bara för vi förtjänar det bästa

HÄLSNINGAR FRÅN SPANIEN!


Sitter i lobbyn på hotellet. Inte särskilt fixad eller något för vi ska dra ut och käka sen blire fixa sig, föra och utgång ikväll! Ska till något ungdomsställe med 4 dansgolv osv osv. En av våra guider idag sa att det var awesome så man blir nöjd.

Varit 24 grader idag i skuggan. Var det runt 5 tiden så lär ha varit ännu varmare tidigare men vi gick inte förbi någon termometer då. Är absolut underbart här.

Ska fixa färdigt ett "skolarbete" nu så får avsluta. Skriver antagligen imorgon också!

SUG PÅ DEN NI SOM INTE ÄR HÄR :D biatches

eric saade pop explosion

Nu är VIP biljetter på annexet bokat den 28 april! :D


sticker utomlands ett litet tag

Flyr från allt. Skönt att komma iväg. Alla problem, tankar och känslor lämnas hemma för att ge plats åt glädje, äventyr och lyckorus.

Fredag till fredag är jag borta. Spanien med klassen, here we go!

snart iväg, flyr landet

Åååh jag orkar inte. Sitter i sängen, precis packat "färdigt". Kommer springa och byta ut massa saker och slänga i mer skit men i princip kan man säga att det är färdigt, gillar inte att packa får sån ångest.
Sen varför humöret är lite halvkasst även fast man åker till Spanien imorgon är pga det jävla horcpkukbiologiprovet som vi har på morgonen. ORKAR INTE MED DET och kan inte ett skit. Nejfan, förstör min resa, stick bara jävla prov.

Värme får man iaf. Skönt när vi väl kommer fram.

alldeles för slut inom närmsta framtiden

Jobbar ju fan så jag håller på att döööö! Imorgon blir det femte av de sju dagarna som varit som jag jobbar, ledig idag dock, sköönt.

I lördags firade vi Jessica på BJ i Uppsala. Direkt efter jobbet drog jag till Vickan och fixade mig samt förade och sedan åkte vi dit och åt jättegod middag och festade till stängning. Blev ganska rejält dragen och lite ledsen för att när jag skulle hälsa på grabben med kryckorna hade han dragit :( haha ååh mitt liv<3 Lärt mig hur man öppnar kapsyler med tänderna i alla fall utan att ta sönder dom (helt). Bra lärdom.

Birger Jarl i lördags

Idag ska jag hjälpa Mattias med matte D, måste vara snäll och hjälpa om jag kan så han klarar skiten! Hoppas jag inte är alltför trött bara, slutar så jävla sent idag.

inget för de känsliga

Blev äppelpaj till lunch och efteråt så dissekera man lite fårorgan. Härlig kombination! Var faktiskt kul, kanske ska bli kirurg, vem vet!

Ska hjälpa moder fixa tacos nu. Vi får tydligen gäster ikväll också (drygt, trött som satan) o så är det första fredagen på evigheter som jag inte ska ut, så ja, det var ju passande... Ska kanske träffa Rasmus om han kommer hem ikväll och inte ska ut, så får hoppas på det!

Nej men ska mot köket nu och göra min plikt som kvinna.

Paj och får- lungor, hjärta, lever, njurar, strupe. Mys!


blandar ihop en magisk dryck

Precis haft kemiprov. Gick väl hyffsat även fast man fick reda på att vi hade det för två dagar sen och inte pluggat ett skit. Får se hur det gått sen när man får tillbaka det.

Jobb igår, jobb idag, jobb lördag och jobb söndag. Fullt uppbokat kan man minst sagt säga.

Aja, allt för nu hihihiehhehehehohohoo

byte av årstid frambringar mycket lycka

Tillbaka i skolan! Är glad över det otroligt nog. Skulle ruttna sönder om jag stanna hemma en dag till så åkte hit trots att jag inte är frisk.


10 dagar tills jag och klassen åker till Spanien wohoooo! Idag mitt på dagen kommer det vara 20grader i Bilbao så hoppas att det vädret håller i sig.

Jag och Johanna har bokat summerburst biljetterna nu, så det är spikat! Blir nog även att vi drar på Eric Saade den 28 april haha. Kulkulkul! Han är ju så snygg att man dör!

musik som berör oss alla på olika sätt

Fortfarande sjuk som satan men man kör hårt ändå!

