det sista som hörs av mig för i år


Tagit den första och snart bär det av till Malins pojkvän. Middag nu först med Victoria, Michaela, Malin och hennes boy. Därefter förmodligen väsby!

Med nytt år lär nya misstag komma, men även lika mycket erfarenheter. Jag kommer gråta men låta skrattet ta upp mestadels av året. Lögner, idioter och falskhet lämnas bakom och tiden ska upptas av stunder jag älskar. Med detta vill jag önska alla

startar det nya året med stil

Dagens utseende

Dagens godis

ååh men heeeeej

Snart röra sig mot ica. Pengar till mobilen och hämta min dricka av Victoria ska checkas av.

Precis testat högtalarna jag fick i jul och GAAAAAH! Fan va jag kommer tagga till idag när jag är hemma hihiih. Om någon timme är jag ensam här och kan dunka hur mycket musik som helst :D

Nöjd sen när jag fixat mig också, älskar att ha en anledning till att vara lite extra fin! Bild dyker antagligen upp då också!
Dumme Jungs - Daylight (Liberty! Redux)

en bit av mitt gamla liv kommer tillbaka


Man kan ju verkligen inte tacka nej till de där kvinnorna, dom är bara för jävla grymma!
Som man kan gissa, blev garage ikväll. Felle och Emma fick dit mig, absolut hur taggade brudar som helst och har fan saknat det grovt. Blev lite mer nyktert idag än igår dock för imorgon vill man ju verkligen inte vara bakis! Stötte på Söder också vilket var riktigt trevligt! Dags att sova snart så man kan fixa alla nyårsförberedelser.

Godnatt homies, godnatt!

nyårskläder är äntligen fixade!

Fick med Felicia idag till kista med mat på foodcourt som muta haha. Hittade i alla fall min klänning direkt som inte fanns kvar i väsby så är jätte nöjd. Köpte stay-ups som jag ska ha till också. Dock varit en väldigt flummig trött bakis dag men såna får man tåla!

Ser grym ut på. Kommer antagligen en sån bild imorgon!
och vanliga svarta stay-ups

jag saknar de gamla tiderna

Kom ut igår tillslut! Felle ringde och räddade min kväll när hon sa att hon och Emma var påväg till corner. Vi startade med två bärs där men drog till bryggeriet istället och hade en awesome kväll. Kareoke, massa garvande och helt knasigt när jag och Felle kom hem haha. Golvnudlar är gott.

Rah rah ah-ah-ah Ro-mah ro-mah-mah!


liten flicka med stora drömmar

Hej! Här ligger jag i soffan. Tråkar. Blir hemmakväll igen verkar det som. Sug! Aja, får väl bli ett riktigt äventyr på nyår istället.


Har inte så mycket på hjärtat. Orkar inte bry mig egentligen om saker som inte gör mig lycklig men vissa tankar kan inte sluta tränga in. Ska nog sluta grubbla och fan i mig fixa någon som vill med ut!

.


allt jag lyckats planera o göra idag

Shoppingen blir imorgon så får fan ta o hitta något då också! Blir stress och panikletande så tycker synd om Emil som följer med. Har precis bokat två nya körlektioner så börjar se fram emot dom nu också. På tv är buffy the vampire slayer för det är awesome och älskade det som liten :)

Lite blandad information men så kan det gå! Ska fortsätta glo nu.

förberedelser inför nyårsafton

Min klänning var slut, nu blir det panik inför kläderna på nyår. Kul! Får försöka hitta någon som vill springa runt och shoppa i panik med mig för o hitta något imorgon.

Från kläder till alkohol. Nyårsdrickan är fixad och det blir lite smått och gott blandad cider och alkoläsk, samt en flaska Asti. Lite bubbligt är självklarhet och kände för lite finare än bara massa bärs, inte för jag klagar på bärs, det är awesome! I alla fall rätt sorter. Men hur som helst är det så det blev!


nu har man hamnat här


Mot väsby centrum snart m x1. Därefter vet jag inte vad som står på schemat för dagen. Känner för att hitta på något kul i alla fall.

Har spikat middagsplaner för nyår! Efterfestandet är dock inte bestämt men skönt att ha lite ur vägen. Tillbringar middagen med ica brudarna och vem vet, kanske stannar med dem. Blir kanske annars att vara med Rasmus, Atle och dem, underbara grabbar!

