nu börjar saker att komma fram ur sitt gömställe

Solen lyser över vng och fatboysen vilket leder till en liten förbättring av humöret. Ska ha debatt härnäst på globaliseringen vilket inte alls ses fram emot.

Kollar bak över kanten hela tiden och spanar lite, hittar inte det jag söker tyvärr.

allt som sökes är gos på en högre nivå

  • "assöt när du blir lite sur

    så börjar du prata snabbt
    och blir som en iller"


Ovanlig komplimang, men den gillades haha. Trodde jag bara blev hemsk och jobbig som sur. Kul att inte alla tycker det iallafall utan kan också vara charmerande.


Sov förresten i väsby igår. Får så galet kortare resväg till skolan, fick sova liksom 40 min längre imorse eftersom kläder och sånt redan var valt också plus resandet mot skolan kunde börjas 20 min senare än från mig. Så galet skönt, borde sova där oftare. Sällskapet under resans gång kan verkligen inte klagas på heller.


Min egen säng är dock inte heller så dum. Bara lite tom. Godnatt!

 


första dagen i veckan och livet är som det är

Godmorgon världen! Måndag morgon, själv gick man dock upp för ca 4 timmar sen.. kul kul. Ser lite retard ut gör man också h3h3h3

Sitter på företagsekonomin. Fick tillbaka provet som gick hyffsat bra. Vaknade imorse med världens träningsvärk vilket antagligen kom av när Nathalie försökte lära mig poledancing på kc i lördags haha, fyfan. Upptäcker fler och fler blåmärken hela tiden också, kanske borde börja ta det lite lugnt.

Dagens planer existerar inte. Har lång skoldag och få se vad som händer efteråt.

mysigare tider väntas framöver

Bättre sent än aldrig, nu är äntligen första snön här. Gosigt värre!

Sammanfattning från gårdagen: Hade jätte kul med mina ica brudar. Vi förade hos Victoria och fick sedan springa till tåget och gömma oss på toan i 7 minuter eller vad det är för vi inte hann köpa biljetter haha. Kc blev det sedan och mötte även Ena och Jenny där som jag var med en stor del av kvällen. Efter stängning beslutade jag mig för o sova i väsby, fick gå i en evighet efter jag hoppat av nattbussen, det sög, och sov runt kanske 5-6 tiden. Vaknade fyra idag och har inte gjort särskilt mycket sen dess.

Ligger nu bara i sängen. Ska nog glo på någon serie tills det är dags o sova.

välj ditt umgänge noga för många passar inte in

Det blev utgång på kc ändå! Micha taggade till mig och vi drog dit vilket var sjukt värt. Var galet mycket folk där och hade skit kul. Drog dit runt 11 och stannade tills stängning. Blev dock lite tjaffs vilket ändå är standard när jag drar dit haha, men det gick ganska snabbt att komma över o ha kul igen.

Är inte bakis vilket börjat bli jävlans ovanligt så det är skit skönt. Mamma har precis använt sin kreavitet för att skapa konstverk på mina naglar, blev riktigt fint faktiskt.

Ska nog börja fixa mig nu för o dra till knivsta. Förande, mysande och middag väntar där.



Från förra utgången med jobbflickorna.


Och naglarna :)


allt är beroende av kroppen och sinnet

Tre stygn i bakhuvudet, lilla sjöjungfrun på tv och lite ischoklad i handen. Inget annat än standard.

Var hos läkarn idag och "operera" bort min plupp jag hade i hårbotten. Halva mitt huvud är bedövat så känns riktigt skumt. Själva operationsrummet såg skit läskigt ut förresten, tänkte ta kort men hann inte riktigt. Fick riktig sånhär typ tortyr-operationsrum känsla haha. Men allt gick bra iallafall!

Är 200dagars på kc ikväll. Tänkte dra dit men är lite osäker nu. Ska dit med några på jobbet imorgon så kanske är värt att ta en lugn kväll idag istället, men det får man se, kanske blir taggad om några timmar.


Skrillex @ arenan 2011-11-21


Var så galet kul! Vill egentligen lägga upp filmningen som vi gjorde men detta får duga också. Det är känslan som räknas! P&L känns som ett måste sen eftersom han kommer dit också, ren awesomeness!

ϟƘƦƖןןΣx

Halvkass bild, dock kan inget förstöra denna dag. Mot Douglas för förande närsom så skyndar mig lite.

Nästa gång det hörs från mig har jag haft en av de bästa stunderna i mitt liv.

Tjarrååååå!


YES, OMG!


mer än bara standard

Plötsligt var klockan nästan nio. Känns som en väl använd dag när det man gjort varit att tagga till inför imorgon (alltså dunka skrillex och flux), städat lite och aa... det var väl det. Haha riktigt värt.

Finns inget o säga egentligen. Tänke faktiskt bara lägga upp en bild på mina underbart fula sockor som jag fick för typ ett halvår sen av en gammal tant som ger kassörer i märsta hemmastickade saker haha. Stackarn har ingen familj och sånt, hoppas hon inte dött eller något så söt som hon var.

