heja heja heja

finalen imorgon. aik vinn för i helvete nuuu!


jag är en sjuksköterska

stress stress stress. jag och veronica ska snart bege oss till kungsängen på halloween maskerad fest och vi har ganska brottom att fixa med lite saker just nu så längre än detta blir inte de här inlägget. bilder kommer antagligen imorgon! puss

frukost för dom hungrigaste

nyvaken i viby. för en bra start på morgonen ska jag och marielle laga american pancakes, har vi tur kommer dom bli som på bilden men det är inte särskillt trovärdigt.

nu måste jag gå och hjälpa (förstöra blir det nog mer) för annars börjar marri tjura. byebye

jag vet att jag kan om jag vill

fattar typ fan inte vad jag gör vaken haha.
vaknade runt 9 tiden, krålade runt i sängen och kunde verkligen inte somna om. den härliga höstkänslan får mig att vilja slänga mig ut även fast det är en halvnaken jennifer här på plats. dagen har något att visa mig. en hemlighet ligger och lurar det är något jag bara känner på mig.

magen skriker mat. frukosten ska serveras

 


det är bara att acceptera

dom säger att kärleken är blind.
varför måste min just vara blind, handikappad och nerskjuten?


idag är det din dag; grattis


krossa varje hinder. riv varenda mur


ett intet för att klaga. jag behöver förändring därav den nya headern inklusive bakrgunden. kanske blev ett totalt misslyckande men jag är nöjd så länge jag slipper den förra.

kvällen ser inte särskilt intressant ut nu framöver. kanske kan få någon att våga ta en promenix förbi mitt hus men detta blir isåfall höjdpunkten, behöver bara lista ut vem man ska ta att fråga.
so long for now suckers


i feel like dying


jag säger bara vad jag tycker

haha fyfan detta samhälle alltså! de är inte ofta jag börjar klaga på saker om inte det verkligen fångar min uppmärksamhet.

nu var det så att min kära vän berättade för mig hur mycket dessa småbarn försöker "vika ut sig" på playahead nu för tiden. min första tanke var att så farligt kan det väl inte vara menmen... att verkligen få se hur patetiska dagens nyblivna tonåringar är, det är sjukt. 13-åringar lägger ut bilder men knappt någonting på sig och skriver "köp vip åt mig sötnos". sälja ut sig för pengar, jag tror vi alla vet vad det kallas för något.


försvunnet! dessa småbarns värdighet.

p.s fall det är någon som känner igen sig på bilden (tog en random jag hitta på pa) så säger jag att här har ni den uppmärksamheten som ni söker, men det är definitivt inte rätt slags.
tänkt efter era små äckliga skitungar


jag skrattar åt faran

kom precis hem ifrån veronica och en krypande känsla for genom mig i detta mörker. i love it!
halloween börjar närma sig och ett party är på g under lördagskvällen om planerna bilr som planerat, någon intresserad av att komma så är det bara att höra av sig.
hoppas de blir en scarry alla helgonens dag. mohaha

jag har inte tid med detta


skynda mig att fixa mig för jag ska dra iväg med vonca typ på någon fest vid v ringen så detta blir ett kort och väldigt osammanhängande inlägg men vi hörs nog senare för jag ska sova hos veronica ikväll igen. puuss


utan dig är det verkligheten som försvinner

kom precis hem till vonca. dagen har blivit helt knas men de får väl funka ändå, jag är ändå med den som betyder allra mest för mig.


jag vet inte vart jag ska ta vägen. olyckan verkar streta emot mig varenda gång jag söker lyckan. utan mina vänner skulle jag inte ha någonstans att ta vägen. jag är lycklig över dom jag har men ändå är det som att jag söker saker jag inte kan nå. detta är det som ger mig olyckan. jag skulle mest av allt vilja klara mig med lyckan jag har, men detta verkar inte gå. vart ska jag ta vägen nu?