En vecka kvar tills min 19års dag också. Börjar bli gammal heheheh

Deadmau5 - Raise your weapon (Madeon Remix)

tisdag natt, lite seg i huvudet

HAHA hittade ingen bild på klänningen jag möjligtvis köper imorgon så försökte rita något på paint och fyfan... förstår varför jag fick ig i bild.
Som sagt, ska inhandla lite saker imorgon. All mellandagsrea lär ju få mig att köpa mer än det planerade så får se hur det går. Ska försöka att inte handla alltför fula saker spontant i alla fall HÖHÖ. Får se hur det går med morgondagens sällskap också.... AJA, livet äger hur som helst!<3
Btw, hatar när folk blir bitchar bara för att saker inte gick som de ville.... blöööää

frambringar massa barndomsminnen

Sitter nu med nyfärgat hår som snart ska torkas och fixas. Jobbar om 2 timmar, blir nog bara chill framför tvn fram tills dess. Lyckats få syrran att gå med på att se herkules. Har fått för mig att se alla disneyklassiker + några fler vilket är ungefär 50 st haha. Så idag är det dags för nummer 2 :)


tack och adjö för mig

Nu är jag färdig för denna dag. Dags att sova och se vad morgondagen bär med sig.

Återstår bara att säga:

massa konstigheter på en gång, standard

Inget mer planerande. Nu är det dags att bara leva genom de första momenten och sedan de andra. Ta allt som det kommer utan några förväntningar.

Hade skit trevligt på sommar igår. Blev att man var med Atle, Douglas, Pontus, Vigge, Roy, någon Kalle och Jim. Enda dryga igår var att idioterna i garderoben inte hade gett mig båda lapparna för väska och jacka så fick kämpa för min väska. Störda garderobsmänniskor. Fick dock en gratis halsduk som någon random sa "håll" och försvann haha. Lite positivt i alla fall. Sov sedan hos Atle och glodde massa futurama, underbart!

Ska se färdigt lite south park nu sedan blir ringaren i notre dame. Inte sett den sen jag typ var 10? Blir absolut awesome

Färgar håret ikväll eller imorgon också! Svart igen blire. Hardcore

utgååååååång ikväll

Juldagsfest på sommar! Blir en kontig kombination kanske men det gillas haha

Pallar inte skriva mer. Ska dra snart tjoooo!

och nu har julafton passerat

Lite hur man såg ut för dagen. Var bara hemma med familjen så blev en stor gosig vit kofta med klänning och strumpbyxor under. Klänningen syndes dock inte vilket var lite halvmenat. Flätor och rött läppstift blev det också!


Ligger nu i sängen, nöjd för dagen. Maten var superb, presenterna jätte fina och stämningen i huset god. Så som en jul ska vara helt enkelt! Vissa delar kan ha saknats men det blev underbart ändå. Men jag fick bland annat mina efterlängtade kuddar och ett till täcke så jag kan fylla sängen helt nu hihi. Slipper kännas så tomt!

Har miljoner tankar som svävar runt just nu. Ska dock inte dela med mig av dem, alldeles för privata. Så godnatt!

dopparedagen


MIN ZIPERALL! :D

Står "STUDENT 2012" på för den som undrar :)

glädje på ica

Kommit hem från jobbet. Hade det ganska trevligt där faktiskt. Vi var många så var inte så mycket stress och kunderna var trevliga och fyllda med julglädje idag. Sen är det aldrig fel när man får komplimanger för man är så glad och sånt hihi.


Fick julklappar från jobbet också! Två handblåsta champangeglas med en bok som handlade om "bubbel" också. Sen en julblomma :)


dan före dan före dopparedan

Jäääääävlans trött. Detta beror på den sömnlösa natten när grabbarna sitter och nördar sig, lyssnar musik och garvar som dårar pga sömnbrist. Konsert runt klockan 11 blev det också vilket inte hjälpte tröttheten heller direkt.

Innan allt detta var jag, Hanne, Isabelle och Paulina på CassianaS. Inte ett ställe att rekommendera eftersom de har falsk marknadsföring på sina event vilket gjorde att jag lacka, men fixade mig billiga drinkar där ändå! Sen blev det väsby och det som är ovanstående hände.

Min onepiece har anlänt till ica, wihooooo! Hämtar den imorgon medan jag jobbar och ska sen sitta och gosa i den till midnattslaget slår och julafton är kommen.

