party like a rockstar

Min dator gör inte som jag vill, får FlIpPPppp! Man kan inte ändra bakgrund, vilken fitta den är :( vill ju ha en söt på min käre man.

Söndag kväll, ska egentligen sova men ville sitta och skriva lite här först. Ryssarna kommer nästa måndag och det ser man fram emot, fast kommer bli lite läskigt att ha två här. De lever trots allt i ett kommunist land och är leeeskiga. Men aja, det blir kul så länge det varar och det kommer ju inte direkt kännas tryggare att åka dit om två månader höhö.

Jag gymmade i torsdags och bada. KUUUL! Kanske skaffar kort där på medley med julia så kan vi bada och leka varje dag! Festade förresten i fredags (något som gått och blivit ovanligt). Vi var hos sara och jag hade även fått med mig pojken. Slutet av min kväll blev lite knas men hade det kul där iallafall.

Sovdags så


skidåkning under svenska vintern

folk är falska, störda, invalida, äckliga och själviska. men det är bara ca 90% av alla så det får man väl stå ut med. är hur som helst glad att jag inte är född och uppväxt bland dessa efterblivna märstabor.

Hur som helst nu ska vi vara lite glada och positiva istället. Jag åkte skidor igår, wohoo! Inte åkt sen jag gick i sexan och har bara åkt två gånger tidigare i mitt liv så det var kul. Jag åkte med alec, hans fader, hans faders dejt och hugo till kungsberget. Vi fick gå upp väldigt tidigt men det vare värt. Jag åkte t.o.m en röd backe och ramlade inte i liften haha, blev riktigt stolt över det.
I fredags gick jag och alec på bio. Vi såg hp7 och den var bra. Harry potter i mitt hjärta♥ Men så vi har haft som ett 1års firande lite hela helgen. Vet inte vad vi hittar på imorgon när det väl är dagen men blir väl äta ute eller något sånt efter skolan.

Ska ta och hitta på något värdelöst att göra nu :) tjingelingssss!



Fick förresten ett jätte fint armband av julia när hon kom från egypten. Jag har samma färger som hon har hihihi så hon älskar mig mest. Haha nej men jo kanske lite sanning tycker jag iaf :D


en påminnelse jag inte behövde men som fick hjärtat att slå ett extra slag


ett leende och världen lyser

Känner mig vacker för första gången på flera dagar. Att äntligen få sminka sig och ha på sig annat än mjukisar gör en förbättring. Lär ju göra mig själv friskare genom att lura mitt sinne att jag är frisk.



Anledningen till att jag klätt på mig är för att jag fakitskt ska ut, även fast jag sitter här och hostar medans jag skriver. Ska åka och möta jenny en snabbis. Därefter blir det hem igen och senare kommer pojken hit. Att få sätta dörren utanför dörren igen gör mig faktiskt glad. Försökt hålla mig inne och i säng så mycket som möjligt det senaste dagarna.

Skola om bara några dagar. Blöööääää!


en ny era i livet har öppnat sig

Sitter i min säng med min lilla samsung dator (en av mina fina födelsedags presenter) och lyssnar på härlig musik samtidigt som jag hostar. Har fan varit sjuk hela detta år, som nu varit i 7 dagar, det suger verkligen. Blir nog ingen utgång till krogen innan lovet tar slut... Får ta det nästa helg.

Hade en bra födelsedagsfest, men min riktiga födelsedag blev däremot lite jobbigare när man fick städa i några timmar i lokalen. Men det vare värt! Faktiskt riktigt jävla värt.

Har inte så mycket mer att bjuda på just nu förutom lite bilder. Så godnatt.




 


jag har längtat till denna dagen såå länge

Hostar upp äckligt slem, haft feber i två dagar plus huvudvärk. Men det spelar ingen fucking roll. Ikväll är det min 18 års fest, efter midnatts slaget blir jag myndig. 30 pers kommer och firar och kommer fucka uuuuuur! Inget sjukdom kan få mig att avstå från det.

tonight i'm unstoppable


bugar, bockar och tackar för året som gått





en bild från igår som sammanfattar hela mitt 2010


RSS 2.0