veronica, du finns för mig oavsett. du är den som betyder
http://ahlsenveronica.blogg.se


fly on the wings of love

jahapp nu äre så att de är söndag morgon. lovet startades med fest men nu igår blev det inte så mycket mer än att bara vara hemma fast de kanske även har sina anledningar varför. idag har jag två viktiga saker jag måste hinna med, vara med alec och vara med veronica. inte så jätte viktigt kanske men det är något jag verkligen vill hinna med. därför ska jag ta och fixa iordning mig när som och sen fall jag hinner funderar jag på att fixa en ny header (har lite idéer som borde fungera och bli bra).


partyprisse


looooooooooov

äntligen lovet är här. mycket väl uppskattat från min synvinkel. kom för inte alltför länge sen hem från skolan och gjorde mig lite mat (pan pizza) som behövdes enligt min kurrande mage. planerna inför ikväll blir att vara med veronica såklart och antagligen emma också. ett äventyr är vad jag tycker lovet ska starta med, det är en perfekt början så får se om jag bara får med mig flickorna på samma idé.
röj, det är vad kvällen ska innebära oavsett hur snett de går. en och annan utskämning hoppas jag även kommer med.

party mode. nu vill jag få in känslan


va stolt över den du är

nydligen anlänt hem. sista lektion gick bara inte an så struntade i den. om ett tag ska jag dra till alec när han slutat men under tiden kommer jag nog sitta här och smaska på en sån här liten rackare;

funderingar har fått mig att inbilla saker. jag vet inte riktigt om jag kan skilja på fantasin och verkligheten längre och detta leder till optimal förvirring i hjärnan. men det kanske inte märks riktigt någon skillnad ändå.
avslutar nu med en låt


jag kan inte förutse vad som kommer ske

sitter här och har svept in mig i mitt täcke. fryser som fan om typ fötterna benen och händerna, kmr säkert bli sjuk lagom till lovet de är något som jag alltid lyckas med..
imorgon har jag biologiprov och kan inte ett skit. fattar inget om något men de kan bero på att jag inte ens öppnat boken när jag tagit hem den så får försöka göra det ikväll. ska iaf till skolan imorgon det är ett måste plus att de är kort dag så de kan inte vara så svårt att klara av hela dagen.
innan jag satt mig här vare dh som gällde och kollade även lite på christine, innan det så var jag ute med crils i en timme ungefär. inte vart med han på evigheter så de va kul.

morgondagens planer är alec. inte träffat han sen i lördags så det måste tas igen.

gangster för i heeelvete



skola orkade man inte med. har suttit här hos veronica o muppat hela dagen haha.
bobby har precis anlänt så vi ska dra ut på en cigg
skriver sen puss


en för alla, alla för en

jag blir så irriterad på alla människor som går o snackar massa skit. har ni inte bättre för er än att snacka om någon annans liv? aja, orkar inte bry mig

hade fysik prov nu på morgonen, de gick faktiskt väldigt bra tror jag och är ganska stolt över att jag kunde nästan allt. men provet var inte de mest uppmärksammade under skoldagen, nejnej. på lunchen upptäckte felicia en plånbok som ej tillhörde henne i hennes jacka (nämen!) och de var bland det mest märkvärdiga som kunde hända kändes de som. de fanns en del pengar i som bara ville spenderas det såg man så felle köpte några ciggpaket och så skrapade vi ihop 34kr som vi köpte 28st isglassar för och gav runt i klassen? helt knas asså helt knaaas. aja men vi gjorde de rätta tillslut och lämnade in plånkan på coop! de borde vi få lite cred för.

senare behöver jag vara med min flicka. förhoppningsvis får hon gå ut även fast hon är en liten sjukling.


vi alla har våra olika drömmar

en mild avundsjuka dras över mig. storasyster har nydligen landat i italien och jag sitter här hemma och gör ingenting.. ska senare åka o köpa jacka + lite mer med mor men det blir troligtvis höjdpunkten på dagen.


