ett litet busfrö har växt upp

fyfan va jag fryser. låg nyss på soffan, myste o kollade på tv sen så fort man går iväg därifrån fryser man som in i helvete, shit asså.

har inte så mycket att skriva om dagen förutom mitt failande imorse. börjar ju 11.10 varannan måndag och 9.20 dom andra och såklart trodde jag vi började sent idag men nej nej så var det inte. försov mig en smula kan man ta och säga. fick däremot mvg på mitt spanska prov idag, jippi. lite glädje måste man endå alltid få.

undra vad morgondagen har för roligt att bjuda på. kom ihåg precis när jag skrev de här att jag har matteprov imorgon som nog inte kommer kännas alltför lätt. fuuck


ska läsa lite nu faktiskt hade jag tänkt. bye


när kommer snön egentligen?


sha ala

fett knas jobbar på min nya låt i min fina hästsäng, inget att skryta om men det rör sig om milisekunder mellan mina tidsglasögon, fett fettfettfettfett



Robert gästbloggar och klagar även på att jag skriver för seriöst. så säger nu hahha asså typ lol

YO SLUT HÄR

sengångare på hög nivå

ska stänga ner här nu och läsa lite istället. svenska boken är fortfarande inte färdig läst haha.
har fastnat vid typ latino musik gala eller något men ska lyckas slita mig härifrån nu. natti natti

en trevlig liten filur dyker upp vid hörnet


måste skynda lite nu. ska ut o träffa freddo o måste sminka mig o så haha
slänger in dos random låtar. wonderful


schackmatt my friend

jag vill sätta upp ett nytt spelbord med nya regler och nya karaktärer. jag klarar inte av längre att vara den med det sista slaget och dom dåligaste korten. istället för att vara en spelpjäs i någon annans erövring ska jag starta min egna lek.

då kanske jag slipper vara den som alltid förlorar allt


det som var värt något glömms aldrig


man förstår att man snart nått dit när man t.o.m funderar på att göra läxorna. usch ryser av tanken att snart stå på den punkten.

jag måste ha något att göra! detta är något jag är väldigt intensivt inriktad på. ska man dra förbi robert en sväng må tro? 10 minuter sällskap är bättre än ingenting.

de har vart dimma hela dagen. världen känns isolerad så som mina egna känslor


en saknad finner jag på denna bild


drömmarna försvann när allt var som bäst

det är inte normalt att vara vaken nu. borde egentligen ligga i skönhetsömnen för tillfället.

jag vill ut. men tror ingen är tillräckligt (överhuvudtaget) vaken vid denna tid så ska fixa till mig lite och sen ringa och tvinga ut någon.


tre steg ifrån verkligheten


PLANER INFÖR IKVÄLL





så långt har man kommit hittils. veronica är iallafall ett måste


en saknad är aldrig något fel

har kommit till viby nu för kanske någon timme sen. kommer nog inte kunna skriva mer idag men fall man lyckas så kommer ett inlägg. ska va social nu. puss


orkar fan inte tänka på rubriker just nu

har egentligen massvis med bilder från universitetet idag som borde läggas upp men för tillfället har jag dom ej så de blir i ett inlägg imorgon istället om jag nu hinner.

jag är trött o schleeten som fasiken. imorgon drar jag till viby hålan, vill vara pigg tills dess så jag säger godnatt här.


en bild hittad från idag. fan va man ser uuut


we could be more than just amazing

jag har tappat bort känslan av att vara riktigt kär. hjälp mig hitta den?

låten påminner galet mycket om nillefjant. slaggar troligen hos honom på fredag.




GREEEEEEEYS ANATOMY
nu ska jag springa till soffan o göra mig bekväm. puss


en hand full av löften i vänstra fickan

nånstans mitt i allting blev jag bortappad, förvirrad och
instängd i en liten låda märkerad med hittegods. det är min teori


ska hänka johan till valsta snart. haft en lagom lång dag (skippa första lektionen & slutade halv två) men ändå trött som fan. i helgen blir det antagligen viby och sen även en tur till stinsen klockan 1 på lördagen, hihi. men aja ska väll börja fixa till mig lite nu så jag inte ser ut som en sliten liten mongolid när vi traskar iväg. hej svejs


rättigheten att få göra något för sig själv saknas



en yr känsla attackerar mig
jag går till sängs


 


SUCK ON THAT BITCHES



bara ett utvecklingssamtal. drar dit snart sen kan jag göra vad jag vill hihi


kommer någon för nära springer jag iväg

jag vill inte vandra ensam. men något annat tror jag inte att jag klarar av.

sovmorgon är nog verkligen det bästa som finns, ingen tvekan.
spanskaprovet gick superbt och fick tillbaka fysikproven idag om newtons lagar o där lyckades man fixa till sig ett VG. just nu ligger jag med datorn i knät, checkar lite på tv o gör inget alltför ansträngande. om inte tänka ganska intensivt räknas med där.

