that was then, this is now


det är så det blir tillslut

Blir skumt. Kanske borde hålla mig borta från minnen. De är bara minnen och inte nutid av en anledning. Men allt gör sig påmint. Fanfanfan


Pappa var och hälsade på syrran i Holland. Kom hem i förrigår och hade en present från syrran till mig. Perry<3 blev hur glad som helst. Men som allt annat är det för det ligger en stor tanke bakom det hela.

Har så mycket att göra och håller inte koll på något som händer. Fick reda på igår när jag gick in i klassrummet att vi hade prov JUST DÅ. Har fan försvunnit någonstans, vet fan inget. Sista krafterna går åt att klara sig igenom de sista tre veckorna. Sen är det fan studenten. Testade min studentklänning, mössa och skor imorse. Fyfan va nöööööööjd man kan vara!

åbo tur och retur

Blir dålig på att skriva här. Snart tar skolan ifrån mig min dator också vilket inte kommer göra det bättre, jävla skit. Men har ju jobbat en del och kommer jobba mycket så jag kan invenstera i saker jag vill ha. Som till exempel en ny dator

KRYSSNING VARE! Alla bilder ligger på fb för den som ens bryr sig om vår kryssning och vill kika lite. Hade det hur som helst kul, blir lite stohej lite fram och tillbaka men helheten var asbra. Full som ett svin från vi lämna hamnen tills långt efter vi kom hem haha. Kroppen har känt av det iallafall, kunde knappt röra mig igår. Tack för en härlig kryssning alla muppar som jag var där med. Känner mig sjukt ledsen över att jag tackat nej förut, flera gånger tidigare...


ready to misbehave

Drar kryssning nu. TJO!

skor<3

Drömskor. Får testa och beställa ett par när jag fått pengar för att se om jag kan ha dem. Finns bara storlek 36, saaaaaaaaatan. Måste ha!

man måste alltid välja, så var nöjd med valet

IMORGON ÄR DET FREDAG!
Wohoo standard. Blir dock en lugn fredag, skulle möjligtvis vara med Rasmus men får se. Har däremot inga pengar och jobbar lördag så ja, drickande blir det inte!

Drar på kryssning nästa vecka också. Allt börjar bli så härligt. Vi är väl kanske 20 pers som åker så blir awesome! 1 månad och 3 dagar kvar tills man är fri. Studenten förfaaaan. Hoppas sommaren inte för annat än lycka med sig.
Söta Ica väntar på mitt sällskap så ska röra mig dit snart. Haido

I guess I don't need that though


ingen kan vara nere med en ballong

He climbed and he climbed and he climbed, and as he
climbed he sang a little song to himself. It went like this:
Isn't it funny
How a bear likes honey?
Buzz! Buzz! Buzz!
I wonder why he does?


Blivit kär i min nalle Puh bok. Den gör mig lycklig. Om livet vore så enkelt. Läser den på min engelska C kurs btw, brukar inte läsa böcker annars. Stannade hemma idag, läste på balkongen och sov lite hihi. Skön dag.

sammanfattning tors-sön

Hela helgen har susat förbi. Sjuk varenda dag vilket är typiskt. Allt från feber till hostat slem, kul! Har dock hunnit med en hel del ändå. Och idag mår jag bättre än vad jag gjort det senaste dagarna. Skolan börjar inte förrän 14.45 heller, så det gör mig på bra humör haha.

Torsdag-fredag
I fredags gjorde jag typ ingenting, var ute med Julia lite i torsdags dock. Christian var här och fixade mer på köket iaf, han är jätte duktig. Börjar bli något nu! Ska försöka få hit han i veckan så det snart är färdigt :)


Lördag
I lördags startade morgonen med handledarkurs i Norrviken klockan 10. Mådde skit men gick dit ändå och stod ut till klockan halv 2. Åkte hem, bokade Creamfields festivalen vilket jag längtar så jäääävligt till. Kommer bli bästa på hela sommaren.

