lite text och bilder - portugal

smått och gott från portugal resan

måste först meddela om att när jag var på shoppingtur i portugal så hade jag turen att hitta min favorit parfym som slutat tillverkats för några år sedan. snacka om glaaaaaad! köpte 2 flaskor på en gång eftersom det är sista jag antagligen kommer kunna köpa någonsin.


min familj är en sådan familj som tycker om att kolla på massa sevärdheter när vi åker någonstans och därför var vi på två stycken slott bl.a samt den västligaste punkten i hela europa.
sagoslott jao

någon borg/slott sak

"FIM DA EUROPA" = slutet av Europa


en del djur sågs också på europas största "oceanarium" eller vette fan vad det heter. vi var även på zoo där och jag blev pussad av ett sjölejon haha. låtet kanske inte så trevligt men det var inte så farligt



vi bodde på nionde våningen och hissen var hur läskig som helst så gick upp och ner varenda dag i dom 154 trappstegen. men utsikten var fin


får avsluta med att skryta lite att jag var på deras nationalstadio och såg benfica - monaco spela vilket var hur coolt som helst, galet skön stämmning. jag o pappa gjorde en impulsiv grej och drog dit när vi såg på tvn att det skulle vara match haha. underbart!

saknaden är stor



GAAAAH VA JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR!

hittade några bilder jag aldrig sett förr. muppiga som dom är lägger jag ut ändå för KOLLA HÅRET! långt fint och underbart :( ska fan låta det växa ut sådär igen utan att klippa mig kort en enda jävla gång till i världshistorien även fast jag passar i det. saknade även mitt hår när jag kolla på bilder där det är lockigt och långt även fast jag hatade när det var lockigt. håret kom tillbaka jag älskar dig <3

bilderna är från innan julen, då jag var ca 6kg smalare, hade vackrare och längre hår och var även singel. usch usch på det sistnämnda. tur att någon tycker om mig även fast håret inte är kvar i den längden och man har fått lite mer fett på kroppen.


den bästa kvaliten finns alltid hemma

oj värst vad klockan blev mycket. sovdags antar jag att det blir nu. första natten jag tillbringar med min egen säng på 10 dagar, skönt.


tillbaka till hemlandet

tjohejsan nu är jag här igen!

kom hem igår, eller rättare sagt i förrigår om man kollar på klockslaget. härliga varma portugal byttes mot ett kallare blöttare sverige men hur som helst får sverige ändå ett stort plus i kanten pga att det ändå är här vännerna och älsklingen finns. som man säger, borta bra men hemma bäst. något jag fullkomligt håller med om.

kollade kalendern lite precis och kom fram till att det är 19 dagar kvar tills skolan börjar igen. iallafall för min del och alla barn på vilunda. ska börja 2an vilket innebär svårare kurser och att min klass sprider sig lite eftersom vi har nv, smin-nv och smin-sam nu. blir nog bra ändå, fast suger att våran mentor inte kommer va kvar och vi kommer säkert få någon dum konstig tönt lärare. sånt e livet.

ska kolla på några south park avsnitt nu. finns ju alla på www.southparkstudios.se så bara att se hur många som helst tills man tröttnar. bye bye för nu


destination portugal

ska åka till flygplatsen om 30 min därefter blir det portugal nästa.
det allra härligaste med att vara utomlands måste vara bristen på ansvar och den fullkomliga friheten. man har inget städande, äter ute varenda dag och finns inget du måste göra utan kan göra absolut ingenting. sova, äta, bada, shoppa, gå runt lite, chilla och INGET ansträngande överhuvudtaget. love it!

hiss med utomlandsresa: det talar ju för sig själv.
diss med utomlandsresa: saknaden av personer (framför allt en) samt min säng.


lettland/riga förra året. det och danmark var det längsta man kom från sverige


drar till ica valsta nu, tjingeling


återspeglar sig i en annan dimension

jag känner mig som ett förkrök och en efterfest. men det riktiga partyt finns någon annanstans.
metaforiskt men ändå logiskt. det saknas mystik och munterheten ligger ej på topp.

jobbar om 1½ timme, bara att säga awesome med en mängd av sarkasm i rösten. känns som en mindre värdig dag och mitt samtal har jag inte ens fått än. lite idiotiskt att säga att man ringer när man ej gört.. ska snart börja spackla mig fin och försöka få upp humöret en del för lite glädje behövs för att klara av en 7 timmar lång äckel kväll.

skriva av sig är skönt men hoppas även att någon viss förstår avsikten.


ica snyggingen med långt hår och söta flätor, saknar tiderna. charmtös


stå på kanten tills glaset tippar

utsikten för just nu är en alldeles tråkig dag. ser man lite längre över horisonten så nalkas en ännu tråkigare dag imorgon med 7 timmars jobb framför sig. herregud vilka emo tankar man får nu när man sitter på en varm soffa med fläkten på full effekt.



ska bli skönt att komma bort från allt ett tag. det är nog något jag behöver men vet inte hur känslorna vill. längtar eller fruktar jag att vara borta från sverige? det är ändå bara en kort period så får anta att det är längtan som står först i led. plus att portugal låter ju galet mysigt.

FOTNOT- jag vill bli tilldelad en romantisk gest, men det är tyvärr inget jag styr över


vänd tillbaka och ta en nypa luft

ny dag och nya tag. solen ligger på som vanligt och nu är det en vecka kvar tills man drar iväg, kommer bli helt genomstekt i portugal och tvekar inte på att hyn kommer bli brunare. härligt härligt

ska träffa felicia senare när hon kommit hem från sin hest. inte träffat särskilt många från min klass nu under lovet så det blir trevligt. borde börja fixa mig lite så att jag iaf är påklädd när hon hör av sig, har ju så galet svårt med när det gäller kläder. byter om tjugotusen ggr innan jag någonsin blir nöjd så får ta o börja nu. tjohejs

snart så börjar....


sex and the city


hur kan man låta bli o älska den här serien? lite sorgligt att jag inte får det bättre än såhär denna kväll men det duger väl fast egentligen inte haha. skulle gärna få ut mycket mer av slutet på denna tisdag

varje vardag klockan 23.00 på tv3. missa inte!


så ska ett sommarlov spenderas

jag har absolut inget för mig vilket leder till ett inlägg. har inte skrivit på ca två veckor för har egentligen inte orkat eller tänkt på det.

det har hänt en del, det är en självklarhet det är ju lov men inte särskilt mycket kommer skrivas. vart med alec hit o dit under 5 dagar nu sen han kom hem, förstår inte hur jag klarade 2½ vecka när jag knappt klarar av att vara ensam nu. har även solat och badat en del och hittat på lite annat och det får bli min sammanfattning för nu. slänger in några badbilder också

rasmus och andriy dyker i vattnet  @sjudargårdsbadet


jempan och voncan steker på standen @steningebadet


badade med syster som lyckades få denna chillbild på mig @steningebadet


RSS 2.0