flashbacks

om jag skulle få återuppliva ett tillfälle, en stund, en minut av mitt liv skulle det vara när du och jag var en

ropa aldrig hej innan du kommit över bron

när allt verkar bra är de visst ändå något jag gjort fel. vare sig jag säger att någon annan är min bästavän elr inte. min kärlek för dig kmr alltid finnas kvar. jag försöker få allt som det var, men jag kan inte tyda dig längre, du är som en okänd väg som jag inte vet vart den leder. jag vill höra dina ord. ta tag i min hand, se mig i ögonen och berätta, gråt, ge mig något jag kan försöka förmedla till vad som är fel, hur det står till, men stå bara inte där och låt mig se på medans du lider utan att jag kan göra något åt det.

you spinn my head right round right round

jag är så trött på att se världen flyta förbi mig med sina gråa moln som dundrar med blixtar som förstör allt i sin väg. jag är trött på att känna ett obehag så fort du landar i mina tankar, som en tyrann tar du sönder alla andra bilder i mitt huvud och ersätter dem med dig själv. jag är trött på att veta att min styrka i hjärtat och hjärnan inte kan stå emot dina ord utan allt bara faller ihop i bitar. låt mig bara vakna upp vid din sida..



en fartfylld helg med alkohol i blodet och brudarna i hjärtat.
fredag kväll var så jävla död kan jag bara säga. först ett grattis till stephanie som fyllde 16, jätte god tårta och mystid med brudarna, sedan drog vi iväg ut. jag kattis och vonca satt o gjorde inget hur jävla länge som helst tills vi bestämde oss för att dra hem till kattis o ba sova.
på lördagen var de först middag i rotebro för att fira en kompis till familjen. satt där med mina barndomsvänner och hade lite kul. sen så träffade jag en av mina gamla klasskompisar som jag inte sett på tre år och fan va folk förändras, inte klokt! vi stod o snacka lite tills jag hoppa på tåget iaf. i märsta mötte jag min baby, lilla jenny bästavän. vi drog hem till mig, hämta lite dricka och sen drog till anton. vi började kolla på sverige - portugal vilket jag tycker därmed var en väldigt tråkig match inte för att jag kollade särskillt mkt. dans, fylla, kåthet var tre av kvällens stora moment och de är fan oförglömligt. jenny sov hos mig iaf och allt känns rätt så mkt frid o fröjd just nu. pratade ut med någon jag verkligen behövt prata med nyss.

ska stänga av innan pappa lakkar ur. puss /J

Eminem ft Dido - Stan


spola fram till 1.19 om ni vill hoppa över introt

TA ER TID O LÄS! 28/3-09 20.30-21.30: Earth Hour

men ååh har folk inte någon respekt för miljön? jag blir tokig! idag är det earth hour vilket menas att mellan 20.30-21.30 ikväll ber världsnaturfonden om att hela världens ska släcka sina lampor under just denna timme, är det så svårt? jag gjorde ett massutskick på ett medelande om att man ej skulle glömma och folk ba 'ööh man slösar mer energi än man sparar' men denna händelse har absolut ingenting med hur mkt energi man slösar, förihelvete de är så folk ska vakna upp, inse vilken förändring man kan göra! fan lixom i några städer i tyskland bl.a kan man inte ens längre se stjärnorna för att de är så jävla mkt belysning och förorening, är inte det verkligen hemskt?

om ni tänker 'nej men jag är ju fan den enda som kmr göra de, fan va löjligt' så kan jag berätta de är över 3,8 tusen städer i över 88 länder som är delaktiga i detta.


så snälla
Stäng av all onödig el som ej behövs.
tanken är faktiskt att uppmärksamma problematiken med klimatfrågan inför FN:s klimatmöte.