Florence. här är hon den jäveln


ja vad mer kan man ta o säga

en inte så värst händelserik dag. vaknat, slöat, vart med alec men sen bara lite med vonca för hon är sjuk. hon måste fan ta o krya på sig jag står inte ut annars..
de största pluset på facebook, café world. haha fastna i det snabbare än jag trodde.


efter allt tjat och klagande



är alla nöjda nu?
Jennifer Fuentealba Wiklund


jag tar mig äntligen framåt

en förfrågan väntar på ett svar.
jag tror jag är redo för att ta chansen



ett rus har gripit tag i mig, det är en gåva. att vara vid liv är en sak men att leva en helt annan. dagens gång har passat mitt humör perfekt förutom detaljen att en viss pojke saknades otroligt. kebab med veronica är suveränt och även att softa, helt enkelt bara ta det lugnt.
jag har planer just nu. en av dessa är att läsa min bok inklusive att inte stänga av datorn. hur ska jag då kunna snacka med A. ett farväl inleds nu. farväl


-


ta vara på det du har

snart infaller tiden då jag ska dra ut på en sväng med veronica. luffa runt i märsta hela kvällen menas med detta.

en i allmänhet skön dag. kort skoldag och drog sedan till arlanda gymnasiet och fick sitta med på voncas lektion (fuska lite åt henne hihi) sen så var jag ett tag hemma hos bobby, kom hem och åt mat och nu sitter jag här.
är även glad för min söta mamma har köpt en ny mascara åt mig inklusive en läkerol ask! (ehm typ lol).. men aja, man ska uppskatta dom små sakerna här i livet också.



drar nog ut snart.
om jag lyckas övertala henne sluta spela café world


utmattad. dags att bege sig härifrån



måste stänga av datorn och börja läsa min jävla svenska bok.
kort dag imorgon, 2 inställda lektioner. börjar halv tio slutar halv tolv. lovely


mycket kan döljas men sanningen kommer alltid fram

det är som jag sakta närmar mig slutet på tunneln men det är något som motvilligt drar mig tillbaka. varför kan jag inte bara ta de där steget framåt? jag har chansen, tillfället står i akt men en iaktagelse från ett perspektiv långt bort gör så att stigen förblir suddig och frågan hur jag ska ta mig fram kvarstår.

ge mig styrkan. jag vill inte stå kvar på ruta ett

de förväntade förbryllar mig trots allt

just nu känner jag en omättad känsla av skrivlust men inspirationen ligger fortfarande i bakhåll och vägrar attackera. dagen har vart givande. efter skolan hann jag hem en snabbis innan mitt lilla mongo tvinga mig komma förbi hennes skola, men vad gör man inte för den flickan? sedan begav jag mig vidare hem till alec vart jag spenderade resten av eftermiddagen och framåt kvällen drog jag hem för att se greys anatomy.


imorgon vill jag leka
med älsklingsflickan, inte porrigt bara normalt.
för alla som ej har upptäckt hennes blogg, varsågoda.
http://ahlsenveronica.blogg.se


vad skulle jag göra utan dig

hihi jag och favorit flickan sitter o flummar lite.
en timme kvar tills jag ska bege mig mot skolan.
hade föredragit att skippa det helt men ska inte göra päronen för besvikna




somliga får, somliga tar



ska gå o träffa älskling snart.
det blir dom två första lektionerna som skippas så börjar klockan 12.10


oow shit det snöar

idag orkade jag verkligen inte. hade tänkt stanna hemma från skolan och be min kära mor att sjukanmäla mig så jag bara kunde chilla mig genom hela dagen. men nej så blev de såklart inte för min syster väcker mig och säger "jennifer, jag är sjuk o stannar hemma idag så du vet" vilket leder till att jag börjar fixa iordning mig och så blire iväg till skolan nu om ett tag.

ute är det snö, jag har inte gjort mina läxor och börjar bli lite sjuk. verkar bli en toppen dag..
hejsvejs


små barn växer alltid upp

tjenixen på er alla. jag kommer inte för tillfället kunna skriva ett särskilt långt inlägg tror jag för vi har gäster och småkillarna vill vara med mig hela tiden...

helgen har vart väldigt bra enligt mig. i fredags var jag och veronica hos alexander rosén i sollentuna. från början var vi dom enda brudarna så killarnas ögon och uppmärksamhet följde efter oss haha. vi sov där och när vi vaknade så fick vi ingen frukost, man ba jahapp och så drog vi.
lördagen var ganska chill dag. när det var framåt kvällen drog jag hem till rickard och var med han och hans bror. efter ett tag kom veronica och yttligare en stund senare kom två pojkar till. var där kanske några timmar och sen åkte jag hem till alec o spenderade natten hos honom.

