tankarna sprider sig med vinden

jag vet vad jag borde göra, ändå sitter jag här och slösar tid på ingenting. skolarbetet lockar mig inte direkt.
en värdelös dag, inget har blivit gjort och inget har hänt, stör mig faktiskt jävligt mycket på såna dagar. vill ut och supa men nej nej skola imorgon inklusive roliga prov och sånt.

har suttit och tänkt på en sak ett tag. att leva livet innebär inte att göra saker man kan dö utav. ett budskap jag vill ge till dom som behöver.

förflutet vs nutid



kaninens namn är bedårande



mitt på tok för dåliga skrivande har absolut inget med något att göra.
har helt enkelt inte tänkt på de bara.
ikväll skare paaaarttaas ! gillar ironin med tanken på att jag jobbar till ca halv tio, men möjligen kanske ork finns kvar och jag drar iväg någonstans efteråt men de får man alltid se och ta som det kommer. börjar om mindre än två timmar, mat i magen och kläder ska nog fixas om ett tag men tills dess blir det chillande med min taggnings musik som antagligen hade vart bättre att strunta i. vill bara dra ut och festa nu fan (klockan är 2 jag är ju typ dum i huvudet?)

that's all folks! (citatet e från snurre sprätt muhah)


jag och mitt patetiska liv, haha

haha har fan tjatat om en jävla kycklingmacka hela veckan, varje dag i skolan och nu har mamma gjort en till mig utan något tjat. loveeely

världens mest onödiga inlägg jag vet men kände att de behövdes.

snart kommer alec, wiie


cupid got me in a chokehold

sjunger, dansar och ser allmänt mobbad ut just nu medans jag håller på att städa mitt rum. utan musik klarar jag aldrig av det haha. anledningen till städning; älskling ska sova här så vill göra det lite fint. aja men nu ska jag återgå till att fixa färdigt mitt rum, hejsvejs.


hittade bilder, hittade minnen, hittad saknad




snäll liten hemmafru

sitter hos hemma hos min pojke vilket jag gjort nu ett tag och det lite humoristiska är att han saknas. han är i skolan och slutar om drygt en timme så får sitta här och leka lite till. har även diskat åt honom även fast han sa att jag inte fick börja städa utan honom men haha kan inte direkt få en utskällning för det.

att se allt ifrån en annan synvinkel

jag saknar min pojkvän. men jag vet att jag ska vara med han imorgon efter skolan så för att få tiden att gå snabbare tror jag att jag ska gå och lägga mig. börjar 8.15 imorgon istället för 9.45 wiie.


ps. hunden e cool. tror de e en hund iaf haha

klockan slår och tiden går

suttit och gjort inget hela dagen. sov till klockan ett och vart framför datan under nästan hela den tid som gått. ska ut och träffa veronica lite senare så borde antagligen börja klä på mig iallafall. har ingen inspiration att skriva om något alls men det kanske dyker upp senare framåt kvällen.

vi alla har våra åsikter


de är som att falla isär utan att vara ensam


And all I know is
You've got to give me everything
Nothing less 'cause
You know I give you all of me

I give you everything that I am
I'm handin' over everything that I've got
'Cause I wanna have a really true love
Don't ever wanna have to go and give you up

Stay up till four in the mornin' and the tears are pourin'
And I want to make it worth the fight
What have we been doin' for all this time?
Baby if we're gonna do it, come on do it right


hej jag är fru soffpotatis

känns som bakis känslan bara blir värre och värre nu för tiden. nu när jag hittat mig en mycket sötare och hälsosamare underhållning att lägga tid på under helgerna så kanske en del av drickandet försvinner. ska definitivt inte lägga ner helt nejnej de kommer inte på frågan men ett nerlugnande kommer nog att ske.

har bara sovit framför tvn sen jag kom hem från älsklingen och det är något åt det hållet jag planerar för ikväll. fast då kommer även lite snacks in i bilden och en bra film.