jag tänker inte i vanliga fall så jävla mkt på vår jord men detta kan vem som helst ställa upp på utan att anstränga sig särskillt mkt

kan helt enkelt säga; jag saknar dig


leta inte efter kärleken, kärleken hittar dig

våffeldagenidag är det tydligen våffeldagen men ändå känner jag ingen doft av nygräddade härliga goda våfflor. mamma är inte hemma så de kan faktiskt förklara en stor del av saken.
nationellt prov engelska C hade vi idag direkt på morgonen. missade bussen självfallet så vart otroligt stressad redan innan jag hann fokusera på provet. resten av skoldagen var väl duglig. på engelskan var jenny på besök och vi kollade på 'cant buy me love' där 'mcdreamy' från greys anatomy är så otroooligt liten! svenskan satt jag mest och drömde i fönstret och hoppades på att ngn viss skulle åka förbi... efter skolan drog jag med dani till donken, vi satt o garva och hade det roligt nu har jag suttit här ett tag o typ dött av långtråkighet.

idag är det faktiskt jubileum för vissa saker har jag kommit underfull med. jag flyttade till märsta från norrviken denna dag för exakt fyra år sen, fyra år lixom, känns faktiskt som om jag har bott här ännu längre och norrviken känns så länge sen i mitt förflutna att de nästan känns overkligt. fast hur mkt tiden än skenar iväg kommer jag alltid att ha kvar alla dessa minnen..

det är även ett års jubileum för något helt annat. ett år sen var allra första gången jag träffade emil dahlbom på arlandas flygplats, första gången jag träffade någon som mig idag står så jävla nära. kommer fortfarande inte att glömma när vi satt där och 'drack cola' fast jag var ju såklart för blyg för att dricka något, haha klarar inte av när folk kollar på mig under tiden jag stoppar ngt i munnen. hade man någonsin kunnat trott att det skulle bli så som det blivit idag? de är otroligt vilka vägar man kan välja, hur hade de vart om jag aldrig kommit den dagen, om jag inte kramat dig var och vareviga sekund. sjukt att  fundera över asså


nu kom precis kattis så ska fan inte sitta här o vara osocial! nu ska vi glo film (: puss /J

-

jag ber bara om ett enda tecken som visar att  du bryr dig

genom eld och vatten



ni finns där när jag behöver er, mått skit på senaste och
allt har bara dragit mig ner. tack för allt

- jenny ovsiannikov
- veronica ahlsén
- katarina nordqvist
- emma stenberg
- marielle madsen

och alla ni andra. ett speciellt tack till ena prohic


Fonky Fresh - Tänk Alla Gånger


livet är en fest men låt de inte balla ur bara

här sitter man hemma hos kattis i hennes säng. äntligen vet man hur betydelsefull man är i folks ögon. jag säger bara för i helvete man har bara ett liv så ska fan inte slösa de på folk som ej är värt det...

dagen har bestått krök fest tårar och glädje, en väl behövd kombination i ett sådant läge som man befinner i sig just nu. imorgon ska jag träffa daniel, han kmr enda från södertälje för att vara med lilla mig. någon som orkar anstränga sig iaf!

men nu ska jag fan sluta skriva så kattis kan sova, hon behöver de. hejsvejs /J

punkten vi alla strävar emot


ett hopp om att mörkret ska bli till strålande ljus

ett nytt kapitel i livet är det som krävs, en start på forsättningen och inte bara yra runt i oändliga cirklar. ta ett steg och veta att du kommer någon vart, det är det som krävs!


jag kan erkänna att de vart lite halv dålig uppdatering av bloggen. hinner inte vara inne så mycket på datan och då knappast skriva. jag försöker ta mig riktig tid och för alla dom som läser kan jag säga att jag gör så gott jag kan!

igår i skolan hade vi utedag, väldigt mysigt och de gjorde iaf så mina tankar blev fokuserade på rätt saker, positiva saker som bara får sinnet att sväva iväg och söka efter nya lyckofyllda tankar. detta resulterade ju såklart i en väldigt glad och strålande jennifer (jag alltså) som nu för tiden verkar vara lite halvt sällsynt..
idag var det en rätt så halv jobbig dag. lång dag i skolan, oförberett matteprov, sur på min boyfriend m.m. men det har ändå inte vart för hemskt, har ju vart med katten o vonca. synd bara att jag inte hann träffa jenny idag bara, jag saknar min pärla!

