vinnaren från eurovision 2010

Fastnat helt på hjärnan. Texten känns passande plus såg detta med älskling.

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love


blablabla rubrik

blev dissad av voncan idag så får ta och hitta på något annat. vette fan vad men vill iaf göra något. men match nu så jag draaaar. hör kanske av mig sen men troligtvis inte, tjoheej!

ibland är lite tillräckligt

musik är så underbart, kan anpassa sig efter alla humör. solen har gömt sig bakom molnen men värmen stannar kvar i luften. planer för dagen har förvirrat sig iväg och får ta saker som det kommer. jag är knappt påklädd och det trivs jag med. det blir mina ord för tillfället

bild brist eftersom det är systers dator men hittade ändå något fult


vad är det värt och vad kan man offra

finns inte mycket att göra runt klockan ett när man är alldeles ensam. ingen rolig som vill ses heller så blir väl antagligen sängen snart. ska se färdigt ett south park avsnitt sen beger jag mig mot sängs.


ska träffa min prinsessa och va med henne lite imorgon, något som gör att man ser fram emot morgondagen iaf. blir förhoppningsvis en längre stund och ska också se fall vi kan hitta på något till kvällen. fast kom ju på nu att spanien-portugal spelar imrgon haha. jobbigt att vara så fotbolls intresserad ibland... men aja, vad ska man göra!

godnatt alla läsare!

håll huvudet högt. vi kom trots allt såhär långt

det är måndag, pojkvännen åkte för en vecka sen men är hemma om ytterligare 9-10 dagar inte okej. saaaaaknar

vad har hänt idag, jo det ska jag säga dig. sov länge som var härligt, stekte lite på balkongen som också var härligt sen gick en lång promenad med jonathan vilket var härligt sen kollade på chile-brasilien vilket stärkte starka hat-känslor. chile förlorade med 3-0 men vafan, vi kom till åttondelsfinal medans hur gick det för sverige? juste, dom var inte ens med :) kan sol klart säga att jag är stolt över mitt halva hemland.

kvällen ser ut att inte bli mer än det här, vilket duger för mig.


några trevliga prickar inklusive mig själv som man var med förra veckan på spelning


han tog mig med storm

JAG SAKNAR MIN ALEC
allt jag har på hjärtat. trött nu, ska sova puss


det finns behov och det finns vilja

underbar känsla att vakna upp runt ett tiden och inse att man jobbar om 3 timmar. för i helveteeeee, hade hellre legat på stranden i spanien med min älskling i denna stund men så är det visserligen inte!

chile förlorade mot spanien igår 1-2 men vi är hursomhelst i åttondelsfinalen så har ändå inget att tjura över. förutom jävla filmning från spanien som gjorde att chile fick en spelare mindre... fitt äckel fuskare. ett tag efter matchen drog jag förbi hem till jim där det var midsommarfest men drack inget så cool som jag är. gjorde sedan andriy sällskap medan han väntade på nattbussen, blev en ganska trevlig midsommar. hade vart bättre om alec var här såklart.

nu ska jag göra något kul! (ingen aning om vad) men fan måste göra något innan jag ska sitta o jobba till klockan 21.15. höres möjligtvis senare, tjarå


slänger in en låt, de var längesen jag gjorde det så haha
Stromaé - Alors On Danse


det finns inte så mycket mer o bjuda på

har inte hunnit skriva sen i tisdags, detta kan bero på att det blev väldigt mycket i onsdag, bad och jobb sen att jag inte satt vid datorn alls igår.

idag är det midsommar. GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMANS. men viktigast är väl ändå att chile spelar mot spanien ikväll haha. jag är lite udda jag vet men alla har väl sina olika prioriteringar.

snart blir det mat i magen eftersom portugal-brasilien matchen är snart slut.

jag har en krans i håret som gör att jag är jätte söt. :) chao


en bit in på sommarlovet

jag vill ut! - vädret är så härligt
sen måste jag hitta någon som kan äta med mig annars blir jag matlös, eller får skrapa ihop något som finns i kylskåpet till mig själv vilket inte blir lyckat. vad som händer ikväll vet jag inte, har noll koll om vad jag kommer orka med.