 


måste avsluta dagen med att säga

hoppas du haft en awsome födelsedag.
grattis syster 19 år idag <3



vissa saker går inte att skilja på

en liten punkt från inläggen innan; min idrottlärare är en FLICKA. haha pratar med älsklingen och han tror fortfarande inte på mig när jag säger det om och om igen. han är bara för söt.

hur som helst sitter jag här och borde egentligen skriva lite mer om "kaschmirfrågan" som jag och adde ska redovisa imorgon på ir lektionen (internationella relationer) i ca fem minuter och texten är nog lite för kort för det... men nej, skrivande verkar det ändå inte bli. textdokumentet har stått uppe nu i iaf 30 min utan jag ens kollat på det haha. asbra jennifer!

två filmer från igår. dog när jag såg dom på julles blogg


haha jakten på jennifer made by julia björklund (http://korvjulia.blogg.se)



hahahah jan är så klockren. roligaste jag sett på länge men de kanske bara är humor för några få.


hinner inte med i full hast

sorry för jag inte skrivit, den enda som har klagat är veronica men aja haha hennes åsikt gör ganska mycket. men iaf var upptagen igår med jobbet och idag har jag både vart med pojkvännen (älskar att kunna säga det) och firat min syster. drog förbi en sväng i stan också istället för att gå på dom två sista lektionerna. men hur som helst hade jag tänkt lägga upp lite roliga bilder från skridskoåkningen igår så aa, enjoy

 
  


var bara tvungen att ta en bild på våran ursexiga (mentalt sjuka) polska idrottslärare


i början av en vanlig onsdag

vanlig och vanlig, ska även jobba idag plus åka skridskor vilket jag inte gjort på flera år, lite annorlunda onsdag blir det iaf.
är helt jävla dampig, klarar inte av de här med att både ha smått problem samtidigt som jag försöker sluta röka eller slut på rökandet går bra men har sagt håll käften bl.a till julia nu under bara biologin typ tusen gånger även fast hon inte gjort något.
aggresivitet känns av, men får lära mig att handskas med det. hoppas bara någon ramlar och gör illa sig idag under skridskoåkningen, blir nog lite gladare då.

det här är bra för mig och nu gör jag detta officiellt


du är inte så omtyck som du tror


att ärlighet varar längst. därför säger jag vad jag tycker och tänker om allt sen att folk inte klarar av att ta lite kritik är inte det mitt problem.

fick sluta ca 40 min tidigare idag, wonderful. ska nog kolla film nu,
höres mis amigos (och mina icke amigos får man ej glömma)

jag saknar sommarn och solens sken

egenkär litar fan inte ens på mig själv

de har vart kallt alltför länge känns det som nu. vill kunna känna gräset genom tårna utan att drabbas av förkylning, hosta och allmän irritation av kyla.
skola imorgon wiie.. inte nog med att helgen nu är slut så slutar man 16.40 imorgon också. ett prov har jag för mig att jag även har. aja, saknar julia lite smått så kul o träffa henne åtminstånde


195 walztaaah mannen

mr östmark och mr pentilä är påväg hit för att följa mig till valsta.


haha niklas ursäkta bilden. | konfalägret okt 07


and nothing else matters

sitter här o lyssnar lite på musik. började även tänka på att jag aldrig tar/dom jag umgås med massa kort längre så har en smula bildbrist.

fredagen var nice tills allt började spåra ut vilket var runt kanske 3-4 tiden hemma hos jim. vi drog ju dit med robert efter vi hade chillat hos han ett tag och fram tills utspårningen var det iaf bra. roligaste snubben som var på festen måste ändå vart han som hela tiden sa till mig "jag vet att du vill ha mig" och jag ba "nej stick" hela tiden men han bara kom tillbaka haha. sov hemma hos robert gjorde jag, veronica och ett flickgäng m.m. hotade en av dom där haha men aa ska vi väl inte gå in på.. sov kanske 2-3 timmar den natten så igår när jag skulle vara med alec så var man bakis fram till kanske runt sex tiden. var hos han tills idag när jag skulle hem o eeeta. nu sitter jag här o aa, softar tills morgondagen då det är skola igen.


kort onödigt litet mobbat inlägg

är färdig fixad för ikväll. nöjd blir man nästan aldrig men ett inte "allt så farligt" räcker väl.

måste bara kort berätta att jag lyckades sova 30-40 min idag under svenska lektionen. skönt med en tupplur ibland.