Blev en puss också för den var efterfrågad, h3h3h3
Fula sköna sockor<3

får orgasm av denna musik


Helgen är snart slut. Mitt på söndagen är det nu och jag gör inte så mycket. Blir snart att äta lite god mat från gårdagen plus plugga lite till företagsekonomiprovet som jag har imorgon.
Blev kc i fredags med Isabelle och Michan. Igår när jag kom hem så låg jag bara och halvsov typ haha. Så trevligt att vara bakis ibland.

SKRILLEX OM 28 TIMMAR! Oherre va jag längtat. Taggar till imorgon efter skolan med Rasmus, Jacob och Douglas, kommer bli så jävla grymt! Ska fucka uuuuuur

sköt ert så sköter jag mitt

En smula irritation har legat i luften idag men det är inget som getts alltför stor uppmärksamhet. Det finns ingen idé med att ge idioter ens en del tid i sina tankar.

Efter skolan blev det personalmöte på ica. Helt okej att sitta och lyssna lite i en timme när man till skillnad mot i skolan får betalt för den tiden, hihi. Lussebullar bjöds också på vilket är något som uppskattades. Resterande del av kvällen har tillbringats hemma och jag har faktiskt t.o.m. gjort färdigt ett arbete för en gångs skull, mitt på dagen också! Ojojoj va duktig man kan vara.

FREDAG IDAG! Klockan är över tolv. Skönt med helg men det som längtas till mest är definitivt måndag.

det som bör tänkas på i framtiden


allas prioriteringar ser inte likadana ut


Chillar lite på fysiken på plan fem. Spanar mest ut genom fönstret, spelar angry birds och sånt onödigt haha, fysik är ju så lätt. Fick se mitt matteprov på lektionen innan och fick vg+, awesome! Sitter o kollar ut jätte mycket när märsta tåget åker förbi, vill hem :( Jobbar ikväll också, standard. Älskar pengar.

Lunch om 10, ska börja stänga ner här. Haaajdååh!

school should be the best party in town

"DET ÄR OKEJ ATT VARA CP NÄR MAN HAR TRE TIMMARS HÅL" dagens visaste ord kom ifrån Isabelle Gabrin, det var ovanligt...

Har spanska prov typ närsom. Ska lyssna på den lilla saken på vår spanska som ska prata lite sen kööör viiii. Denna lektion slutar halv fem så sen blir det väl sitta och snurra på stolen i någon timme!

Enligt Bella håller jag hennes hjärta i min hand på bilden under, störd chey men vi gillar henne<3 Sen flippade det lite, hahaha. Aja ska plugga lite snabbt, tjarråååå


en vecka kvar WOOPWOOP

Skrillex <3

en filur ligger i sängen men vet ej när john blund knackar på

JA är svar på allas fråga. Jag har tråkigt!

Röda läppar är dock för att ett rött läppstift står på inköpslistan. Vill verkligen ha ett knallrött, så sjukt fint till rätt saker. Måste nog köpa några andra också eftersom jag lyckats tappa bort typ alla mina på fyllan...

Godiset som syns till höger har nog gett mig en liten sockerkick för är klarvaken. Sovit till ca tolv hela helgen så att gå upp 5 timmar tidigare imorgon känns inte lika skönt. Sen är det ju min 3 timmars hål dag imorgon så snabbt går den inte heller. Älska måndagar!

Fuck det, sova snart/nu/inom ett tag? Fattar knappt varför jag tagit mig tid att sitta här ens.

mot jobbet nu!


le, så ler förhoppningsvis världen mot dig


Söndag idag. Jobbade igår och jobbar idag igen så har inte varit mycket som hänt denna helg. Var dock i väsby lite i fredags och hängde med Ragge dem som förfirade Pontus. Trevligt tidfördriv med trevligt folk. Hade dock varit bra om någon som jag behöver tala ut lite med också hade varit där..

Inget depp nu, så slänger upp en låt istället. Doctor P - Big boss

något som aldrig kommer uppkomma under vår livstid igen

Den
hade jag naturkunskaps lektion och stod ute och kolla på när en påse med vatten ändrade pH
Bara för att uppmärksamma denna tidpunkt lite. Helt gal1

små glädjebud kan rycka upp en från det mörkaste djupet

Hade totalt glömt att dessa underbara gudagåvor finns. Felle satt och muncha i sig ett så kom och tänka på det. Nu när vintern kommer så finns det massvis överallt ju. Av den tanken blev mitt liv precis UNDERBART! Kanderade äpplen, älskar er.

 

Jag gillar att jag pratar så älskvärt om mat, men vad ska man annars leva för liksom? Jag äter inte för att leva utan jag lever för att äta! (hur fan kommer det sig egentligen att jag inte är smällfet?)

