lads we're going to russia

RYSSLAND I FEBRUARI MED KLASSEN. TAGGA TILL RÅÅÅ!
härligt, glad som fan att det blir något av det.

helgen har vart asbra för vart med min sötfis hela helgen. i fredag var vi hos hans kompis filip på chillkrök och det var riktigt trevligt, resterande två dagar har det bara vart jag och alec fast det blir det snart ändrig på för ska dra och vara med julia om ett litet tag.

orkar inte skriva mer men slänger in Journey - Don't stop believin' :)

skicka skicka ge mig ge mig




får flipp asså, skicka någon? blir evigt tacksam då haha

har fixat nu så ignorera inlägget bara :)


ljuset strålar och gör dagen lite lättare

Det har vart en fin dag idag. Solen sken och utsöndrade värme vilket den inte gjort på ett tag. I helgen åkte utbytes studenterna hem till Vietnam så ett avsked ägde rum på arlanda flygplats. Kändes som att lämna sina barn eftersom man fått ta hand om dom hela tiden när dom varit här haha. Men nu får man tillbaka sin frihet iaf!

 

Har även fått tillbaka lite bättre kontakt med några vänner också vilket är extremt skönt. Sen att tillbringa så mycket tid med klassen på fritiden har också vart väldigt kul, tycker fan om min klass asså. Kräftskivan hos David i onsdags var en milstolpe för mig som aldrig ätit kräftor haha, en upplevelse i sig.

Känner för o träffa någon trevlig vän jag inte träffat på ett tag ikväll. Vet inte vem det blir men får ta o hitta någon, blir nog inte så svårt. Men får se om tiden räcker till för har prov imorgon och måste plugga. Tjohejs


RSS 2.0