LEDIGHET IMORGON
förutom utv. samtalet halv ett. resten av dagen är jag fri som en fågel (dvs om nu samtalet går något vidare)

ska fortsätta med mitt softande nu. ha de!


sinnet gömmer sig i drömmarna

dags att börja dra sig till skolan
lång dag men kommer nog inte bli alltför farligt


hej och hejdå

jag har ett handikapp i att veta hur jag ska göra med saker. beslut är inte min grej och mitt eget bästa vet jag inte ens om, finns ett sådant?

det är ca 50 min kvar av detta dygn och jag vet inte fall jag uppnått något överhuvudtaget. plugga blev det ej och jag kom även på att jag har spanska prov imorgon men de kommer nog gå bra.

imorgon börjar man 11.10 jippi ! sen är man ledig på tisdag förutom ett utvecklingsamtal klockan halv ett, oehört skönt.



som om inte tålamodet försvann

tacos två dagar irad. muuuuuuuuuums


träffade jenny, drog sen till alec, kom hem, åt och ska nu möta robert ett litet tag. efter det blir de förmodligen tillbaka till alec o se färdigt filmen. byebye for noow


hemliga budskap lockar oss alla


hejsan hoppsan här ramlade en bild med nya hårfärgen in. ganska nöjd men det kanske inte syns så mycket på bilden det blev iaf en blandning mellan svart och brunt.

ett måste är det egentligen att plugga idag men vad orken och lusten säger spelar en stor roll i detta. igår var det utelek med oskar och felix som gällde och senare kom två random brudar och yttligare två killar. jag och veronica bestämde oss för att tagga hem till bobby ist där jag började kolla på "upp" men satt o små sov ganska omedelbart.

nu ska jag dra o träffa min lilla älskade midget ett tag. länge sen man fick henne en stund för sig själv.

egentligen vill jag smyga in en gratulation i detta inlägg men det vore inte lämpligt


som om inte det vanliga duger

efter en lång gårdag kom jag och veronica hem till mig för ca 30 min sen. de blev kanske lite för mycket igår men de spelar ingen roll när man hade så kul som oss.


veronica ska färga mitt hår nu. jag hör av mig sen


jag är kungen över alla här


taggad som fan. är hos julia just nu och de blev inte så mycket mer än lektionerna på förmiddagen idag. spelat lite guitar hero, lagat pannkakor och chillat. senare ska vi dra till systemet, "shoppa". trevlig trevlig dag, hoppas på att inte kunna stå ikväll haha, de e målet.


vill vara en tigelitiger. raaawr

älskar systers kladdkaka. perfekt att komma hem till och underbart god!

jag är lite random av mig men det vet jag. det är en av orsakerna som gör mig charmig. det och även mitt åsnegarv.

vad finns det att säga? min dag har vart som en vanlig dag och kvällen densamme. syster har bakat och jag är super glad tack vare den anledningen. mitt öga fuckar ur typ rycker o skit plus att min hals gör ont som om en kaktus befann sig där inne någonstans.


hädan efter kan jag bara finna tomhet


nu har jag en elefant i bloggen. kanske opassande men mycket röd och fin.


händer inget snart får jag panik. godissuget känns överallt men att gå ut på godisjakt i mitt hus är ingen vidare idé för något sådant kommer jag inte att hitta. väntar på rasmus men han har inte ens slutat än den jäveln. får ta o tralla vidare på mina låtar som spelas tills pojken äntligen kommer.


look for the girl with the broken smile



alltför mycket leende till en i vanliga fall känsloladdad låt.
håller jag på att bli botad? detta återstår att se

humöret måste ha knasat. bytt ut mitt mot någon annans eller så är det bara pms humörsvängningar. för mig är det här onaturligt, finns inte helt enkelt.