Varit en varierande musikupplevelse denna helg. I fredags blev det skitarg på garage med mr. Derantz, därefter partymusik inne på kc. Fattar egentligen inte varför jag drog ut när jag är sjuk så man dör men det vare fan värt! Partypinglan i mig bestämmer tror jag. Idag har man självklart suttit och glott melodifestivalsfinalen. Detta hände tillsammans med mina söta ica brudar och vi satt och heja på Danny men det gick ju inte som önskat. Röstade 2 ggr på han sen fick lilla söta Ulrik Munter 1 röst också!
Garage i fredags
Middag innan melodifestivalen
Jag och Johanna sitter helt förtrollade så nära tvn som det går under hela programmet, haha
Borde vunnit! Danny är Amazing<3
Lilla söta duktiga Ulrik. Förtjänar creed som fan

allt åt helvete bara

Nej men klart saker ska komma helt olägligt och förstöra. Tog bara någon timme efter det föregående inlägget som mina ögon fucka ur totalt. Fick ställa in körlektionen, får ta och strunta i skivan och sitta hemma med röda alldeles kaosade ögon istället. Blir läkarn imorgon så ingen skola för min del. Hamnat efter en del så får väl göra mitt bästa att göra färdigt saker här hemma. Slipper i alla fall se hjärtekrossande idioter så lite nöjd blir man.

Aggresivitet tränger fram. Pallannntteeee!

allt går inte alltid som man har tänkt sig

Sitter i skolan efter skoltid och inväntar min körlektion. Tror jag fått någon slags ögoninflamation för mitt öga håller på och fuckar ur, kul...

Ikväll ska man på skiva! SFG som håller och har världens panik över hur jag ska klä mig. Temat är "Jag kommer precis ifrån...." så aa, vafan ska man ta? Jaja, lär ju lägga ut bild på något hemskt som jag har på mig ikväll. Har några funderingar så får se fall något ser okej ut.


Sitter ganska så forever alone på trean. Alla har lektion så hela skolan är typ tom. Tycker citatet bakom mig (man ser ett w) ska få lite kändisskap så det hamnar här.
"Experience is what you get when you didn't get what you wanted" true story broe

såna som du behövs inte för att le


Gjort mig en smoothie, skitgod och gör så jag känner mig lagom nyttig! Ska nog inom en-två veckors tid börja träna och sola inför ljusare, naknare tider.

Jobbet som gäller om cirkus 1½ timme. Har det korta passet idag så kommer hem snabbt igen. Säsonstart av desperate housewives ikväll klockan 9, wohooo!

3 månader och 1 vecka kvar nu

Fick mer kläder som jag beställde i samband med studenten igår. Hade totalt glömt det förutom den vita tröjan eftersom hela klassen ska ha likadana på flaket.
Kändes som en liten överraskning, så man blev väl lite gladare än man varit innan.


från början till slut

[x]Kanske
[ ]Kanske -> [x]Ja
[ ]Ja -> [x]Nej
[ ]Nej -> [x]Ja
[ ]Ja -> [x]Försvinn, låt mig vara och försök aldrig igen

fade into darkness



Avicii var awesome. Utsikten från våran bekväma loge var grym och det var en trevlig kväll. Gled mot kc på 100dagars med Kolle efter det där jag umgicks mest med honom och Hansson. Gjorde ett väldigt fint ramlande med knäna först i marken också så dom ser lite fuckade/sönder ut. En väldigt seg bakis morgon väntade oss på lördagen och det blev la Campana som stod för frukosten. Jobbade igår kväll och idag blir det samma.

Lovet är slut, skola imorgon. Bläääää.

aviciiiiiiiiiiiiiii!

TAGGARRÅÅÅÅÅÅ
VIP + biljetterna var gratis. Awesomeness. Drar dit med Julle, TJO


du får mig att tro på det jag ville glömma

Självdestruktivt beteende? Ja men varför inte, bara köra.

Är bara uppbokade dagar framöver, fuck. Alldeles för kort lov.
Avicii imorgon med Julia i alla fall. Vet att många anser det är mainstream men får man gratis vip biljetter tackar man inte nej. Plus att det är grym musik. Därefter blir det kanske utgång med födelsedagsfirande i grunden. Grattis till Bella och Johnny som fyller år lör-sön.

Vet verkligen inte varför jag hoppas, men det gör jag igen. Ren idioti

.

Som vanligt är allt ett misstag, alltid lika kul att veta... Skulle hållt fast vid hatet

detta kan bli en bra månad

Blev ingen utgång igår, men fastnade någon annanstans istället. Resten är hemligt.

Tandläkarn om 2 timmar, vad som annars står på dagens schema har jag ingen aning om. Ska kanske försöka göra något skolarbete under detta lov, får se.

Hoppas allt går bra för en gångs skull. ♥

RSS 2.0