ta ett beslut, lättare sagt än gjort

Väntar på spanska, alltid kul med 2h 55min håltimme. Har gått och kollat in ny mobil i centrum, blir nog Samsung galaxy SII även fast folk försöker få mig att köpa iphone. Ska nog köpa en vit med rosa skyddsgrej, blir mysigt.

2 timmar spanska sen möta upp pappa för något. Hoppas vi ska hämta min säng men det vet man aldrig. Sen blir det till tele2 affären och inhandla telefonen om jag bestämt mig.


det är inte lätt när det är svårt







Leave the past behind, just walk away
When it's over, and the heart breaks
And the cracks begin to show


Freestylers - Cracks
(Flux Pavilion remix)




i brist av allt utom kyla

Kallt om tårna! Kom precis in.
Blev inte så mycket att göra idag men var ute med en kompis nu i någon timme. Blir riktigt kallt om kvällarna nu för tiden, de suger ju.
Är läggdags för mig så man kommer upp imorgon. Godnatt allesammans

ta en tugga av vad som finns så får du se vad du faller för

Sitter med ett glas vin, osminkad och härlig och inväntar middagen. Det blir grillad korv och hemmagjord potatissallad. Korven skrämmer mig för den är sånhär riktig, riktig korv som ser ut som tarmar, usch. Mamma säger att det är gott iallafall så får väl smaka.

Kvällens planer är inte riktigt bestämt. Får se vad man orkar med och fall några roliga människor hittar på något skoj. Vill iallafall inte sitta ensam och tråka idag så det ska jag fanimej inte göra!

Blir beställa mobil snart, ska äntligen skaffa ny. Står mellan Samsung galaxy S2 och Xperia ray. I ett litet hörn men inte särskilt med i leken står även en iphone så får se hur det blir. Ska gå och peta på de alla innan jag beställer något så jag mer kan känna vilken som är min. Nytt behövs verkligen.

Toningen börjar tappa sin färg. Blir nog färga svart med lite brun ton igen när det blir lite kallare, tycker om den färgen.

Ska göra någon vettigt nu. Tjohejs!

sjung om studentens lyckliga dag

NU ÄR DEN BESTÄLLD! Råkade dock beställa för lite under 2700kr vilket gör att jag är den av alla jag vet som köpt mest... hehe.... blir så exalterad av tanken på studenten så kan inte ro för det! 9 månader kvar bara :D
Har jätte mycket att göra, hur mycket läxor som helt (och så sitter man här..). Alla säger att det är värst i 2an men då måste de hoppat av innan 3an för det här är ett helvete... Aja måste fortsätta, hejs!

måste väl vara lite supporter

Match ikväll mot djurgården. Sista derbyt antagligen eftersom DIF åker ner till superettan förmodligen så bäst att vi vinner. Ska se om jag hittar någon som har canal+ sport så jag kan kolla ikv höhö.

vilken väg är det onda och vilken är den goda?


Vill inte stanna i något mellanting. Det är helt enkelt det ena eller det andra, inget annat är acceptabelt. Det leder bara till kaos vilket jag haft nog med på senaste.

Så mycket som måste göras när tiden inte räcker till. Att man hellre fokuserar sig på livet än på skolan är en självklarhet men det gör att jag bara sätter mig i mer stress än vad jag behöver. Plus att livet får man ingen vettig lösning av...
Jag orkar inte bara, inte nu. Ska läsa, sen sova. Godnatt

biljetterna kom häromdagen, wiie



finns inte mycket att göra, eller jo

Sitter och gör lite läxor men det går inte så bra. Tröttnar väldigt snabbt och tar små pauser hela tiden. Lyckats skriva ihop lite iallafall så helt värdelös är jag inte!

Måndag igen vilket suger. Fredagen blev galen på kc med lite för mycket öl, vin, tequila och redbull-vodka tror jag. Fast är man med så generösa grabbar kan man ju inte riktigt tacka nej haha. Var Rasmus och Atle som jag drog dit med från början bara för att ta en eller två öl så blev det lite mer ändå och vi träffade Johnny, Victoria och lite fler där. Resten av helgen var jag ganska körd så har inte hunnit med så mycket i övrigt.

Nej men jag ska försöka göra åtminstone en uppgift nu. Slutar man 11.50 så ska man orka med att göra lite vettigt hemma faktiskt!

 

Random utsiktsbild från min skola

men haha mobboffer

Raaaaaaaast! Har inte mycket annat att göra då. Blir lite söta bilder. Svenska B lektion på gång sen slutar man runt 1 tiden. Jobbar ikväll och hittar nog på något coolt att göra innan. Tjohejs!

är inget annat än överlycklig!


det är så en lördagskväll ska se ut

Kanonkväll igår även fast det inte riktigt blev som förväntat. Alla brudar mös hemma hos felle, drack en jävla massa vin och mjöd(?) och åt tills det blev matkoma på g. Runt 10 tiden drog vi oss mot KC fast alla förutom jag och Marre drog därifrån efter en kort stund för de andra tyckte det var tråk. Sen kom iallafall Marres flickvän och det gänget hon var med. Det fylldes på med folk och jag dansade som en idiot. Hade skit kul, sjöng till all underbar gammal musik och var med riktigt grymt trevliga människor också.
Idag har jag varit på ikea och bauhaus och fixat lite grejer för att göra färdigt mitt rum en gång för alla. Tapeter, en tavla och sängkläder samt lakan som är lagom stort för min nya säng som jag kommer få i slutet av månaden.
Borde börja städa mitt rum och lite skit så jag kan rensa mina kläder och få igång någon slags process som gör att allt blir av. Eller så kan jag ju strunta i det? Haha nej men borde faktiskt.

I want to kill everybody in the world



Här sitter jag med mitt nyfärgade hår och Felles present. Ska snart börja röra mig mot mitt älskade ica för att utöka mitt presentförråd sen tar jag tåget till rosers. Ser fram emot kvällen och hoppas allt blir bra.


Hoppas allt blir som man vill i slutändan

Man vet att man är riktigt pigg när man blir yr av att resa sig ur sängen! Kan dock inte somna om så blir en tidig morgon.
Hittade disneydags på tv vid den här tiden. Har inte sett det sedan min barndom så blev riktigt glad av lite timon och pumba. Dagens planer blir att ta det lite lugnt fram till när det blir "en tjejmiddag som inte är tjejmiddag fast med tjejer på middag" hos felle. Vi ska fira henne idag så efter det blir det utgång!
Ska äta frukost eller något nu, så hejdå!

RSS 2.0