aja ska dra till robert så fort han hör av sig väl så mors kors höres senare elr imorgon


you can never bring me down



metallica - fade to black

jag är cool, så äre bara. var ute med fredrik ett tag, han gjorde mig på glatt humör och det är något som känns väldigt bra. måste skratta mer, de har varit ganska allvarlig stämning på mig de senaste dagarna. sitter o tuggar på ett tuggummi jag haft i över två timmar nu kom jag på haha, finns fortfarande lite smak kvar på det iaf!


den bästa sötsaken jag vet

YES! LYCKADES ÖVERTALA SYSTER O BAKA KLADDKAKA WIHOO.
fast villkoret var att jag satt o höll henne sällskap så see ya later bitches


det går emot det vanliga

har så jävla tråkigt. suttit vid datorn sen jag kom hem och har inga planer som gör resten av eftermiddagen roligare. ska bara dra ut en sväng lite senare och fixa lite saker till några busungar.
musiken är det enda som håller mig sällskap just nu fast det är ganska skönt. brukar inte sitta och uggla hemma på dagtid så lite omväxling iaf. fast vill helst bara skaffa en riktigt underhålning för i helvete. hade samprov förresten idag som gick ganska bra, får definitivt g iaf.

alla saker fuckar ur får typ damp på det haha. mobilen vill inte skicka var och var tredje sms och youtube är inte heller sammarbetsvillig. toppen (y)

bara för att jag är cool fick jag ett parfymerat brev


saknar dig rickard


ett par sanningens ord


hatar svenska filmer. men den här måste jag fan se


blir galen av oron som finns

känns som jag vill dampa, bara flippa ur. förvirrad en smula antar jag, sugen på mat också. ganska oformulerad. tror jag vill peta in något viktigt i det här men det verkar inte hända, eller? som om det hade gjort någon skillnad.
redan förlorat en, vägrar att förlora två. till den som förstår vad jag menar


fetma ligger och väntar bakom hörnan

insett att jag kommer bli tjock. för att inte röka käkar jag hur mycket godis som helst bara för att bli upptagen på något annat sätt haha. är fan svårare att sluta nu när man börjat skolan. mina kära klasskompisar hjälper mig inte direkt heller utan står där som små skorstenar. yippie!...

skola idag, fick sovmorgon till 9.45 underbart. i stort sätt en ganska kort dag vilket passar mig perfekt och densamme blir det imorgon. att sluta ett på torsdagar är toppen, fast fucking samhällsprovet förstör dagen ganska mycket.

just nu; lyssnar musik och äter godis samt smsar och chattar


HAHAHAHAH! gottegrisen


utan ansträngning blir en eldsvåda bara större


här sätter jag punkt, orkar inte mer för ikväll. allt man gör blir ändå bara till skit.

-

ber på allt att det här inte slutar med att en av oss går över gränsen

dom bästa parfymerna kommer i litet format


juste fick en lite efter födelsedags/jag har vart utomlands och köper något till dig -present av mattias. en parfym med ett namn som passar mig haha. sexy little things


lögnen avslöjar sanningen i sig

de är ett trevligt faktum att inse när man kollar på klockan att man egentligen inte skulle slutat än.

ganska bra med komp faktiskt. åkte till universitetet någon gång med klassen för att göra massa biologisaker vilket leder till att vi inte har någon biologi denna vecka och på samlektionen fick vi gå hem för att plugga. så att sluta 2 istället för 4 är ganska skönt absolut när de just är tisdagar man hatar mest.

ska förbi robert och gratta sen/snart/någon gång idag. de är något som måste göras idag, resten är ganska oplanerat.


ut på krogen merej för faaeen



beger mig så snabbt som möjligt till ledighet

haha blir lite fascinerad över hur jag tänker ibland. har sam prov nu i veckan som typ är viktigt så var hur pigg som helst igår, tänkte att jag kanske kunde plugga då eftersom jag inte orkade sitta vid datan eller något... satt mig och skrev ett brev till rickard istället :)



aja idag var det ju första skoldagen efter lovet. är skit glad för fick mvg på nationella provet i maA och kommer antagligen få det i betyg också. fast sen de här med skola e lite segt haha längtar redan till nästa lov och närmsta helg. det är så de ändå ska va, tycker man om att gå i skolan borde man vara lite smått konstig.