väsby på fredag, taggad som faaeeen


vi har våra små dancemoves

vaknade ganska sjuk imorse men drog ändå till skolan. under dagen blev det bättre och känner inte så mycket sjukdoms symptom just nu. sista lektionen hade vi idrott där vi skulle komma på en egen dans med några grundsteg som vi fick. såklart var min och julias grupp bäst. "plocka äpplen, plocka svamp"

kommit hem, ätit lite pizza som blev kvar från igår och ska nu kila till robert där även veronica befinner sig. senare så kommer kanske nillefjant och sunner hit till vårt lilla vackra 195 fast de är inte helt beslutat än.

ska fixa lite saker sen drar jag pöss


mogna till för i helvete

jag stör mig så förjävligt på folk som ska slänga in en såkallad rolig kommentar hit och dit för att visa "ååh så tuff jag är" och "ååh jag har hört rykten om dig som blir kul att ta upp". detta anses enligt min åsikt och säkert massa andras som patetiskt. jag anstränger mig för att skriva ofta, jag anstränger mig för att få ut något som faktiskt en hel del läser och vill läsa.


om ni inte tycker om mig eller
mitt bloggande så fuck off


för att istället slösa er meningsfulla tid på mig som visst enligt vissa är betydelselös så kan ni väl göra annat istället för att kommentera här.

tack på förhand / Jennifer F Wiklund


upp som en sol ner som en pannkaka

hemma från skolan idag. tänkte att de e väl bättre att stanna hemma en dag och för en gångs skull bli frisk ist för att de går upp och ner från dag till dag. fast så värst mycket händer ju inte här hemma, segar o typ smsar med folk samtidigt som jag halv sover och tittar på tv.

mina öron känner överhettade hela tiden, asknas.
mr bobby kommer förbi om ett tag så ska nog äta färdigt min "lunch". see u later

ett magiskt under vore ditt försvinnande

något mumsigt att äta och även min svenska bok. inte så värst informerad om vart den befinner sig men att den måste läsas det vet jag mycket väl.


charlie bit me

haha så otroligt söta. love this


fel saker har övertaget

tjena mors bloggisen.
ögonen har fuckat ur igen, de är bara för trevligt att inte få ha något smink på sig (ironi lixom snälla jag vill dö?) nej men man får väl ta smällen som behövs för att försöka få saken bättre igen..
haft en halvt ointressant dag med ett fysikprov i starten också som inte gick alltför lyckat.. men man får se vad resultatet blir, kanske gick bättre än vad man trott. efter skolan drog jag hem pga det sena slutet och att efter gått i skolan till klockan 16.40 tar på krafterna. senaste halvtimmen har jag i stort sätt kollat på massa subliminala budskap, lite smått creepy om jag får säga det själv.



jag längtar till fredag
ett hopp om att förväntningarna överträffar sig själv, då blir det perfa!


vissa saker gör bara ont

godnatt


jag vill ha kvar alla dom där stunderna

har en väldigt massa saker jag egentligen borde göra men just för stunden känns det inte viktigt överhuvudtaget.
kollat färdigt på min film och den var helt enkelt knas, but i like it.

minnen från förr har kommit och rushat runt i mitt huvud din senaste timmarna som en virvelvind men allt verkar inte finnas där. har en del blivit bortglömt för alltid? känslan för att få upp kontakten igen med gamla vänner slår mig stenhårt

blod, vampyrer och tuttar

har hunnit börja se på denna film "lesbian vampire killers". haha sjuk brittisk komedi men ska se färdigt den senare för ska dra ut med veronica om ett tag


ett oväntat sammanträffande

du dyker upp så fort jag lyckats fötränga dig ur mina tankar

denna helg blev inte riktigt som planerat. i fredags blev bion (som jag så gärna ville se) struken pga ett missförstånd om när biljetterna skulle hämtas. men mat i kista blev det iaf tills vi bestämde oss för att åka hem till rasmus men självklart med min vanliga tur så hade vi nydligen missat bussen när vi kom till sollentuna och behövde vänta ca 50 minuter. väl framme mitt i ingenstans blev det en massa filmtittande, en hel del shottar och inklusive att se min biologiläxa, "askul". igår var jag kvar i väsby till ca klockan 22 och hann även vara med julia, felle och någon marre ett tag. dom skulle på fest och jag bestämde mig för att dra hem. ett fint misslyckande att hinna med tåget när jag satt i stationshuset var en smula klumpigt av mig men aja, fick vänta 30 min till..

ska snart dra och sola med veronica. en fundering att möjligtvis klä på mig surrar runt i mitt huvud då. detta betyder avslutning här.


felicia och vår fina julkalender


vilka tror på oturen?


mörka skogar skrämmer skiten ur mig

igår kväll blev det en skräckis med veronica framåt kvällen. mycket bra enligt mig men sen att gå hem i mörkret ensam var inte riktigt en höjdare. tur att jag klarade mig iaf (a)



engelska lektion pågår just nu. en morgon som inte är särskilt underhållande.
efter skolan ska jag antagligen dra med veronica o sola lite, färgen på kroppen har försvunnit bort en del och brun saknar man att vara. bio är planerna för ikväll. drickande sparar man tills imorgon istället.