avgörande vilka som kommer gå vidare till åttondelsfinal i gruppA håller på nu. ser ut och bli uruguay och mexico (om inte sydafrika gör 3 mål på sådär 5min), de går bra för oss latinos hihi.


lite så där mitt i natten asså

nu ska de sovas!

var i sigtuna såhär på kvällskvisten på spelning. var väl ganska dugligt sätt att spendera en måndagkväll. oturligt nog har jag inte kunnat sluta sakna min pojkvän som var borta i en dag nu haha. men de är mest tanken att vad jag än gör kan jag inte träffa han på 2½ vecka framöver som gör så saknaden slår till.

imorgon ska de blir steningebadet. drar med mig väsby bruttan julle också troligtvis. men nu är det sovdags så dagarna går snabbare och min sötfis kommer hem. sov så gott allesammans!


kan inte låta bli att ha ett leende på läpparna

fick galet mycket bilder av veronica nyss så är överlycklig, har äntligen lite nya bilder! plus att CHILE VANN precis över schweiz wihoo, har 6poäng just nu så är nästan helt klara till åttondelsfinal.

igår så gick jag ut och umgicks lite med veronica, jenny, rahat, jim o ngra fler. satt och inte gjorde så mycket (jag iaf) var tråkigt i början men blev bättre sen. blev lite irriterad på kortkriget eftersom jag såg hemsk ut just då och inte hade fixat mig alls.
idag skulle jag egentligen vara med veronica men vi flyttade det till torsdag så har inga planer för ikväll, får se vad det blir av det. ska nog fira midsommar med henne också.

 
rahat, jenny, niclaz                                     jim sen några haha, jag på kanten

mina favorit flickor. misse och bästavän

vet inte hur framtiden ska tolkas



- så grym match! danmark vann mot kamerun med 2-1. awesome!




har fan sett alla matcher idag även fast dem inte var de mest intressantaste förutom nu senaste, de visar ju hur mycket jag haft för mig. definitivt hellre det än bröllops skiten iaf. väntar just nu in att alec ska komma hit, sista gången jag kommer få se honom innan han åker iväg, det suger. men är glad att vi ses hursom.

måste bara skriva grattis till min käraste marielle som fyller år idag. 16 år nu din lillskit! fortfarande liten ändå hihi.


haha på bilden var jag typ 15 o marielle 14. charmigt....


lördag den nittonde juni

sitter o glor fotboll som inte blivit alltför ovanligt på senaste. ska nu ta mig en härlig dusch, efteråt blir det lite mat och ska ta reda på hur kvällen ser ut, kanske lite tvspel också för att jag helt enkelt känner fört!

prinsen på den vita hästen kom och 'räddade' mig inatt, tack.
det är inte många som hade gjort...

<3




släpp mig aldrig, för det skulle jag inte klara av.
du är mitt allt, denna tid är inget jag någonsin kommer att ångra.
jag älskar dig


sommarvärme och sommarkänslor

var nydligen och handlade mat med mamma när hon fick det spektakulära idén att hon ville sy en klänning till mig (?!) men ba haha va? men awesome :) kanske blir fucked kanske blir underbar, de får man se sen. behöver sommarklänningar så bara tuta och köra

igår var jag med jenny, nettan, jesper och några fler vid steningebadet. tog mitt första dopp för i år runt 23 tiden och vattnet var uuuuunderbart! galet varmt faktiskt. ska snart dra dit igen och bada samt sola, vill ha lite färg på kroppen. hur som helst blev sedan resten av gårdagens kväll lite knas men det var bra tills vi hade promenerat fram till statoil ungefär, kändes som det tog en evighet men inte världens kortaste promenad heller plus lekte lite på vägen.

ska nog ta och byta om till bikini och fixa lite nu, ska ju dra snart så det vore smart.
tjingeling!


bilder från när jag och jenny badade förra året


vm taggad ger variation i bloggen

spanien - schweiz spelade precis 0-1 UNDERBART. chiles chanser ökar att komma vidare till åttondelsfinal eftersom dom vann mot honduras tidigare idag. ååååh har suttit så taggad framför tvn och kollat på matcherna, asglad!
- för den som inte var medveten om det är jag halvchilenare så eftersom sverige inte är med har jag iaf ett lag att älska som jag håller på (även fast dem kanske inte går så jätte långt).