dags o dra till sängs snart, ska bara lägga in något litet inlägg till sen är jag redo för nattens sömn. puss puss /J

går vidare när det inte finns någon annan väg att ta

varför ska allt vara så svårt? försök ta ett steg framåt så ramlar du tre steg bakåt. tillslut har man inte tid och ork för att göra någonting rätt? att palla med sånt som en gång varit vardagen...




jag var med kattis idag, sötnosen här uppe på bilden, trevligt trevligt efter en skit seg skoldag. har fan saknat henne. först var vi vid central satt med hanne som väntade på elle. drog sedan hem till kattis, käkade lite och sedan träffade vi lite pojkar. orkar inte skriva så mkt mer, inte haft kanondag precis men aja, man har sina med gångar och sina mot gångar!

nu blire chill för min del, puss! /J

till alla er killar där ute

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..


ta mig tillbaka


jag är villig att testa på det här som dom kallar lycka

fan också, vad hände fan? EMD skulle vinna melodifestivalen ist vann knas operasångerskan. aja vem bryr sig egentligen.
något väldigt händelserikt i mitt liv är att jag verkligen på riktigt är kär, fördundrandes kär. något som inte händer mig hur som helst. jag har väldigt länge behövt någon, bara ha någon lixom men många gånger tagit ogenomtänkta beslut som sårat och även gjort mig sårad. detta har jag tänkt igenom ett bra tag och är ett beslut som jag är villig att ta. jag vill att du ska vara min och hoppas att du känner likadant, vi kan bli lyckliga tillsammans elr vad tror du?

en dålig start på dagen och även pms i magen

varenda morgon ringer den där förbannade väckarklockan och tvingar mig att börja dagen på ett motbjudande sätt emot min vilja och det är ingen skillnad på hur det vart idag förutom att jag råkade somna upp och vaknade 50 minuter för sent.. ajaj jennifer, ingen bra start. ca klockan 7.50 kom niclaz, hämtade mig och vi drog iväg till skolan. blev avsläppt på sidan av skolan och sprang upp till klassrummet för vi hade nationella provet i engelska, B-delen och jag trodde jag kommit försent men vi har ju förstås världens segaste engelska lärare. provet gick nog någorlunda bra förutom att cpn i min klass inte kunde hålla käften och störde hela tiden under hörförståelsen. nationella höll på 8.10-11.20 men en halv timmas paus emellan, de tar på krafterna allt och godis och energidryck kanske inte var det smartaste tilltugget man kunde ha med sig. sen vare dags för spanska, fick pms så lackade ur på nästan allt o alla i ca 10 min. det ända jag älskar med mens är att de visar att man inte e gravid därför tycker jag att de skulle vara okej med pms i kanske 5 min sen kan den ta o försvinna för jag fuckar ur annars. ingen lunch var det, vår skola har typ sämst mat i hela kommunen. idrott var det inte utan mer hälsa lektion, magen var tvungen att göra så jag typ dog så jag höll ut hela lektionen sen ringde jag niclaz och frågade om han kunde skjutsa mig hem och eftersom han är så underbar gjorde han även det § nu har jag vart hemma o slöat hur länge som helst, ska dra till sollentuna sen, dricka lite cider och ha det mysigt. kommer vara med emma sara marcus och robin bara tror jag men de funkar väl. sen fall de går ska jag kanske sova hemma hos älskling, hoppas på det starkt, bara pappa inte flippar när jag frågar, haha.

ska ta o fixa mig nu vi hörs senare /J

seriöst listor är så meningslösa (a'