I got what it takes

jaha så kan de gå. 10 pers idag i min klass var sjukanmälda pga vaccinationen igår och flera som ändå kom till skolan mådde dåligt. felle och jag kan stolt säga; vad var de vi sa

en inte så särskilt händelserik skoldag följdes av att sitta lite med felicia vid väsby station och äta choklad ur en julkalender. dagarna gick undan utan tvekan! om det bara kunde vara så med vissa andra saker..
muffins bakades hemma hos veronica och smeten är utan tvekan min favorit. efter detta drog jag hem och nu är det matdags. senare blir det nog något/några inlägg till för har inte så mycket planer för kvällen.


när absolut inget fungerar

att tro att du är försvunnen är lönlöst
illutionen av dig ekar fortfarande längst min näthinna


haha äre bara jag som tkr om denna reklam?


för i helvete de här var ointressant

ska bege mig mot tvn så ska lite kort redogöra vad som hänt idag;

  • vaknat och knappt kunnat prata
  • gick till skolan trots allt
  • till skillnad mot ca 85% i min klass vaccinerade jag inte mig
  • min idrottslärare kolla snett på mig
  • köpt frimärke (ska skriva brev sen)
  • kollat på Wall-e!

greys anatomy gäller nu. see you later


sjukdomen tar över. detta innebär en sak;


får se om det blir någon skola imorgon för mig


old mcdonald had a farm, iaa iaa ooh


svininfluensan skrämmer mig inte alls.
utan de är vaccinet jag är livrädd för


allt som kändes så rätt är fel


all måste sett den där strepsil reklamen,
ni vet när han har den där irritationen i halsen
som låter som en motorsåg?
detta är hur min hals känns för tillfället.


seg dag, matte prov och allmänt sjuk, kan det bli bättre?
definitivt, en oerhörd stor vändning som ignorerade alla dessa faktum uppkom när jag kom hem. brev från rickard! glädjestund i högsta hugg. stackaren har hittat en fräsch liten flicka han säkert skulle vilja bowchikawowow (ni vet) men tyvärr är det som gäller där "se men inte röra". några frimärken måste inhandlas imorgon så att ett brev kan skickas tillbaka. fucking awsome

om en halvtimme är det desperata hemmafruarna som gäller (låter så förfärligt översatt på svenska) men efteråt blir det nog datan en liten stund men sovandet ska nog inte ingripa för sent. jag är ju trots allt sjuk


de är mitt liv som ett troll. jag har tappat all kontroll

engelska lektion pågår. en jävligt underlig vikarie som inte verkar hålla koll på något, underbart.

idag mår ögonen bättre men troligtvis så sitter lite infektion kvar i dem så mascaran blev inte godkänt att användas idag. känsliga ögon suger kuk och ser ut som en trött liten hobbit utan detta.



felle vill att jag ska skriva att hon är cool. vi alla håller inte riktigt med men aja.


sjukling på ingång

sömnen gick av tillslut. efter allt stretande i sängen stängdes energin av men ett obehag framkom när jag vaknade. min ögon var blodröda (?!) utan någon vidare tanke på det begav jag mig till skolan. inte försen fysik lektionen kom överväldigat massa komentarer som lät på ungefär "jennifer är du sjuk?", "vafan har du gjort?" och min favorit reaktion "har du rökt på?". undersökning hos skolsyster blev det härnäst men hon var en smula förvirrad verkade det som men tecknerna tydde på ögoninfektion sa hon. sen att hon mumlade om kokande vatten på ögonen o så ignorerades totalt.
var med rasmus ett tag tills det var dags att åka hem o nu gör jag inget speciellt. ser ögonen lika katasrofalt röda ut imorgon blir det att dra förbi apoteket en sväng.