ursäkta dem som inte tycker om fotboll och inte är så intresserade av vm men skit i er haha. bloggar vanligt också




ska vara med jenny idag och göra något kul. vet inte om det blir myskväll eller ut på äventyr men får väl se vad det blir, måste inte planera att hela tiden. hon var här tidigare men åkte hem för att äta och fixa lite. underbar flicka som betyder otroligt mycket för mig


minnen från förra året jao


ska man ha nåt får man ta hela paketet

hahahha lika jävla kul varenda gång. har så sjukt dålig humor
http://www.simonpanrucker.com/beans.html

meow jao aböj län shuuuue. forsätter antingen att kolla brazil matchen (vilket inte är så troligt för känns som väldigt mycket skryt för ett skit lag) eller hittar någon intressant att träffa, vill ut! har väldigt tråkigt också. hoppas brasilien förlorar stort, de hade vart kul.
kort uppdatering men de duger fint!


ååh va osexig. semesterbild från förra året brää.


ge mig ett filmslut, ett lyckliga i alla sina dagar

nu blir det film med något smaskigt att äta! hade velat ta vinägerchipsen men aa, blir nog lite knas i skallen om jag tar dem. hihi låter som knarkchips eller något men aja ska sluta skriva. fiiiiiiiiiiilm!

semsterutsikten i sommar kan bli denna

sitter och kollar på vm elfenbenskusten - portugal, halvlek nu och kom att tänka på att vi kanske ska till lissabon i sommar, as myyyys. hittade några härliga bilder också som gör mig ännu mer taggad på att åka. visste inte riktigt om det skulle bli av något alls men verkar som det :) mamma vill boka biljetterna idag t.o.m.


    


negativt smittar av sig

vart har solen tagit vägen? antar att den försvann samtidigt som det glada humöret för inte riktigt sett den sen dess. men trots allt jag mår faktiskt bättre. trodde det inte var möjligt men med några underbara vänner och lite positivare inställning så går det. tror och hoppas att allt löser sig.

vad har hänt senaste dagarna? jo du, igår var jag ute med jenny och veronica samt jim som hon släpar med sig vart hon än är. vi satt och drack lite sen drog hem inte alltför sent. har även kollat på film för att underhålla mig de senaste dagarna och träffat en del folk.

jag vill inte förlora dig. skulle bara avsluta med det


va med dessa två små flickor i onsdags i viby
(bilderna är från en spelning typ ehm, vet inte när haha. kanske mars)


det döljer sig mer bakom skuggorna än man anar

jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vad jag ska göra.
det har snart gått 5 underbara månader som jag fått tillbringa med dig och som jag inte skulle byta ut mot något i världen. du är perfekt för mig. du gör mig hel och jag älskar dig mer än jag någonsin älskat någon annan. varenda minne vi har tillsammans omvandlas nu till tårar, en flod av sorg som endast du kommer kunna stoppa men osäkerheten ger tvivel

kom bara ihåg, du lovade att det här inte skulle hända, att vi aldrig skulle skiljas åt om jag inte hade gjort något dumt. vi planerade förfan en framtid tillsammans som du var minst sagt entusiastisk till. de var faktiskt du som ville få mig att falla för dig och tillslut lyckades det. det är inte slut än, men det här är tydligen ditt val som jag inte kan påverka...

all makt finns i dina händer medans jag får sitta hjälplöst och se på

tillbaka till viby

är hos marielle och ligger i hennes säng och glor film. skönt o vara här och få lite miljöbyte samt bli uppskattad, en känsla som försvunnit. ska kolla lite mer sen stänga av, så lilla ängeln kan sova :) natti allesammans

