I rather be alone than with the wrong person

Kvinnokväll! Blir jag och Ana som lagar middag, snackar massa skit och dricker lite/massa vin. Planera och förbereda till halloweenfesten på lördag också för fixandet/utklädningen fixar vi där. Hur bra som helst. Bara jag (dvs mamma) hinner sy färdigt och fixa min!
 
 
Till och från har allt verkligen varit en bergodalbana. Just nu går allt upp igen och jag hoppas verkligen att åkturen slutar högst upp på en kulle. Livet är en gåva och vill uppskatta varje dag framöver

bästa helgerna på länge

Från knife party till twillight marathon hos Max och Didde är hur mina senaste veckor sett ut.

Knife party (12/10) var hur grymt som helst som förväntat. Jag och Lehandro hade skitkul och det blev bara bättre när han såg att "B-kändis" Max stod i kön ut och jag bestämde mig såklart för att hälsa :D vilket slutade med att vi drog med han och hans vän Robin till Ambasadeur. Oroligt bra kväll även fast jag bet någon, hade blod på tröjan på klubben, kastade hamburgare och tog slut på mina pengar :)
 
 
De två andra helgerna har jag också hamnat i stan. Förat och sovit i Nacka. Blev Ace förra helgen då vi var en del personer och nu i lördags drog bara jag och Max till Nype. Haft sjukt kul och är nöjd att man har en anledning att åka till stan så det känns mindre jobbigt.
 
Fullplanerad vecka nu som slutar med halloweenfest. Ska vara bäst utklädd förfan! Jobb senare idag så tack o hej för mig.

plötsligt växer man upp

OMG, vill flytta hemifrån.. Var o kollade på brudarnas lägenhet som dom flyttade in i igår. Sjukt fint, jätte mysigt och kan inte tänka mig hur kul det är att bo med ens bästa vänner. Julle, Felle och Emma får iallafall vara beredda på att jag kommer dyka upp där hur ofta som helst. Sjukt soft.
 
 
Innan jag drog till väsby igår och hjälpte till med lite uppackning, kollade runt och var bara sjukt glad hela tiden så var jag i sollentuna med Marielle. Gick runt lite, tog en fika samt åt middag tillsammans. Man blir alltid nöjd med trevligt sällskap :)
 
Jobb ikväll, jobb imorgon kväll och samma visa på torsdag. För tillfället blir det bara att ta det lugnt hemma tills klockan blir lite mer.

RSS 2.0