aug´08


att förändras kan leda till något positivt

...absolut när det man hade från början var skit

har nydligen anlänt hem. sitter och dunkar lite musik, är ju ensam hemma för tillfället så varför inte passa på. jag har faktiskt samhäll och ir böckerna bredvid mig och är beredd att påbörja mina läxor. så väldigt olikt mig, men förr eller senare måste jag faktiskt börja plugga på riktigt. har fan valt en sån linje såå...

förresten, kan folk börja ta mer kort på mig?! haha eller i helhet bara ta massa kort på allt som händer. min mobilkamera suger (hela mobilen är ju fuckad) och börjar få rejält med bildbrist.


ett påtvingat kort på isabelle från igår


roliga små stunder

har biologi lektion awsome. sen nästa lektion är matteprov, ännu mer awsome. ser ut och bli en trevlig onsdag. måste göra massa läxor också när man kommer hem fyfan va loooveeely...

saknar bästavännen. vi ska hitta på något roligt i helgen.

lek med vonc dec´09

RSS 2.0