allt måste jämna ut sig

Cheklista för imorgon

  • Gymma (om jag kommer upp i tid)
  • Köpa drickan till öland
  • Jobba 17-21

Ser ut som en helt okej dagsplanering. Få finare kropp, planera att få sämre kropp samt slösa pengar och sist tjäna nya pengar för det man slösa haha. Värt. Efter jobbet så kommer antingen Alec hit eller så kanske jag drar ut lite med Jenny. Får se, får se.

Ska nog hoppa i säng snart om jag ska komma upp och orkar träna dirr på morgonen. Men chillar nog här ett litet tag till.

Fyra dagar kvar, woop woop!


viktigaste är att hålla sig kvar

Jag har funnit en ny kärlek. Denna kallas för dubstep. Mår bara asbra av att lyssna på det. Dock verkar min andra kärlek inte tycka om det särskilt mycket, han är nog lite svartsjuk.

Har varit en lugn dag idag. Inte gjort så mycket förutom tagit min nästan dagliga "bli smal"-promenad, städat en del och så följde jag med Alec när han skulle klippa sig. Morgondagen ser inte ut att bära på så mycket överraskningar, ska möta Malin på en fika när hon slutat sen vet jag inte vad som händer. I söndags blev det att avsluta kvällen med Jenny och några välsittande bira på corner haha. Sunk ställe. Vi var först på våfflan men det stängde så blev dit vi drog.

Blir nog sova för mig snart, så inte hjärnan svämmar över av tankar. Godnatt


Jenny kör sin franska blick. Snyggo


lys upp dagen och inget håller dig nere


Har varit ute och sprungit redan, börjar ta det seriöst med att jag vill gå ner i vikt. Har dragit ner på mitt chips ätande också vilket låg lite för högt förut haha. Fint väder idag, så ska försöka hitta någon liten fillur som vill leka med mig ute i solen, och kanske följa med mig och fixa tapeter också vilket fortfarande behövs.

Klarade mig undan otursdagen. Brytit den traditionen nu vilket känns bra.

Får inte bort skrillex låten ur mitt huvud, så känns bra att placera den här

SKRILLEX - Scary Monsters And Nice Sprites


nu är sommarlovet igång

Hade en bra avslutning igår. Fast vad för bättre sätt finns det att fira starten av sommarlovet än poolparty med hela klassen. Pallar inte skriva vad som hände men lite bilder förklarar nog ändå bra :)

Den 9 juni innebär två saker. Det ena är GRATTIS JENNY! som fyller 18 idag. Sen så de två senaste åren har det även varit min otursdag men jag verkar klara mig igenom den detta år och därigenom bryter traditionen. Hoppas turen håller i sig till nästa år då också!

Måste börjar laga mat för är alldeles ensam hemma och börjar bli hungrig. Middagsdags!


svett, myggbett och bruna ben

Varmt det ska vararåå. Kommer nog bli en riktigt stek sommar

Aktivitetsdag med ettorna imorgon, lär vara riktigt tråkigt men får se. Därefter på onsdag är det dags för avslutning! Fy fan va skönt det ska bli med lov i 11½ härliga veckor, chiiiillll. Fast ska dock jobba en hel del men det är najs när cashen rullar in så småningom.

Har inte gjort särskilt mycket idag, men det gör inte mig något.


idag är jag stolt svensk


Glad nationaldag :)

nu kan ingen tveka på att det är sommar

Dagens väder ser underbart ut! Går inte under 26 grader förrän klockan sju ikväll. Ska försöka få upp mamma ur sängen så vi kan gå och handla snart för jag känner att jag bara vill ut. Så får jag shoppa och köpa tapeter så jag kan göra färdigt mitt rum också hehe.

Skulle vara mys med picknick. Packa ihop en liten korg med godsaker och sätta sig på något ställe. Längesen jag gjorde något sådant.



Ska gå och fixa mig nu. Höres!

bloggande blir roligare om man har bilder

Hemma igen, rejält hungrig också. Kunde aldrig tro att det var så galet varmt ute, höll på att dö. Överdrivet men nej, hade blivit så mycket bättre med en pool att svalka sig i.
Blev en liten promenad för att leta efter bästa glassen och drickan tills vi satt oss vid ankdammen och stekte. Där höll vi oss fram till att ett drägg dök upp då vi började vandra vidare. Kom hem nydligen och väntar på grillade hamburgare som det blir till middag när mamma dyker upp.

Lite vind hade inte skadat idag, då hade man kunnat klarat sig lite bättre.

Kvällens planer = ?




dagens klädsel


snabbt, tjohejs

Mot centrum och möta jennypenny, hinner inte skriva så mycket mer måste till bussen!

allt betalt och allt fixat



Nu är allt klappat och klart. Öland om 15 dagar hiihihi

nu möbleras det om

Håller på att fixa mitt rum. Tar just nu bort allt från skrivbordet så syster kan ta det istället. Tapeter ska inköpas på lördag så min sista vägg äntligen blir färdig och efter det blir det sängjakt och jag ska även köpa en öppen garderob som jag vill ha. Lär ju bli ett ganska bra slutresultat.

Garderoben jag ska köpa

Mitt rum just nu (ska sätta svartmönstrad tapet på den blåa väggen)



Barbapappa :)


det är nu som världen får rasa

Kan inte bara sitta som om livets mening håller på att försvinna. Jag tröttar bara ut mig själv, faller i dimma och känner bara tomhet. Jag måste rycka upp mig, se saker ur andra perspektiv och inse att trots att det varit det allra bästa som någonsin hänt mig kan det vara dags att gå vidare.

Allt förlitar sig på ett avgörande beslut. Men finns inget kvar så är det ingen idé att längre försöka.

Jag älskar dig, glöm inte det. Tack för allt



RSS 2.0