Namn: Jennifer Fuentealba Wiklund
Smeknamn : fucks, jenny, 'fröken söt (: <3'
Piercingar: hål i öronen?
Tatueringar: nope
Längd: 1.59 :$
Skostorlek: 35-36, HAHA !
Hårfärg: brunett så hett
Är du kär i någon: jao
Önskar du att du bodde någon annanstans: göteborg ffs !
Tänker du på självmord: ehm nej`? inte emo precis...
Tycker andra att du är attraktiv: aah typ
Använder du droger: nej
Röker du: de händer
Vilket shampoo använder du: elvital anti-breakage, mitt hår är så jävla slitet !
Vilken parfym använder du: min escada sunset heat är slut :( men typ lite andra olika
Vad är du rädd för: SPINDLAR FYFAN
Gillar du att tvätta: hahah vafan skulle man gilla det för?

Din första:

Operation:
ingen än men borde bli snart, skit klumpig ;S
Första priset: venne som jag minns handbollsgrej med skolan
Första sporten du började med: fotboll men slutade på en gång x)
Första husdjuret: hamster
Första semestern: riktigt semester chile -98
Första konserten: tror antingen britney spears elr westlife (mitt ex bjöd mig när vi var 10 xD)

Just nu:

Äter du:
inget men blev fan hungrig
Dricker du: blev törstig också :$
Ska du: ööhm svara på msn till folk som spammar? (a)
Lyssnar du på: Kleerup - Until We Bleed (With Lykke Li)
Väntar du på: bättre tider
Tittar du på: datorn/mobil
Har du på dig: shorts, linne, string, kors och läsglasögon -.-

Din framtid:

Barn:
definitivt
Giftemål: och lycklig i alla sina dagar
Karriär: ska man nog kirra

Har du någonsin:

Kysst en främling:
höhö jaaaah !
Tappat bort glasögon/linser: tagit sönder en glasögon ask iaf! :D
Brutit ett ben: rejäl fucking spricka i höger armen
Rymt hemifrån: blivit utkastad & smugit ut?
Gråtit när någon dött: mm

Tror du på:

Gud:
troende inte överreligös
Mirakel: mm
Aliens: inte gröna ailiens men typ ngt liv i rymden?
Magi: HAHA FUCK NEJ
Himlen: får hoppas på det iaf
Tomten: han e ball, dissa inte tomten !
Änglar: nej

Senaste:

Film du hyrde:
wilderness, bra faktiskt
Film du köpte: vet inte men som jag kollar på juno typ
Låten du lyssnade på: nickleback - far away
Låten du hade på hjärnan: venne
Låten du laddade ner: venne
Personen du ringde: typ marielle?
Tv program du tittade på: ehm igår såg jag typ på i robot på trean om de gills?
Personen du tänkte på: salminen typ, skriver med han på msn (: <3

För eller emot:

Långdistansförhållanden:
om du älskar någon finns det inga gränser
Utnyttja någon: om den inte förtjänar bättre
Självmord: hemskt
Att använda droger: eget val
Köra onykter: emot
Förhållanden: finns inget bättre !

Antal:

Gånger du varit kär:
ett ex antal. riktigt kär som jag skulle offra allt för, en gång.
Gånger ditt hjärta brustit: för många gånger....
Hjärtan brustit på grund av dig: kan ha hänt :/
Personer från grundskolan du har kontakt med: från mellanstadiet ner inte så många
Ärr du har på kroppen: har iaf ett ärr på vänstra pekfingret x) venne varför (a)

Senaste:

Personen du fick mail av:
MSN
Personen du fick brev av: nordea?
Personen du fick sms av: askerson :)<3
Saken du köpte: daim!