GRATTIS SYSTER SOM TOG STUDENTEN IGÅR

stolt över dig, hoppas du hade en toppendag <3


såg precis på de här och åååååh



ÅÅÅH MER SPÄNNANDE ÄN NÅGONSIN JAG FLIPPAR UR! SÄSONGSAVSLUTNINGEN AV DH KAN SLÄNGA SIG I VÄGGEN JÄMFÖRT MED DE HÄR. NÄSTA VECKA KOMMER SISTA AVSNITTET, JAG LÄNGTAR!


efter en liten runda i stockholm stad

DAGENS INKÖP


Så dålig bild men fick ta mobilkameran eftersom det inte finns så mycket annat. Köpte ett neutralt men sött linne, ett par svarta hängslen, "solbrillor" som var extremt charmiga och present till min syster (det stora frågetecknet). Är ganska nöjd och Felicia fick också en del bra inköp.


tack och lov för att vänner finns

gick upp nydligen. vaknade fortfarande ganska sur men det kan bero på att somnade både lite berusad och surig runt halv fyra inatt. drog ut inatt ett tag också så kom hem runt tre och tror faktiskt jag hade vart mycket argare, ledsnare och känt mig mer sviken om inte robert hade fått ut mig.

ska iallafall om ca två timmar in till stan med felicia, humöret borde då förbättras eftersom hon är en riktig glädjespridare. vänner är tydligen det enda man kan lita på ibland. får se vad jag hittar idag förresten, de är ju till syster som present ska köpas och kanske blir det lite till mig själv.

ska äta lite frukost nu, så avslutar här.


om man insett att man gjort fel, varför gör man då om det?

sugkukfitthoräckeljävelskitluder

"underbart humör"... kvällen är tydligen helt förstörd och jag som trodde de kunde bli bra eftersom jag är ledig imorgon men då hade jag visst fel. alldelles typiskt.

vill gärna ta ut ilskan över någon men får kväva den istället.
går och glor tv nu, kommer fan inte skriva mer idag iaf

detaljer gör det mesta



galet snyggt och stilligt på både killar och tjejer. är fan något jag verkligen vill skaffa med en passande jeanskjol eller ett par shorts fast vette fan vart det finns. brukar inte direkt se några hängslen när jag är ute och shoppar.

någon som vet vart man kan hitta till ett rimligt pris?


talangen i skolan

oj vad jag är AS BRA. fått reda på en del betyg idag och man har ju bara fått massa mvg och vg, niiiiice! ska man satsa så de bara blir massa mvg i tvåan eller?!

lat och begåvad håller på att ändras till bara begåvad och det gillar jag faktiskt.

i övrigt förutom fått reda på massa betyg har det inte hänt något alls idag. var med fredrik i en timme eller så när jag kom hem. vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut men vet iallafall vad jag vill och hoppas på... imorgon är jag ledig så ska till stan med felicia eftersom jag också ska köpa studentpresent till syster som tar studenten på fredag :) samma dag som VM börjar jao.

nu är jag hungrig, lite åtminstone (första gången på en vecka) så ska nog ta något o äta!


skoooor! galet random bild


man vet aldrig vad som döljer sig bakom fasaden

ska ta och fylla i ett vm-tips som dom har på min faders jobb så att sedan efter kan vi se vem som hade bästa gissningar och mest rätt. kul grej liksom och gjorde samma sak fast med em för två år sen, men får se hur de går nu då.

lägger mig efter det så detta blir sista inlägget för ikväll.
tjingeling! (ps. lösenordet försvinner nog om någon dag, troligen t.o.m imorgon)

charmigaste citatet någonsin ?!

Det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång / Francis Bacon


vad är rätt och vad är fel?

lösen på bloggen har satt igång och vet inte hur länge de håller, antagligen inte så länge för jag kommer fortsätta skriva och blir lite jobbigt själv med lösenordet. i grund och botten kanske det var en ganska idiotisk anledning jag hade för att ha de såhär men jag står ändå fast vid varför.


jag kom och tänka på en sak och det blir kvällens ämne;
hur mycket gör man egentligen för den man älskar?
detta varierar ju självfallet från person till person men vad är det mest logiska med hur långt man går för någon annan? jag känner själv par som raderar telefonkontakter av det andra könet på sina mobiler för att annars blir partnern avundsjuk och så men det är enligt mig att gå lite för långt så när får man säga stopp och vilka grejer borde man ställa upp för sin älskade? om man inte trivs med något den andra gör borde man bara le och se glad ut just för dennes skull eller är det den andra som borde sluta göra det som man stör sig på? massa funderingar och kommer inte på något riktigt svar.