har vart rökfri i en vecka nu, toppen bra av mig


och nu får vårterminen ta och börja

lite smått irriterad. men det är inte allt för ovanligt, går väl över snart.

skola imorgon SUGER
aja får iallafall träffa alla mina vilunda mobboffer (y)


fuckfuckfuck skola imorgon

har inte skrivit något på några dagar. ber om ursäkt men hur som helst så borde jag inte behöva det eftersom har inge tvång egentligen på att skriva alls.

den här sista helgen innan skolan drar igång igen har väl vart intressant. jag och voncan drog ju till sigtuna i fredags hem till robban. lite ansikten man inte sett på länge var ju där; felix, sebbe, max och niklas. vi var där till runt halv ett- ett tiden sen drog vi till robert där även jakob var. skönt att sova lite närmare hemma tänkte vi så slaggade där.
igår gjorde man inte något speciellt alls typ. hann förbi alec lite och sen framåt kvällen fick man höra att de va fest, drog dit för att få lite sprit sen när man kom fram vare bara massa småbarn (95or) där så gick inte ens innanför dörren haha. dagen slutade med film ist.
idag fyller elin år så gick hem till henne på fika, riktigt mysigt faktiskt. nu tror jag att de bara blir sitta här hemma och invänta den rysliga morgondagen; skolan börjar igen


kvällens planer

SiGtUnA
-med voncan

men först äta


ett tag till att bara slappna av


lovet går emot sitt slut

ikväll äre fredag

vilket menas med party party med voncan !

fast just nu har man äntligen lyckats klä på sig medans hon redan vart i skolan och så haha. fast har inte så mycket att skratta åt eftersom jag ändå börjar igen nu på måndag
försöker få babi att kolla film med mig nu. tjää


haha hon är bara för söööt !


john blund kommer o knackar på min dörr

ska ta och ladda upp batterierna tills imorgon. det är ju fredag så vill vara på topp absolut när det troligast kommer bli drickande.

slänger in en vacker bild på mig o hanne därav att faktiskt träffade henne idag och vi båda ser lite smått sovande ut haha


ljuger du för mig så lägg bara ner



så fort jag vet att allt bara är driv så vänder du det hela och står lika förvirrad som från första början. snälla säg bara vafan du håller på med.
så kul kan det ändå inte vara att dryga på de där viset elr?


för att försvinna ifrån omvärlden

har haft så jävla mycket drömmar på senaste tiden både på gott och ont men som har vart helt ologiska. bestämde mig för att kolla upp vad vissa saker betydde så letade nyss lite på internet och det här var lite som jag hittade inklusive drömt om

  

  • Kyss: Drömmer du om en kyss kan du vänta dig livligt nöjesliv. Kyssar siar om tröst och lindring.
  • Demon: Någon i din närhet har problem och behöver din hjälp.
  • Gravid: Många, både yngre och äldre kvinnor, drömmer att de är gravida. Det kan vara längtan eftet ett barn som påverkar drömmerskan. Men ofta kan drömmen tolkas på annat sätt. Barnet symboliserar kontinuiteten i livet och framtidens möjligheter, och kan då sägas vara ett "andligt barn", en längtan efter inre mognad. I den betydelsen är det för övrigt inte ovanligt att även män har graviditetsdrömmar.

en ny liten detalj i utseendet


fan har hunnit med mycket idag. ganska bra att gå upp lite tidigare än vanligt under lovet och fixa iordning sig på en gång. har åkt till väsby och köpt presenter plus lunchat, piercat naveln och i allmänhet gjort allt möjligt. lägger nog upp bild på naveln sen men har typ plåster över nu haha. jobbigaste va nog med att göra den att den där snubben stod o pilla på min mage, i dont like it! fast värt vare iaf.

en stilla stund för dom hetsade

hemma sen lite mer än en timme tillbaks. var med alec idag och med den tur som jag alltid haft missade jag precis den sista bussen som går en gång i kvarten så fick stå mellan valet att vänta i 30 min eller gå hem, så jag började att gå. en trevlig promenad från märsta centrum till östra steninge utan någon musik eller något eftersom min mobil är fucked up så kan inte lyssna på musik. men ändå, det kändes skönt att bara gå, ensam och med tystnad en stund.