Ska slänga mig i soffan nu och glo lite big bang theory. Tjaråå

det var en gång för länge sen

Sorry Hanne! Hittar ingen nyare bild så blir en ehm.. söt.. från 9an!

Vi förändras genom tiderna. Växer upp, växer ifrån men på vägen skapar vi minnen. Detta är ett sådant, och som tur har jag inte växt ifrån denna söta flicka!

Utgång blir det efter jobbet med fröken Hanne Kruse. Hon planerar kvällen så jag hänger bara på vad som händer haha. Kan inte bli dåligt när man har så pass bra sällskap i alla fall. Ett bra sätt att starta lovet på.

dags att vila ut


Haha riktigt gay överrubrik vet, men är fan glaaad! Nu äre äntligen lov i 3 veckor framåt, vad detta har längtats till och behövs!

Satte upp granen igår och jag fick pynta den sidan som syns minst, standard i denna familj. Vi alla vet att det inte finns en enda droppe kreavitet eller estetiskt i min kropp. Är sisådär lagom smart dock, fick reda på idag att man har vg i matte E och mvg i företagsekonomi. Inget fel med det!

Rektorn höll tal till skolan via skype, känns värt att nämnas. Koncentrationen förföll däremot mer mot höger, fanfanfan.. Ett problem som måste lösas.

använd din tid väl

Värd morgon. Går upp tidigt som om jag ska till skolan men så får jag reda på att det blir läkarbesök 9.40 istället när jag precis är fullt fixad så får man sitta och glo i lite en timme. Hinner blogga.... Men aa mer sömn hade inte varit fel istället.

Älskar hur det ser ut utomhus just nu. Precis en sådär lagom mängd snö och så snöar det inte heller. Bara det inte blir till slask, då fuckar jag ur för har inga bra skor heller hehe.

Hann morgongosa lite med min söta lilla fågel också, hihi. För er som inte vet heter han Cookie

behöver ett par sköna hörlurar

Mina koss bet min fågel sönder sladden på och alla jag använt sen dess har varit urusla och gått sönder efter två sekunder. Vet dock inte vad för slags variant jag vill ha. Hittade en bra hemsida som bara fokuserar på hörlurar http://www.headler.se/. Rekomenderar till den som såsom jag inte riktigt vet vad man vill ha.

Några av dem jag fastnade lite för. Såklart dök samma gamla koss upp igen
Wicked JawBreaker Pink 249kr
WESC Banjo Golden White 599kr
Koss Porta Pro Red Hot 299kr

tron om att lyckas

Försöker att inte bli distraherad, därför har det inte heller blivit något bloggande. Har ett religionsarbete som måste in idag, helst så snart som möjligt. Kämpar verkligen men är hur usel som helst på att plugga hemma, finner hela tiden olika saker som "måste göras" istället för det. Bläääää pallar inte.

Mamma tillåter inget pepparkaksbak härhemma. Hon har dock köpt en hel deg till mig som jag kan gå runt och äta på. Så underbart att ha en mamma som förstår sig på en<3

Nej, nu ska det fortsättas med lite buddhism!


Från templet förra fredagen

utsmyckning för naglarna

Är inte så mycket för att ha nagellack men fick faktiskt lite lust när jag såg lite coolare varianter av målade naglar man kan göra. Blir nog dock att jag ber mamma hjälpa mig, det kreativa är inte min starkaste sida. Ska börja med att klippa ner mina eftersom de är alldeles för långa. Sen får vi se om jag orkar försöka mig på något!


nu hade jag föredragit lite sällskap

Fick ett nytt rosa läppstift av mamma igår wiiie! Den kommer användas i stor del. Har ju bara haft det röda nyköpta på senaste eftersom jag tappat bort mina fyra andra, hehe...


Blev ganska mycket dricka igår. Kanske en del för mycket. Nog om det

Blir nog hemmakväll för mig idag. Har saker som måste göras också. Sitter nu med en monte cristo pizza framför tvn och tar det lugnt. Har fortfarande lite huvudvärk som satt sig från gårdagens bravader.

killkalas

Blev några fler än bara Atle och Rasmus här haha. Dem som syns är även Pontus och Roy. Förar nu fast de fastnade i bubble bobble hahah lol. Tar bussen om en kvart till kc :)


kärlek

Det här är mina älsklingar. Dock inte haft så många tillfällen då jag kunnat gå ut med dem eftersom de är så otroligt svåra att gå i, MEN SÅ JÄVLA SNYGGA! Ska göra ett försök i att lära mig gå i dem nu när jag ska möta rasmus vid bussen. Får nog ta och gå några minuter i förväg, haha.


varva ner för att varva upp igen

Äntligen har några riktiga planer fastställts! Rasmus och Atle är påväg hit så förar vi lite sen blire kc. Standard som fan och inget fel alls med det!

