en trevlig oktober fredag



det ovanstående säger allt, glad tjej idag hihi. sen äre fredag också! fast nästa fredag är roligare eftersom det blir lov då.

nej men ska snart börja röra mig mot skolan och möta julia innan första lektionen så vi får lite lunch i magen.
tjohejs

måste bli smalare jao

Ska gå och äta lite pastasallad nu, man känner sig så otroligt nyttig av det! Plus att det enligt mig är väldigt gott också.
Går bort från datorn helt då så vi höres nog inte mer idag
Tjingeling!


Marina and the Diamonds - I am not a robot

minnen och saker som aldrig försvinner

Smakade precis på en godis som legat i en burk i åtminstone 1½ år från när jag och Veronica Ahlsén tog den på en fest. Smakade inte så dumt faktiskt.


Lång skoldag men ändå kortare än va den brukar vara. Fick sluta mer än en timme tidigare man ba wihoooo! Nej men sitter nu iallafall och gör inte så mycket alls. Tror Alec kommer sen/snart men vet inte riktigt det säkert.

Ikväll är det desperate housewifes, ännu mera wihooo! Därefter kommer även cougartown som jag absolut inte har något emot att se på. Känns som en inte alltför hemsk tisdag.


runt sådär 11-tiden en fredag morgon


eller morgon är det väl inte för dom flesta som började skolan tidigare men för mig är det som inte börjar försen klockan 12. :)

eftermiddagen kommer spenderas med älskling vilket känns väldigt bra. hör kanske av mig ikväll, ska börja röra mig mot skolan snart



vissa saker jag kan och inte kan handskas med

hade sex och samlevnad i skolan idag i 3 timmar. trädde på kondomer på dildosar och lite annat smått och gott och detta ledde till en väldigt kort och skön skoldag. sen att jag vaknade upp bredvid älskling imorse gjorde min dag en smula bättre (eller typ tusenmiljonermiljarders ggr bättre). men saknar honom nu vilket suger för tycker att han alltid borde vara med mig.
imorgon har jag bara en lektion och ska möta upp alec ett tag efter, dra hem till honom och få leka lite med hans jätte söta lillebror som man bara smälter för. fast han är bara nästan lika stillig/söt som sin storebror.

försöker förresten få pappa att låta mig köpa hans htc mobil till ett far-dotter pris på ca 500 riksdaler men det går inge vidare eftersom han nydligen köpte den och tycker det är ganska vansinnigt att jag får den då. men behöver fan en ny mobil, min pallar inte att leva länge till som resten av alla mobiler jag haft i min ägodel.

några mobiler som är på ett bättre ställe nu och som vi alltid ska minnas


ett onaturligt hål i tungan








 Att pierca eller inte pierca?
 Det är frågan









ska nog antagligen bli hårförändring iaf med svart färgning eller toning.
känner starkt för att ändra lite utseendemässigt


jag längtar efter bus och godis



Snart är ju fan halloween på g. Såg den här bilden så blev påmind om det, härligt härligt! Tror jag ska spendera denna alla helgonens dag med min lilla jenny och möjligtvis pojkvännen om han har lust att klä ut sig. Fast ï år blir det ingen sjuksköterska igen iaf haha. Men tror att jag vet vad jag ska ha.

Dagarna flyter på och jag har nästan aldrig en särskild stor lust att spendera min fritid vid datorn så får passa på att skriva när jag väl sitter här. Har idag haft en kort dag med endast två lektioner. Åkte in till stan efteråt och mötte älskling samt köpte present till mamma som fyller år imorgon.
Kom på nu att jag måste plugga till historia provet imorgon som jag inte kollat något alls på, ojojoj... men tjarå då du som läser och välkommen tillbaka, hehe.

ps. orkade inte ha random ful grabb på bilden därför blev det censur (:


uppdatering efter en trevlig biokväll


Kom nydligen hem från bio och sitter nu hemma hos Alec. Vi såg "dumma mig" i 3D och den var så otroligt grym. Underbart rolig film som passar mig på pricken, rekomenderar den starkt. Just nu är han och hämtar lite saker hemma hos mig så passar på att fördriva tiden med ett inlägg som jag hoppas kommer komma lite oftare för tycker faktiskt om att skriva men problemet ligger nog i att jag inte sitter vid datorn lika ofta längre.

Vad som hänt på senaste, jadu, inte så mycket antar jag. Mitt liv håller på att ingå i en vardaglig rutin som består av samma saker hela tiden fast ska dra ut med Jenny och Julia imorgon så blir lite omväxling på det hela. Ser fram mot detta att umgås med mina vänner så som på den gamla goda tiden.

Ska försöka hinna med att läsa lite i våran sk. "historia läsebok" som bara handlar om fysik. Helt ologisk min svenska/historia lärare är... Men avslutar här då, tjohejs

RSS 2.0