2 ord för mycket och allt kan vara kört

sömnbegäret finns inte där men måste iallafall försöka att sova som allra minst.
ska inte gå skit imorgon i skolan med flit.
ett försök ska inledas men kommer antagligen bli ett misslyckande
-förr eller senare måste jag ändå somna


godnatt


tankarna forsar


någonstans här var det allt som började gå snett


en förundransvärd insmygning av lycka


ut med freddo. senare blir det movie time med syster





grattis på farsdag pappa


höger eller vänster. allt stretar emot

hur kan man utmärkera ett misstag från något som vore bra för en? skillnaden mellan rätt och fel skiljer sig med en linje som är svår att tyda och att råka ta det där felsteget istället för framgången kan leda till totalt knas.
jag behöver en vägvisare. någon som står med finger och skylt som pekar mig åt det rätta hållet

neje freddo förstör

yo bloggen!
sitter här just nu hos freddo o luffar. vi ska precis börja kolla film på trean, shanghai knights, asbra men fredrik har inte sett den så ska tvinga han att se hela.

hör kanske av mig lite senare men detta får räcka för just nu.


tuffingen freddo som försöker fucka ur min blogg. haha


-ca 50 min efter börjandet av skrivandet-

haha mitt skrivande har blivit avbrutet hela tiden pga en kamp mot fredrik. hela hans rum ser ut som ett bombnedslag och han har i stort sätt gjort allt för att försöka förstöra mitt bloggande. haha men nu e detta över och vi ska ut på en cigg. puuusss


I try to keep it simple 'cuz I hate goodbyes



I will remember you
And all of the things that we've gone through
There is so much I can say
But words get in the way so
We're not together
I will remember you
I will remember you


drake utan vingar. men glöden finns där

ursäkta för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna men tiden har inte riktigt räckt till.

kom nydligen hem från sollentuna, var i något övergivet hus och typ chilla, drack lite med några. hittade även några gamla barndomsvänner till mig, asballt! men vi bestämde oss för att dra lite tidigare för aa, de var vad vi i stort sätt hade lust med.

från i förrigår tills idag har det inte hänt så jätte mycket. skola, vart lite med julia, rasmus och så. inte så mycket mer.

jag och rasmus gick i samma skola från dagis typ till ettan utan att jag visste det. vi fick nydligen upp en vänskap för någon vecka sen och igår fick jag reda på att vi nästan va grannar (?!) sjukt va världen är liten.

en kombination mellan lite chattande och pimp my ride på tv pågår för tillfället. fall detta blir sista innan jag lägger mig så säger jag godnatt. puss

jag kommer sakna dig

en sista måltid, sen drar du. saker blir aldrig som man tror
vi ses när du kommer hem igen.


detta är inte ett farväl, för vi kommer ses igen. hejdå för just nu bästavän

livin' in sin is the new thing



snesteget som togs var inte mitt

kan inte komma på en enda föreläsning jag vart på som har vart mer ointressant. universitetet var inge vidare kul men däremot lite runt springande på naturhistoriska var över okej gränsen. men sen att man kunde vara med sina sköna skolkamrater (snackar inte om alla nu, nej definitivt nej) gjorde det bättre.

några få saker att kommentera från idag

  • julia är duktig, hon kan lyckas somna sittandes och börja snarka på ca 3 min
  • jan vill ha läderbyxor som sitter hårt om rumpan
  • en brud som liknade pippi smakade i stort sätt på gammal lera (euw)


    felle o emma fryser som små mongos

money, money, money, cake!

depp musik. den här skiten måste verkligen stängas av

mitt huvud är inte placerat på kudden just nu, detta är något som ger mig funderingar konstigt nog. istället att ladda upp inför en ny dag imorgon är jag fastklistrad här men gör absolut inget.
magen känns även tom, smyga förbi mitt kök är ett litet stopp jag är beredd på att ta. efteråt blir det kanske mycket troligtvis inte att läsa biologi skiten.


mission impossible



saker blir aldrig som tänkt

så jävla segt. första dagen efter lovet och jag längtar efter jullov haha.

slutade seent idag och var även tvungen att handla efter så jag kunde laga matsäck tills imorgon för vi ska typ kolla på något sediment blablabla sak på universitetet. "askul"
förhoppningsvis förbättrar iaf julle emma o felle dagen. det vill säga om dom inte leker sjuka.


haha denna bjuds på. är uttråkad som faaeeen


allt har förändrats

skola imorgon fyfaaaan
                                                                         - skönt iaf att man börjar ca 10. hihi


förevigt trogen


RSS 2.0