Övrigt:

Vad har du gjort idag:
skola, vart med salminen och jobbat
Var det kul: skola blä, salminen mys, jobbet duger
Hur tidigt stiger du upp: 6-6.30 -.- helger MKT senare
Gillar du att slåss: om det behövs elr är pisst off, haha
Vad ska du göra ikväll: smsa tills jag somnar (:
Är du seriös: i stort sett
Var har du ont: ryggen, sitter knas på stolar
Använder du hårspray: ja
Kan du stå på händer: vet inte fall jag kan stå utan vägg

Favorit:
Salt eller socker:
socker, godis gris :$
Gillar du ketchup: jora
Är du glad nu:  typ, ba lite småtrött
Var du glad igår: va på tant brun och sen jobbade så jodå
Känner du nån som jobbar på sjukhus: vadå vill ngn ha tabletter ? x)
Stockholm är: kärlek
Kan du sjunga: hahah kan o kan gillar iaf o göra de
Mer värt än guld: vänner familj kärlek


-

bättre tider och jag börjar för första gången se fram emot morgondagen

en helt annan värld? det gör mig iaf lycklig och kallas VIBY

dålig uppdatering av min älskade blogg, fy på dig jennifer ! förväntas säkert något av mig, antingen lite om min dag, helgen, inspererande skit elr något iaf. igår var det iaf viby som gällde. jag sov hemma hos älskade marri och innan dess var jag emma och marri i sollentuna hos marcus, robin var även där. kan bara säga, jennifer älskar cider ^^ hahah. klockan 2 hemma hos marielle skulle plötsligt två små pojkar komma, adrian och nille. adrian blev typ sur för han inte fick någo strul av marielle och nille verkade vara tjockare än vanligt, gravid kanske vem vet? (aa) sen imorse var man ju tvungen att skynda sig hem, plugga och senare jobba. jobbar även imorgon vilket innebär stress eftersom jag innan måste hinna umgås med fru kruse §


jenny inspirerade mig tidigare denna vecka. jag vill göra något totalt galet, bara våga göra något som jag aldrig gjort förut, nya dåliga vanor, ett nytt sätt att se på saker. tanken av det får mig att bli pigg, något att se fram emot något att sträva efter, att helt enkelt bara flippa ur ! fast det kommer nog isf att bli till sommaren, för nu ska jag fan ta o fixa så mina betyg blir mycket högre, annars kanske man råkar offra gbg och de vill jag fan heller !

de va allt gott folk, hare så bra /J

Evanescence - My Immortal



When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have, all of me

4 av dom bästa dagarna i mitt liv

gbg, min drömstad, det är bara ett måste att flytta dit sen när jag blir äldre!
hade tänkt att gå igenom lite mer vad som hände dessa dagar en smula mer detaljrikt.