imorgon ska jag boka tid för piercingen i naveln, hoppas att dom har tid imorgon. skulle ju egentligen bokat idag men upptäckte att det var röd dag.

vi har lite tårta kvar från igår, hade faktiskt de väldigt trevligt med alla gäster men småbarn kan vara ganska irriterande när det är flera än en märktes. tror ändå de blir en tur förbi kylskåpet snart när nästa reklam sätter igång.


en liten låga kan starta största branden


men den känslan brukar komma och gå som den vill

alla hade det jätte trevligt igår iaf som jag uppfattade det. gott med tacos, tårta och mängder med klubbor? fick ju även lite fina presenter som bl.a två vinflaskor av veronica och robert och presentkort av mams&paps så jag kan pierca mig i naveln, så de kommer nog göras nu i veckan.

vi får gäster snart för min pappa fyller år så måste nog fixa lite (inklusive mig som e osminkad och allt?!) puss puss


det är inte varje dag man fyller sjutton

födelsedagsbarnet har äntligen lyckats fixa sig, inklusive städa lite. men dammsugaren står fortfarande i mitt rum och lurar, kanske borde lägga undan den? snart ska jag iaf möta upp veronica sen ska vi hit och sätta igång med matlagningen. känns som det kommer att bli en lyckad födelsedag trots allt.


hatar min webbkamera. men detta är outfiten och födelsedagsflickan också


grattis till mig


har inte så mycket att erbjuda nu på kvällen

haha ca en kvart kvar till födelsedagen och de pirrar lite i magen. aja de är väl tillåtet, inte varje dag som man fyller sjutton :)

kollade på någon knasfilm med familjen, "shaolin soccer" hette den typ. var i nästan samma stil som kung fu hustle, helt fucked film men bra faktiskt.

aja får väl sitta här och vara smått nervös ett litet tag till. pusshej allesammans


det räknas ej om det inte var menat

jag vill dra ut på äventyr! eller helt ärligt vill jag bara ut och dricka.. men de vore nog ändå inte så bra eftersom det inte skulle vara någon höjdare att vara bakis på födelsedagen. film och popcorn det är nog frågan härnäst. sen finns det ju alltid en morgondag att spendera på supande.

men nu äre nog dags för

eller har inte riktigt bestämt mig än så får se haha


en spegelbild som förändras sakta

idag så har jag vart i väsby och fick sällskap dit av steffie och natta. var ju tvungen att fixa födelsedagspresent till min pappa och hitta något lite kul faktiskt. nu måste jag nog egentligen städa för vill att de ska va lite fint imorgon faktiskt men är inte direkt min specialitet att ta insiativet till städning.. så hur det blir med det får man ta och se.

DE ÄR MIN FÖDELSEDAG OM CA 7 TIMMAR
är ju ganska diskret av mig angående sånt, men vill inte bli bortglömd när det gäller gratulationer.


den lilla pojken i lönneberga

bilden har en betydelse, ett minne. de var ett år sen du var här.

en dag som aldrig glöms. hoppas vi ses snart


timglasets sand rinner ner

måste köpa present till min pappa, han fyller ju år dagen efter mig. stressigt verkar det som de blir de närmaste dagarna men födelsedagen på måndag hoppas jag blir ganska lugn ändå.

är fan bara ca en veckas lov kvar. de har gått ganska snabbt men man har hunnit med galet mycket. hittils har det vart ett bra jullov iaf.


min birthdaycake 08. YUMMY


tid för förändring och förbättring

 GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS


efter ett långt och utmattande nyårsfirande så är jag äntligen hemma igen och saker igår blev i stort sätt som planerade. middagen hos veronica va underbar, va nice som fan på festen hos annika och vi hann precis till sätuna vid tolvslaget men de kanske av anledningen att vi kubbade som fan från stationen. efter vi kollat på fyrverkerierna så drog vi hem till cissi och stannade där ett tag tills vi beslutade oss för att dra hem. fick även skjuts av någon helt jävla random snubbe som körde förbi när vi höll på att gå hem.

nyårsaftons resultat blir... awsome

och nu ska jag gå o hjälpa mamma laga mat


RSS 2.0