tror jag ska bilda en ny kategori, eller gör det nu på en gång efter jag skrivit färdigt. morgonen, dagens & kvällens ämne finner man nu i kategori ledet till vänster under namnet dagens ämne.

kort allmän information

drar hem till älskling
hör av mig senare... troligtvis

accepterande för den andra halvans skull

har fortfarande inte världens positivaste inställning men vill man pröva något så får man ju det. älsklingen har skaffat blogg så därav detta inlägg. jag är inte direkt en sån person som tycker alla passar till att blogga men vi får väl se hur de går. får väl allt ta och stödja han hur som helst, älskar ju trots allt denna människa



klicka på bilden eller här för att komma till bloggen

förresten, han var ju galet stilig på sin avslutning.
finaste pojken någonsin och bara min mohaha, känn på den allihopa


har inte mycket att dela med mig av

söndag idag sen fyra skoldagar tills dess att jag får lov. så orättvist att alla redan slutat medan jag kommer behöva gå upp tidigare än vad jag vill de närmsta dagarna.

får flipp över att "den riktiga" datorn som brukar användas har fuckat upp helt och jag har inte mina bilder så tar de enda som finns här typ för att göra bloggen mer läsvänlig. och eftersom pojkvännen hade bal nu i veckan kändes de lite passande med några av våra bal bilder från förra året.




känns som en evighet sen man gick i nian, detta beror nog på att efter sommaren börjar man i tvåan liksom.. gaaalet! tiden går fortare än vad man tror.


psykiskt instabil, jag vill inte ha det såhär


jag vill kunna rätta till allt som blivit fel men utan din hjälp går det inte, jag kan inte göra de här ensam. absolut inget är värt att de ska hålla på såhär när det alltid innan fungerat mycket bättre

förlåt för gårdagen och idag


jag är min alldeles egna panikskapare

saker och ting stängs av mer och mer. matlusten, känslorna och tror snart att det även blir bloggen på en obestämd tid. stör mig på hela jävla bloggsamhället och orkar för tillfället inte vara en del av det. annars om den är kvar och igång kanske borde börja lägga in massa vulgära bilder för då får jag ju mer besökare, är det inte så det fungerar? oooooorkar inte

fotnot till mig själv. måste sluta vara så jävla jobbig, för både min egen och andras skull


sötaste tjejen i världen, wiiie (total ironi)


enklaste utvägen

skulle precis skriva ett vanligt ointressant blogg inlägg om mina känslor, min dag och knas men har nu bestämt mig för att dra ut med robert en liten stund istället. hör av mig nog senare

säsongsavslutning ikväll ååååh!


älskart. nu blire se färdigt en film därefter detta och sedan cougartown! om dom nu visar blir det även christine men vet inte ifall de var idag. tjolahoppsan

verkligheten baseras på gränser

mongo typ´08


Bra dag. Fick tillbaka mitt biologiprov som jag fått mvg på, blev otroligt chockad av det resultatet men de gjorde mig strålande glad. Gjorde även inatt och imorse färdigt allt jag har kvar i svenska och det är så härligt att slippa det! Ska kompletera så jag får mvg i matteB på måndag så mina reslultat hittils verkar bli ganska bra.

Inte nog med det, när min mor kom hem hade hon massvis av JORDGUBBAR med sig hem. Åååh va jag älskar jordgubbar, evigheter sen jag åt också. Har även tre påsar med lantchips i rummet eftersom de kostade bara 7kr på coop, värsta kapet jööö.

Insett en sak, jag vill ha en kamera. Donera en någon? Haha, för snål för o köpa själv.

Men oj, har visst skrivit stor bokstav i början genom hela inlägget utan att tänka på det? Jaja de blir väl fint, kommer försvinna i tid till nästa.

Undra vart den där jackan har tagit vägen? Kanske hade suttit fint på mig nu :)

RSS 2.0