nu är det dags att sluta existera


- men landar jag i säkerhetsnätet som alltid tagit emot mig eller rakt ner i marken?

Jobbat både lördag och söndag. Var extra jobbigt idag när jag i princip slutade fungera när det var 3 timmar kvar. Morgondagens förväntningar skulle jag gärna byta ut till att bli halshuggen. Glad är jag inte. Dags att dvala in i en oro fram tills dess.

Förstår fan inte hur man kan gå från allt till kanske inget på så kort tid. Schitzo?


absolut inget men något iallfall

Lite sega dagar har det varit, fint väder dock. Jobbar ikväll så är väl inte en alldeles för intressant dag. Lite sur på att solen är framme när jag ska sitta inne på ica. Har också jätte härliga skavsår på ena foten från mina nya älsklings skor jag köpte i danmark, svider som satan men får ta och tejpa över dem sen med plåstertejpgrej.

Ska nog fräscha upp mig lite och städa så moder blir glad när hon kommer hem att jag gjort något vettigt. Förutom att arbeta och tjäna kosing såklart. (:

är bestående segrare i skåne

Har aldrig förlorat på en triss i skanör. Skulle testa om det fortfarande fungerade och det gjorde det! Inte för att 50kr är så mycket att hurra för haha.


näbbdjuret perrrryyy

Hemma efter 8 dagar i skåne. Hade det riktigt mysigt där med familj och pojkvännen. Blivit dåligt uppdaterat aa... för har inte tänkt eller orkat helt enkelt, som om någon bryr sig :) Hade ryssen här i en vecka innan jag åkte också, fick inte särskilt mycket tid då för mig själv heller.



I söndags var det 1½ år för oss. Galet lång tid nu men det förväntas bli mycket längre. Vi var på bio och såg sista harry potter filmen i helgen och i måndags var vi på tivoli i köpenhamn. De andra dagarna i skanör har vi varit på stranden, promenerat och suttit och myst. Hoppas att jag får med mitt manliga sällskap nästa gång vi åker dit med.

Ska fräscha till mig lite nu så jag kan sedan ta dagen som den kommer. Är lite skönt att vara hemma men några dagar där nere till hade inte skadat.

Någon kul kan ju höra av sig om den vill ses! Det var väl allt, ska försöka ha regelbundare bloggningar, hejs!

RSS 2.0