när krafterna tar slut

Helt scchhhleten. Lång och dryg dag. Tåg som inte går, ersättningsbussar som inte kommer, prov man fick reda på igår att man har och när man väl kommer hem från helvetet ska man till jobbet.

Bildet på gustaf ger en ganska bra förklaring på hur jag känner mig.
Sen är jag lite grinig för jag inte hunnit träffa mannen i mitt liv denna vecka, ÅÅH kan det inte bli lov nu?!

texter behöver inga sammanhang


Otroligt ensamt. Ingen har varit här hemma sen jag kom hem så det känns spökligt tomt i huset. Hatar att vara såhär ensam, bläääööö.


Rensningen av rummet går bra, stora framsteg faktiskt och det jag sysselsatt min kväll med.

Jag har varit vrålhungrig hela dagen, nu till kvällen övergick denna känsla till någon typ av fetma som befinner sig runt mag-området. Inte okej.

Sommar snart? Längtar till skanör ♥ love


måste bara visa för jag är ganska imponerad

Min syster har gått i en speldesigner högskola i lite över ett halvår och hon och en grupp på totalt 5 pers har gjort ett barnspel som går ut på att en fluga ska ta sig igenom massa rum för att rädda sin kompis.
Detta är deras trailer på spelet, och jag är fan stolt att hon ens kan vilket jag skulle aldrig lyckas med haha.


lets get freaky now, lets get fucking freaky now


det är vad jag nu känner för

Rummet ska städas och massa jävla skit ska slängas. Mitt rum kommer nog bli 70% mindre fyllt med ssaker när jag är helt färdig fast det kommer jag knappast bli. 3 högar ska allt samlas i; behålla, slänga och upp till vinden. Det roliga blir däremot att när min pojkvän kommer hit så kommer nog massa behålla och upp till vinden saker slängas istället för han får mig att fatta att det bara är massa jävla skräp.

Langar lite av dagens favorit låtar för lite olika musik smaker med detta inlägg också


Brokencyde - Freaxx

Radical Face - Welcome Home, Son

Milk & Sugar vs.Vaya Con Dios - Hey (Nah Neh Nah)


morgonstund har guld i mun. eller inte

absolut obehagligaste drömmen på länge. är däremot glad över att jag misshandlade bruden grovt, för det är nog det jag hade hoppats på att kunna göra i verkligheten också. men usch usch, den anledningen varför ska inte få ske.

Måndag morgon, som ses på det jag skrivit häröver har jag inte fått den bästa starten när jag vaknade alldeles förstörd i sinnet. Försov mig också lite så är trots allt lite stressad även fast jag sitter här.

var galen och släpp loss

Bloggtorka pga skriv-och kreavitettorka. Har inte funnits någon fantasi eller idé vad som ska skrivas om och har därför inte blivit något. Ska faktiskt försöka ändra på det.

Händelsefakta inom senaste veckan:
Vart med pojkvännen, haft skola, varit på teater som var första gången i mitt liv tror jag det måste varit och det var djugelboken man såg på, ganska bra faktiskt. Sen var jag ute i fredags med barndomsvännen Emelie på klubb i stan. Träffade henne i tisdags också på lite fika och så.




Är hur taggad som helst på att fixa mitt rum. Vill skaffa nya möbler, måla om, slänga massa jävla skit osv. Vill samt ha en förändring på mig själv men vet inte riktigt hur jag tänkt mig.
Vill ha pengar så jag kan börja fixa aaaallllt. Tur att pengarna rullar in på fredag när lovet börjar, wohoo!


VILL HA DENNA SÄNG. Letat säng hela dagen och detta är nog min favorit. <3<3<3<3

alla har sina egna lycko moment

Hade gömt undan sista tepåsen av bästa teet så vart jätte glad nu när jag tog den nu. Hihii mums!

Fredag morgon, ingen som kan ha undgått det tror jag. Helgen är ju alltid vad man längtar till. Så vad ska jag göra denna helg? Jo, jag ska städa inför ryssarna och så melodifestivalen ska ses på såklart! Känner mig lite töntig men så äre allt, det får man väl stå ut med.

Ska fixa färdigt mig nu så jag kan gå till skolan. Tjarååå

RSS 2.0