Satt 3.50 på mitt 4 timmars matteprov imorse. Hoppas på ett vg.

Träffade Marielle lite i sollentuna efter skolan, blev inte mycket till julhandlande men lyckades fixa en julklapp iallafall.

Varit så stressad.... Ska tagga till lite nu istället, TJO!

Borgore - Delicious (Haters gonna hate)

det är inte tillräckligt försen man inte vet hur mycket det var

Känner mig lite törstig
Kan det har något med att IMORGON ÄR DET FREDAG att göra?
Imorgon ska det firas att jag för första gången på 12 år inte har någon matte, wohoo! Känns som en vettig anledning till drickande och fest. Vet inte riktigt vart jag tar vägen men har en del alternativ. Antar att jag berättar det imorgon eller något!

färdig med det som bara förstört

Jag vet exakt vad jag är. Så kan inte säga mer än din förlust, och nu får du leva med det

Det går inte att leva livet om man inte lärt sig att älska det. Allt negativt når sin slutpunkt, jag har bestämt mig för att skicka fram det negativa, ta itu med det nu och dra ut längre på det positiva istället. Finns ingen mening med att ödsla tid på sånt som drar oss neråt.

Slutprov i matte E imorgon så nu är det pluggpluggplugg. Ska fan fixa åtminstone vg! Kom på nu att man kanske borde dra till ica och fixa något att äta till imorgon. Är ju 4 timmar och jag brukar sitta nästan hela tiden ut. Löser det problemet snart!

Final i masterchef om 1 timme också hihi. Gillar mer att kolla på mat än att äta. Har faktiskt tappat aptiten på senaste och tack vare det gått ner i vikt. Bra eller dåligt har jag inte bestämt mig för än.

Ska fortsätta med mitt plugg nu. So long suckers

fastslå dina drömmar och nå dem


Köra bil! :D

Första lektionen avklarad. Var nervös i början men det gick fan ganska bra! Tyckte min handledare också, så är riktigt nöjd.
Han trodde inte att mitt mål att ha körkort innan studenten var omöjligt alls, mer en självklarhet så då kör jag på det! Kör bara kör, hahahha. Ååh va kul det var!

en tillfällig förvirring


Varit halvsovande hela dagen, bara glidit runt och inte snappat upp särskilt mycket av det som har sagt. Slutade för 30 minuter sen men ska vänta här ett tag innan jag ska köra bil för första gången, hihihi kul.

Lite borttappad, vet inte riktigt vart jag är påväg.

Skrillex - Rampage

att ens lägga en tanke på dig är slöseri med energi

Ilska, eller nej inte ilska, frustration blandades med ett skratt åt ironin i det hela. Vidrigt, inget annat än avskyvärt. En spykänsla bildas.

Men vem bryr sig? Seriöst vad betyder det här i världen ens?

Jag har fysik! På tal om inget. Fast får göra matte istället vilket har gett en 3 timmars mattemorgon. Har dock inte gjort ett skit. Funderar ut någon slags hämnd istället.

... dö

:)

HAHAHAH ALLTSÅ FYYYYY! VA JÄVLA VIDRIGT. HAHAH ALLTSÅ PALLAR INTE
Fu. Ta åt dig

tatuerings mani

Blir nog en tatuering på sidan om det blir någon, så grovt fint. Kollat igenom lite och hittat några som är åt det hållet jag vill ha.
Kommer nog dock börja med något mindre. Funderar på en grej till skuldran. Får se, får se.

Den första är min favorit!

Skulle vara jävligt cool att göra en såhär stor. Tror dock aldrig jag skulle våga!

you'll never bring me down

Det viktiga är inte att det slutar perfekt, utan att man hade roligt på vägen. Det är exakt vad jag haft. Så jag kan med stolthet säga att jag aldrig kommer sluta le



Känslan när det fotot man ville ha fuckade ur och försvann. GRRR! :@ Och ja, det där var mitt försök till ett argt ljud i textform.