Söndag
Igår (Söndag) blev det en heldag med Johanna. Gick upp sju för att åka in till stockholmsmässan och se Funkykidz dansuppvisning. Sen kan det ju råkat varit så att Eric Saade var gästartist där men det var ju bara en överraskning hahah. Därefter blev det subwayjakt i stan och Johanna var överlycklig när vi hittade. Köpte converseskor på vägen. Små fötter kan vara bra ibland, barnskorna kostar halva priset av de vanliga :) På kvällen när Johanna slutat jobbet mötte jag upp henne så drog vi en roadtrip till Uppsala och svängde förbi Mickan som var me Victoria i Knivsta. Sen hem. Underbar söndag.
- Bästa Saade
Maaat
Nya skorna. Blev roligare med lite sköna skosnören

jennifer goes twitter

Testade mig precis på det här med twitter. Inget för mig, det sög. Astråkigt, fattade inget haha. Vill någon följa mig minns jag knappt vad jag heter eller hur man hittade mig haha. Tror det var JFWiklund typ! Tjohejs

Creamfields 2012 bokat

Bokat. Överlycklig. Bästa någonsin. Längtar


En DEL av line:upen. Inte ens allt. Herregud

bara en flicka i världen

Mer sol, mer värme. Love it

Blev en till eftermiddag på balkongen. Mår underbart av att sitta här. Varför jag dock inte är ute-ute med sällskap är för att även idag är det jobb som står på schemat så vill ta det lite lugnt. Blir väl kanske något små roligt man kan hitta på imorgon.

Hittat världens bästa festival som slänger in defqon.1 i väggen. Dit MÅSTE jag faktiskt, började nästan gråta av lycka när jag såg line-up:en. Tjatar inte mer om det här förrän biljetterna är bokade. Den som är nyfiken kan läsa om festivalen här

jag är bäst och har en framtid

BTW!

AAAAAAAASSSSSNÖJD! Första gången jag gör det också :D Fan va grym jag är!

värme for the win

TJO!
Steker lite på balkongen. När det är såhär varmt kan man ju inte göra något annat än att passa på. Äter mat och glor pokémon också. Börjat kolla första säsongen och är 100% nostalgi.

Vill hinna med ett par avsnitt till innan jag ska till jobbet så haidå
ojojoj, kolla en pudding! muhaha

välkomnar sommarn like a baws


Jafan! Bild på Emma och mig när vi nydligen hade satt oss. Flyttade runt lite sen och det var awesome. Hur mycket folk som helst och onyktert från 11 och framåt. Varmt som fan och hamnade tillslut med några jag inte kände som hette Lova och Malin, de var hur snälla och söta som helst, killarna var väl också trevliga. Drog hem till Atle efter Uppsala och somnade hyffsat tidigt haha. Missade brasdelen också men det var det värt!

Fredag + Lördag kväll -> KC

Bodyshots med tequila salt och lime, massa jävla drinkar och vettefan vad mer som hände. Dans, blev mobbad för min längd av Johannas ex och fuckar ur när djn drar igång skrillex för min skull. Planerar sovsällskap som inte blir av i sista sekund, men det löste sig tillslut. Standardkvällar på älskade kc alltså.


För alla er som är haters mot kc, det handlar om sällskapet. Bra festställe vill man ju såklart också ha men ni som klagar även fast ni är med dom ni trivs med, ställ om era värderingar :) sen är jag kc-torsk men det är jag med all rätt!

Eric Saade 28/4-2012

Helt jävla underbar. Smälter, dör, hur kan man vara så sjukt snygg? Hade en underbar kväll!

Jag, Johanna och Victoria ställde oss och köa ungefär vid 1 tiden, konserten började 7. Hur värt som helst för vi fick platser längst vid staketet och såg skitbra. Kom dock inte in på efterfesten på pure, var 22års gräns och dem var riktigt stränga. Aja, en annan gång!

Jag som filmar! Var 1934580986 ggr bättre i verkligheten men sjukt grym här med. Enjoy bitches!
Älskade fina Eric<3

det går bra nu

Livet äger, allt äger, hur kan allt egentligen vara såhär braaaaaaa! Kärlek till allt.

Fått upp ögonen för allt. Älskar allt jag hatat, singel är underbart att vara, negativt har blivit positivt och det är bara 43 dagar kvar till studenten! TAGGARÅ!

Bilder och video från Saade, bodyshots och valborg fixar jag i kommande inlägg!

RSS 2.0