  • dag ett 26/2 - gå upp klockan sex på morgonen är verkligen inte så min grej. 8.55 gick min buss från cityterminalen och på den satt jag sedan i 7 timmar tills dess att jag nådde gbg. vill bara påpeka att de var en oehört läskig kines som satt o log under hela bussresan! emil's skit balla farsa hämtade mig på nils ericsson terminalen och vi åkte hem till honom. jag hann få en rundtur genom hela huset innan emil hade fixat färdigt sig inne på toaletten. första blicken jag fick på honom när han kom ut fick mig att smälta, jag blev ännu mer förälskad än jag redan var.. vi pratade mest hela kvällen, ba tog de lugnt, åt och snacka lite mer. slut på dag ett.
  • dag två 27/2 - vaknade helt ensam hemma. emil var i skolan, det var även hampus hans lillebror och hans far var på jobbet. vad fan skulle jag göra från klockan 9 till 13.45? jag fixade mig väldigt länge och sedan började jag städa lite haha! emil vart helt chockad när han kom hem och jag bad han att säga att det var han som fixat köket o så så att jag slapp typ verka som galnaste bruden. så fort emils pappa kom hem sa han 'hon har städat hela köket' jag ba 'vafan xD' men hans pappa uppskattade de typ mer än tyckte jag var konstig, aja sen var de iaf dags att dra hem till hans mamma ist. planerna där var att komma in, hälsa, kolla runt lite, äta och sedan dra o träffa emma, emils bästa vän som han känt sedan två års ålder, fan sött jue. så efter maten drog vi mot emma och gick även förbi ett lan där typ ngra som jag skulle träffa lite snabbt var. emma är typ en av dom tuffaste människorna jag träffat, så grymt härlig. vi följde med henne till mölnlycke centrum där hon skulle träffa carro för hon vågade inte gå dit själv för hon trodde hon skulle bli våldtagen? x) dom köpte lite godis o så sen drog hem och det gjorde även vi. hem äta lite, vara sociala och slut på dag två.
  • dag tre 28/2 - på morgonen så kom emils mammas kille, vaknade 9-10 något, åt frukost och sen drog alla förutom jag och emil på någon bandy matchen så jag och emil typ tog de lugnt, snackade och höll på att planera resten av dagen som skulle vara med emma och erik rapp. rapp kom till emil runt 4 och då drog vi ut direkt och träffade emma vid vällsjöskolan om jag minns rätt på namnet. emil började springa runt på isen som en tolvåring och fick sedan även med sig rapp ut. vi var sååå säkra på att någon skulle ramla genom isen men de gjorde ingen som tur va! dom sprang runt där jag vet inte hur länge så jag och emma satt o snackade om allt möjligt, hon har även samma garv som mig vilket jag tycker är helt underbart! verkligen assöta människor de finns i göteborg. senare på kvällen var emma tvungen att dra hem och även erik. jag och emil kollade på melodifestivalen (fail jag vet) men jag ville ju vara lite social mot hans mamma. en tillägspunkt på det, sverige är patetiskt när det gäller både bidrag och röstning, sjukt dåligt hela skiten -.- efter det så yttligare en gång gick vi upp till emils rum och höll på att snacka tills vi somnade, jag mådde så otroligt hemskt känslomässigt för att jag visste att snart var min dröm, mitt mål, allt det overkliga slut..
  • dag fyra 1/3 - vaknade klockan 10 av att emil började prassla med sitt täcke elr ngt, var tvungen att stiga upp för att fixa mig för klockan 11 skulle vi åka hemifrån för emil skulle spela handbollsmatch (: jag hann iaf se någorlunda okej ut tills det att vi skulle åka och då kom även emma som lovat att hänka så jag slapp vara ensam. matchen gick bra, emils lag vann och emil va skit grym fast enligt honom gick de åt helvete, fattar nt varför han tyckte det. sen begav vi oss hemåt, droppa av emma vid hennes hus och fortsatte sedan till emil. de mesta vi gjorde sen var bara att umgås med varandra för vi båda visste ju att snart var de dags för mig att åka hem, något jag sååå verkligen inte såg fram emot.. ca klockan 17 åkte vi till terminalen och var där 17.25. att splittras ifrån den jag älskar mest vart nästan mer känslor än vad jag kunde kontrollera... jag var hemma i sthlm 21.20 och nu vill jag inget hellre än att åka tillbaka.

spola tillbaka pausa och tryck aldrig på play

älskling

jag vill inte hem...

detta är min fjärde och sista dag i göteborg. senare kommer mer detaljrikt vad som har hänt under dessa sista dagar av mitt sportlov. de stora problemet just nu är att jag nt vill hem, jag skulle kunna stanna här hur länge som helst.. inte nog med att jag vart med emil, världens underbaraste kille i fyra dygn nu, dag o natt, jag har även träffat hans urgulliga närmsta tjejkompis som heter emma och vi har sjukt mycket gemensamt, älskvärda människor man hittar när man korsar fucking sverige.
jag har lovat emma iaf att vi måste ses under sommaren som kommer, jag ska försöka vara här så länge de verkligen går. sen emil kommer jag TVINGA att han ska komma till mig så snart som möjligt, så fort jag sätter mig på tåget kommer jag absolut total flippa, kommer fan inte ens fatta att jag vart här, de e sjukt.

just nu sitter emil o äter, jag vet att han kmr läsa det här förr elr senare och då vill jag bara säga att jag älskar dig sjukt mkt och tack för den underbara tiden jag fått spendera med dig, jag kommer inte glömma det.

2 timmar och 20 min tills mitt tåg går, vi ses snart alla i sthlm, pusshej

RSS 2.0