Måndagmorgon har ändrat form för denna vecka. Känns inte alls lika värdelös som vanligt. Haft prov precis som jag hoppas gick bra så jag kan få mvg i kursen, annars blire så krångligt med att hoppa av den och så. Nästa lektion startar om ungefär en timme så ska försöka få färdigt något försenat. Effektivitet står för dagen, måste det göra i alla fall.

det är aldrig försent att säga hej igen

Försvann i någon dag från bloggen. Behöver inte säga mer om det.

Ica har tagit upp mestadels av mina kvällar denna helg. Igår drog jag däremot till stan med Bella och Michan efteråt, där jag mötte upp en gammal vän till mig, Pierre. Vi var på Hellströms krog och bar i någon timme och där hade jag det riktigt trevligt! Kanske är med dem nästa helg också, roligt folk. Åkte hursomhelst till Danne efteråt tills det var dags för mig att gå till jobbet igen...

Ligger nu i sängen och borde egentligen plugga företagsekonomi. Det borde falla mig in snart och då skare börja stresspluggas!

Bild från igår. Pierre och jag

varför ska du försöka förstöra?

Vaknade upp, glad och nöjd. Sen blev det värre...

Började sent, hade 1½ lektion och sen åkte vi till buddhistiska templet i rosers med teknik. Är sjuk, börjar få världens huvudvärk och är ganska emo. Blir nog ingen rolig kväll för mig.

Kanske finner lite skrivlust senare, har ingen alls nu dock.

Att alla ska lägga sig i...

jag vet att det var du

Falska lögnaktiga människor. Finns alldeles för många

en trevlig känsla som fyller tomrummen

Känner mig gosig idag, stickad stor tröja och mysig halsduk hjälper känslan. Myssugen

Har svenska nu och lunch efter det här, magen kurrar. Läser om en komedipjäs som heter "sexstrejken" nu. Dom var ganska roliga år 500 f.kr faktiskt. Fast nu har en disskution om djurförsök och jämställdhet inletts istället.

Börjat att tänka riktigt intensivt på tatuering. Vill verkligen ha och har två tankar som känns jätte bra. Får se om jag fortfarande tycker det känns bra om någon månad, isåfall är det bara att köra. Tungpiercing funderas också på fortfarande. Men vill jag "förstöra" min kropp så mycket? Är väl ganska hyggligt vacker ändå

brb pengar strömmar in

Antar att inget behöver sägas?
Höres ikväll!

fyller magen innan det är dags för jobb

Laga mat har alltid ansetts som något en kvinna kan göra. "Mannens hjärta nås genom magen"


... det här är ungefär så långt mina matlagnings skills klarar sig. Gott äre iaf!

föräldrarna firar 20 år gifta, grattis<3

Gotland '99

smått och gott

Redan slutat! Är så otroligt skönt. Kom hem klockan 12 från forskarföreläsnings saken. Sitter nu och dunkar musik och aa, det är vad jag i princip gör!

Feed Me - Blood Red

Pappa har frågat mig om jag vill gå på en modellfotografering, alltså att de tar kort på mig och jag blir stylad och så...värt? Kan inte riktigt bestämma mig. Vet inte om jag skulle känna mig så bekväm
med att massa okända tar kort på mig och säger hur jag ska göra haha. Men kan ju bli riktigt fina kort. Får fundera på saken lite mer.

Behöver fan verkligen en kamera. Kanske märkts att alla mina bilder på bloggen är endast från webbkameran. Men det kommer med när ny mobil är inköpt. Min nuvarande hightech mobil är inte så mycket att lita på.

alla baksidor har även en framsida

NEJ! Nu är både desperate och greys slut fram till våren, och båda var så otroligt spännande precis innan de sluta. Får sitta och längta i månader nu. Fuuuuck det. Får iallafall tisdags och onsdagskvällarna lediga om man ska se något positivt i det.

Lång dag imorgon, detta leder till att jag ska sova... ungefär nu. Hoppas jag kan sova lika bekvämt som kissekatten. Sööööööt

något som verkligen behövs

Glor tv, har inte hunnit slappna av alls idag förrän nu. Satt 2,5 timme på 3 timmars provet. Inget ovanligt för mig att nästan sitta tiden ut.
Kom hem och åkte nästan direkt till märsta c för att fixa lite saker. Så nu ska det tas lugnt och ätas god middag.
Ses på nu
Ska ses på efter
mat<3

kyligare tider påväg

Dags för vinterjacka! Hade 3 minusgrader hos mig imorse så det kändes lägligt att ta fram den nu. Fanns även en gnutta snö ute på marken som stödde mitt val.

