besök från andra sidan jordklotet

inget skrivande på ett tag. detta kan bero på flera anledningar och ett av dom är att våra rara utbytesstudenter från vietnam är här. dom kom i onsdags och har nu över helgen dragit till dalarna. ganska trevliga faktiskt när man väl får igång en bra kommunikation med dom, fast alla är ju inte särskilt bra på engelska heller.


bilden är från igår kväll när vi spelade fotboll efter middagen i skolan

helgen nu har lilla alec planerat och jag får inte veta något alls vilket gör mig ganska nyfiken men att bli överraskad känns ändå kul. till nu ikväll har vi hyrt en film han tycker är bra "livet i 8-bitar" heter den och är en svensk film vilket jag inte är så förtjust i men får ge den en chans. måste bara vänta nu på att han kommer tillbaka så vi kan se den.

orkante skriva mer. hejsvejs!


den allra bästa kombinationen som finns



jag saknar tiderna då inget fick komma emellan oss men nu räcker inte ens tiden till.
vi ska inte tappa varandra, så hjälp mig se till att inte det händer.
du behövs mer i mitt liv än vad du just nu finns hjärtat.


begären har ingen gräns

Sugen på vodka. Synd att det är söndag


Nu krävs andra saker

Hatar att vara ensam hemma, blir bara så extremt uttråkad nu för tiden. Tvn och datorn intresserar mig inte särskilt mycket utan mer är endast ett tidsfördriv, sällskap är vad jag vill ha. Matteboken fick slås upp på bordet men många tal blev inte gjorde eftersom glömde min miniräknare i skolan så bloggar lite istället.


Vietnameserna som kommer till vår klass för internationella utbyten kommer på onsdag så då blir ju antagligen dagarna fulla med något. Kommer ha två stycken som bor hos mig under en period och det kommer bli ganska intressant att välkomna in främlingar från andra sidan jorden i sitt hem. Inte varje dag som det händer. Men men, får se hur det blir.

Avslutar med bilder på kläderna från när jag var och shoppade lite häromdagen. Ni får ursäkta brist kvaliten på bilderna däremot.





Hejsvejs allesammans!


Låtarna som sitter fast


No¹: B.o.b - Airplanes ft. Hayley Williams
No²: One Repuplic - All the right moves

No³: Adam Lambert - Whataya want from me

Accepterande är ett steg närmare verkligheten

Lite uppmärksamhet kan göra stor skillnad. Vi alla behöver den där speciella uppmärksamheten i våra liv men missbruka det inte, det blir bara extremt irriterande. Att alltid vilja ha alla blickar ifrån alla gör att iallafall jag vill hugga huvudet av den personen... Nu går vi över till något mer muntert.

Jag har en liten men dock extremt betydelsefull symbol hängandes runt min hals. En jag trivs med och inte ska låta försvinna igen. Nyköpt och alldeles glänsande. För mig är han den lyckan jag behöver.

Skolstarten var det idag men känns som vi slutade förra veckan och bara fortsätter på som vanligt. Rivstart blev dagens ord av lärarna och det trivdes man inte med. Bättre schema än förra året tycker jag åtminstone.

Slut här.


allt det roliga har sitt slut

sorry vet att jag inte skrivit men vafan, det spelar väl ändå ingen roll? hur många läser egentligen av anledningen av att dom är intresserade och inte uttråkade eller andra saker. aja, skriver ändå inte för någon annans skull.

mitt sommarlov tar officiellt slut om mindre än en timme men har ju känts slut hela dagen. ska upp till skolan imorgon som börjar klockan 9 "jippie". får träffa alla mina trevliga klasskamrater åtminstone, inte för alla är 100% omtyckta menmen man kan inte älska alla. vi ska få vietnameser till oss nästa vecka för våra internationella utbyten, kanske ska ta hem två men inte bestämt mig än.

slutar med det viktigaste; 7 månader idag. skulle inte byta ut dom månaderna med min alec mot något i världen, är faktiskt så galet lycklig man kan bli, iallafall på kärleksplanet.


ignorera att jag ser tjockis ut. bilden är tagen på vårat 1 veckas firande. <3


molnen får rycka upp sig och sluta böla

blev inget skrivande igår för hade trots allt ingen tid eftersom jobbande och alec kom ivägen. han drog härifrån för ett tag sen för att spela fotboll med några brudar så tänkte passa på att skriva lite. inte för att det finns så mycket o skriva haha.


PISSVÄDER får vara de startande orden. hade tänkt o vara med jenny nu men det kändes inte lika mysigt när vädret knappt tillåter en att vara ute. ser bara sorgligt ut och börjar längta tillbaka till 42 gradiga portugal men får stå ut med regn, regn, regn. tror jag ska ta o spela lite tv-spel för finns inte så mycket annat o göra (men ha! typ nööörd). mitt liv är tragiskt :)


random bild på mig för att fylla ut lite plats i inlägget
men söt var jag allt för lite mer än ett år sedan mihihi


ps*  kan inte ro för att jag blir extremt lättäcklad av personer jag inte tycker om eller t.o.m avskyr. det är inget annat än naturens lag

absolut oviktigt och ointressant

känner att jag har behov av att skaffa en kamera eller åtminstone kanske köpa en mobil som har en bra kamera. men kan ju inte bestämma mig när det gäller sånt och tar det första bästa som hamnar i handen (typ systers gamla). skiiiiit också


sovdags
. ska upp tidigt imorgon o jobba 8 timmar så det behövs. godnatt små gullungar


RSS 2.0