nu måste jag dra för annars kommer barnen få flipp. önskar att alla killar var lika besatta av mig haha.


en glädje spridande känsla cirkulerar igenom min kropp



har nydligen ätit mig mätt på min vällagade middag (korv med bröd) och måste nu skynda att fixa mig lite innan jag ska dra iväg med veronica. vart vi tar vägen är inte riktigt säkert än och hur bra kvällen kommer bli på skala ett till tio vet man inte heller. men jag hoppas på kanonkul.

nu är jag en smulad stressad och måste avsluta här, puss puss

jahapp så kan de gå

är hemma hos denna pojke för tillfället. planerat att vara med honom ganska länge så mycket skrivande tror jag inte riktigt att det blir försen ikv. nu ska vi dra till sigtuna en liten stund och sedan tillbaka hit. måste skynda o fixa lite nu så vi hinner med bussen. chao


upp tidigt imorgon till skolan. dags att falla till sömns


jag är omringad av planer men det blir som det blir

detta var inte menat. jag skulle kolla på greys anatomy, stänga av tvn och läsa lite. inte ta fram datorn, absolut inte laddningssladden heller för om jag nu skulle sätta igång den så skulle det endast vara för ett litet blogg inlägg. det är inte riktigt så de blev.

jag har inte skrivit av mig. de märks både för dom som läser och jag känner det själv. en stickande känsla i maggropen av att allting bara ligger och susar i mina tankar får mig att känna mig galen, fast det kanske jag ändå är. en oaktiv vecka när det gäller närmandet av en dator har det verkligen varit.

detta inlägg ska definitivt börja (tredje spalten nu) med ett stort grattis till min kära mor som fyllde 37 i måndags. även en mkt bra vän till mig lilla fredrik fyllde 16 så grattis till dom båda.

dagens påhitt blev att dra med veronica till viby efter skolan men det blev inte helt som uttänkt men funkade riktigt bra ändå. förutom att jag frös som in i heeeelvete men aja, man får skylla sig själv om man inte klär på sig ordentligt.

en sista lilla punkt är att något har förändrats. osminkad i mjukiskläder typ och jag känner mig oehört vacker. tror jag vet vad eller rättare sagt vem de beror på.

hejhopp nu tar det slut här puuussss


det här är skillnaden på våra situationer

jag har aldrig valt att ta emot ditt hjärta på det sättet du önskar.
så att jag ska kunna hantera elr ta hand om det är inget du kan begära av mig


vi är överallt

har precis kollat på elfsborg - aik på tv. det blev 0 - 0 tyvärr men aik har serieledning fortfarande såklart.


kyligt men ger mig ut ändå



vet inte vart veronica håller hus så ska ut o träffa freddo nu!
hejsvejs


det vi två hade var egentligen unikt

trodde aldrig ett blogginlägg från någon annan kunde beröra mig så mycket. jag har tänkt tusen gånger på hur mycket jag hade förlorat med dig men inte insett att denna känsla fanns kvar i din värld också. önskar att allt blir bra igen mellan oss två. det var aldrig menat att förlora dig helt.

<3

dessa bilder är minnen hjärtat.
lite härmat kanske från din blogg men detta är för mig oförglömligt

   

 

   

   


 har man en gång fått värmen så vill man ständigt behålla den. släpp aldrig taget om mig för det skulle jag inte kunna klara av, du är allt hjärtat 


vissa saker kan jag inte förstå mig på

imorgon är det fredag, äntligen. skönt med helg även fast det är bara massa mys inplanerat. det passar bra för mig faktiskt, räcker gott och väl. just nu är jag hemma hos veronica (som vanligt). vi kollar på you me and dupree fast snackar typ hela tiden så kollar inte så mkt på filmen. jag har inte särskillt mycket mer att skriva om men kanske fångar en gnutta inspiration tills ikväll.

jag, tuffe och knasiga vonca <3


RSS 2.0