spring inte ifrån mig

Tjockis varning. Sitter och tar på min mage och konstaterar att det inte ser bra ut. Finns orken och lusten kvar blir det ut och springa imorgon innan skolan. Inte så troligt men med det där fettet kvar kommer motivationen fortfarande finnas på plats.

EN LEKTION. Sen är denna termin färdig (om man bortser från aktivitetsdagen). Låter helt fantastiskt och klingar i öronen med ljuv ton.

Ska läsa lite nu om berlinmuren vilken jag ska redovisa om på min sista lektion. Tjohej

jag tror mitt hjärta blöder

- får ingen luft, blir knuffad runt, jag dansar men jag känner ingenting alls, allt går för fort, dom andra drog, andas andas men det är för varmt -

Riktigt dålig avslutning men bra kväll innan dess. Spenderade fredagen med brudarna, något som måste hända mycket oftare. Inte mycket kvar nu innan skolan är slut, underbart.

Ska försöka, kämpa, men går det inte har jag iallafall gjort mitt bästa.


 


ÖLAND

SÅÅ SÖÖT. Stugan vi har på öland 18/6-25/6. Tagga brudar!!!

  



  


det är inte allt som duger

Verkar hålla nollan när det gäller IG och G i gymnasiet. Underbart!

Fick reda på lite betyg idag. Får VG i matteD och så blir det kanske/troligen VG i idrott & hälsaA också där jag trodde det skulle bli mitt första G. Höhö älskar att jag har en del begåvning i hjärnan iallafall!

Va hetereee, pratade lite va hetereee med Yana igår (min ryska utbytesstudent) och hon ska tydligen börja läsa svenska efter sommaren och sedan efter ett år börja läsa det här! Blev väldigt glad över det eftersom det visar att man påverkat en person som man aldrig utan ett internationellt utbyte någonsin träffat. Kul ju :)

Måste plugga lite kemi så jag bra betyg i det också. Har slutprovet på torsdag. Helveeeete

Ikväll är det DH. Kärlek ♥

blunda och hoppas på det bästa



Helvete va kort hår jag hade. Hittade den här bilden från min mammas mobil. Funderade häromdagen på att klippa mig igen för det är jävligt slitet men knappast om det kan bli sådär kort. Inte okej!

Hade NP i MatteD idag.
Satt 3 timmar och 50 minuter på det där jaefla provet. Blev lite halv nöjd iallafall, hoppas på åtminstone ett VG. Har endast en lektion imorgon vilket är fysik sen ska jag till optikern så jag kan fixa mitt övningskörnings tillstånd äntligen. Borde slippa undan glasögon tycker jag. Sen får jag se om jag lyckas fixa någon som vill köra med mig också...

Ska överföra lite låtar till mobilen sen är det läggdags. Härligt med fredag imorgon

detta inlägg dyker endast upp för en persons skull


effektivitet är viktigt i dessa sammanhang


Plugg plugg plugg. Har jobbig vecka med 4 prov samt ett tal som ska hållas. Jobbar på onsdag också som vanligt vilket gör denna vecka ännu mer full. Blir kanske en avvikande lugn stund imorgon med middag ute med pojkvännen. Blir väl ett firande av norges nationaldag och 16 månader i princip fast mest bara en anledning att få äta något gott.

Endast 11 riktiga skoldagar kvar, plus en aktivitetsdag också. Låter hur bra som helst.

Tillbaka till plugget nu så jag inte tappar fokuseringen helt. Annars blir det så att jag sitter kvar här hela kvällen och inte hinner med något annat. Hejsvejs

det händer endast en gång om året

Såklart blev det att sitta och kolla på eurovision igår/inatt. Tyvärr vann ju en alldeles förfärlig låt från azerbadjanjdajhf men fick en ny favorit som har fastnat totalt på hjärnan! I ♥ Irland!
Sverige kom trea, grattis till oss att vi inte sög helt tydligen i år.

OCH NU KOMMER IRLANDS LÅT, WIIE

våren kommer med färger



Riktigt kul sådär med huvudvärk, massa snor, hosta, feber och slem. Mer kan man inte önska sig!

Hade FN-rollspel igår i vallentuna och "löste världsproblem" som min lärare säger. Gick upp på scenen framför åtminstone 200 pers även fast jag var hur krasslig som helst. Läskigt var det iallafall.
Stannade hemma från skolan idag men åkte och mötte Alec ett tag i sollentuna och råkade köpa lite saker, men behövde trots allt brillor och shorts.


Ska ta det lite lugnt nu på kvällen, äta och försöka vila så man blir bättre. Har nationella provet i engB writing imorgon så vill kunna ha hjärnan lite igång för att fixa det. Man vill ju inte direkt ha något under VG i engelska, då skäms man bara så får fixa det bra.

Nu blir det mot köket! 


RSS 2.0