Gick förresten asbra på allt jag gjorde idag. MVG i både svenska och engelska redovisning och kemiprovet gled på galant. Tror verkligen att jag fixade MVG på det med, hoppas iallafall! Nytt prov imorgon i matte, komplexa tal, får se hur det går. Förhoppningsvis awesome!

det är småsakerna som avgör

Peace and out!
Ut och träffa mr Östmark och mr Pentilä nu, tjarrååå

vi klarar oss igenom mer än vad vi tror

Den värsta biten är nog faktiskt över. Dags att ta vara på det som jag lärt mig och ändra allt till det bättre. Felsteg som tagits ska inte göras om.




Klockan är över tolv. Detta innebär att jag har prov idag i organiskkemi samt en svenskaredovisning inom språksociologi om svordomar.. Låter ju JÄTTE KUL! brb spy... Hoppas något av det resulterar i ett bra betyg åtminstone. Fast för att det ska lyckas kanske jag behöver en del sömn vilket jag inte lyckats bra med någon av dessa dagar efter lovet. Måste ställa om mina kvällsvanor så jag får sova mer än 5 timmar per natt, undra hur fan jag ska lyckas med det bara. Sitter ju och börjar göra alla mina arbeten och läxor på kvällen så jag får sitta hela natten... Måste fan börja ta ansvar och fixa sånt tidigare tror jag.

Måste göra ett försök till att sova. Eller i alla fall börja stänga ner olika aktiviteter på datorn. Så godnatt bloggen! I'll see you tomorrow

vägen till hjärtat går via magen


Mumma mumma. Mackor är heligt, magen är nöjd nu. Har sånt jävla problem att jag inte kan äta alldeles för tidigt så får ta med mig detta goda till skolan istället.

Har min 2 timmar fysik lektion just nu. Är 1½ timma kvar ca sen har vi ingen svenska, YES! Har någon informationssak om livet efter studenten istället vilket är så mycket bättre än att stå ut med min störda svenska lärare. Sen blir man lite glad för de pratar om studenten för det är inte långt kvar hihi. Wunderbart

en vanlig spanska lektion

Skulle egentligen ha prov på spanskan så blev det film istället. Najs.
Är dock fortfarande tråkigt så underhåller mig med annat h3h3h3
Skriver senare antagligen. Nu movietime!

bara det viktigaste är värt att omnämnas

Nu är det måndag vilket betyder att lovet är slut.
Det innebär också:
Men nu måste jag fan i mig sova om jag ska komma upp imorgon. Startar dagen med lite företagsekonomi, mmmm! Bättre än så blir det inte. Godnatt!

nöjer mig bara med det bästa


I säng med barbapappa. Känner mig lite ensam så blev trevligt med sällskap. Han är så rosa och go och påminner mig om lyckligare tider så han är bra. Snygg är han också i stora brillor och svea-mössa, rawr!

Kryssningen vart hur grym som helst. Finns saker som kunde varit bättre men är en upplevelse man absolut inte kan klaga på. Var helt slut när jag kom hem igår men det var det så värt. Dagarna försvann dock väldigt snabbt och snart är lovet slut. Kan verkligen inte förstå vart alla dagar tog vägen.

2 veckor och 2 dagar kvar. UNTZ UNTZ! Taggad

det snurrar i min skalle

Fakk derrrååå. Kör bara

Mot kryssningen snart. Blir inte alls som det var planerat men det ska fan i mig bli av iallafall. Andrahands planerna fungerar väl ändå helt okej. Hade hellre haft som det skulle vara men aa, finns inget o göra.


P-A-R-T-Y

kvällens planer


kan svampbob så kan jag

För att relatera till föregående inlägg med all huggfilosofi så vart man stabbad i hjärtat, kulkulkulkul. Livet äger som jag sagt sisådär miljontals gånger innan. Dags att kravla längs marken ett tag till, och det var där man började från början. Att klara mig några dagar helt lycklig fungerar absolut inte, när något känns bra ska det dö.

Måste lösa den här jävla kryssningsskiten nu också så jag får med mig någon som kan hjälpa mig att supa tills jag inte kan röra på mig mer.

omg, mitt liv blev emo... Godnatt

så finns det ett mongo som sitter på golvet

Det handlar om inställningen. Ta tag i allt och sätt världen i snurr så följer även man själv med. Hugg tag i saker innan man själv blir huggen, cutcutcut.

Ica väntar på mig. Får börja röra mig dit närsom.

full fart i nedförsbacke

Måste morgon tv suga så jävla hårt? Inte värt att vara vaken innan elva ens men så kan man inte somna om. Fuck mardrömmar och psykiskt kaos.

Tisdag på lovet äre idag och självklart så har man något som gör en sjuk så man måste äta pencillin! WOOPWOOP! Vanliga turen som man har liksom. Får massa jävla utslag av skiten också, bättre blire inte...

Jobb ikväll, kryssning imorgon. Finns väl inget mer att säga.

RSS 2.0