Glor film nu på fysiken om de finns en fjärde dimension, med morgan freeman och grejer, ballt.

100% party, 100% galenskap

Håller på att stressa grabbarna så vi kan ta o boka nununu innan biljetterna är slut. Något jag absolut inte vill missa. Biljetterna började släppas idag och hytterna som finns kvar kostar runt 3lax, värt varenda litet öre. Hoppas bara jag kommer kunna hålla grabbarnas tempo denna gång haha. Får träna upp mig och supa som en riktig alkoholist den närmaste månaden.

KÖR BARA KÖR DELUXE KRYSSNING DEN 26-28 JANUARI. FUCKA URRR!

ett skratt förlänger livet

http://www.expressen.se/nyheter/1.1443265/get-misstankt-for-vapnat-ran

HAHAHHA, bästa jag läst på länge! Smarta invånare nigeria måste ha.
Är dock från 2009, undra om han fick dödsstraff, rip geten<3

ett ryck man kan klara sig utan

Håltimmen är snart slut. Tog en runda till centrum för att ta ut mina p-piller men DOM FANNS INTE. Kommer ta livet av mig om de inte finns på apoteket i märsta. Kanske lite väl drastiskt men orkar inte få hormon flipp.

Ska nog träna lite inför spanskan som står härnäst på schemat. TJOOO!

ziperall student12

När faaaaan kommer den? Skulle komma innan jul och vill ha något som
man bara kan ligga och gosa i. Ingen vinter utan gos. Längtar <3

alldeles för fullpackat


Halvvaken och sitter på ovärd lektion. Hade lika gärnat kunna ligga kvar i sängen imorse men näh! Det skulle man inte göra utan tvingade sig hit.

Jag är trött, fortfarande lite krasslig och har hur mycket som helst utöver det vanliga denna vecka. "Jag pallante!". Idag är dock en vanlig dag, med tre timmars hålet och slutar sent som satan. Hehehehehe kul... Resten av veckan ser ut som följande:
  • Tisdag: Övningsprov inför nationella svenska, efter skoltid
  • Onsdag: Skeppsholmen på någon forskarskit med klassen + jobba
  • Torsdag: Ta bort stygnen
  • Fredag: Buddhistiskt tempel på religionen
  • Lördag + söndag: Jobbar
Hoppas det finns lite tid över att göra något jag vill också.

lägg 4 minuter av ert liv och kolla bara...


lyckorus

Lite sådär lagom ruffsig. Det är så det ska vara en söndag kväll.

Ska snart förbi ica och kolla upp lite jobbtider och sånt. Fortsätter sedan mot väsby till Daniel. Allt har varit så grymt otippat på senaste men det gör mig absolut ingenting. Häftigt och härligt med lite förändringar.

Skrillex - World on fire

ett steg i rätt riktning

Gårdagen skulle bara innehålla chill hemma med gulligt sällskap men så blev det ju självfallet inte, det var ju trots allt fredag. Drog ut med Danne och hans grabbar vilket ledde till mycket fylla, tusen kronor fattigare och fylleglögg med hans moder mitt i natten haha. Värd kväll iallafall! Vi var på daam först och drog sedan vidare till amnesia. Hade sjukt kul trots att det nog blev några shottar för mycket.

Blev galet taggad efter igår på att tatuera mig också. Kan dock inte bestämma vad eller vart, har riktig idétorka. Något coolt skare va hur som helst.

Blir lugn kväll för mig idag. Är trots allt lite sjuk så är nog bra att stanna hemma också. Sällskap hade nog inte varit så dumt däremot.

uppe med tuppen

Godmorgon!


Halsen dampar vilket ledde till att te och frukost behövdes. Inte så fel när man sitter här med världens finaste mugg. Funderar dock att dra till medicinskåpet och dosera i mig lite cockilana också räcker liksom med de sätt som min kropp fysikst inte mår bra med liksom...

Idag ska jag till saco mässan! Detta är anledningen till det tidiga bloggandet, kommer ej ha min dator idag. Efteråt kommer jag antagligen ha sällskap så blir inget bloggande då heller.

Måste fixa mig nu, ska ta bussen om 30. Pussssssd

RSS 2.0