jag mår så bra och är så glad, men vill ändå att du ska veta


den allra första slutskivan på vng

♦◦● SLUTSKIVA ♦◦● FIRA STUDENTEN MED VÄSBY NYA GYMNASIUMS FÖRSTA AVGÅNGSELEVER ♦◦●

blir ett likadant inlägg som innan. Komkomkom!
http://www.facebook.com/events/396828960339429/

andrahands valet, defqon.1

Eftersom det inte blir något tomorrowland (biljetterna tog slut på 2 timmar) som faktiskt hade varit det bästa som hänt i mitt liv kör jag på något annat istället! DEFQON.1 i nederländerna den 21-24 juni! Hardstylefestival som är Q-dance arrangerad. Mer Q-dance blir det antagligen i november -Qlimax, men det blir senare! Bokar biljetter i helgen när lönen kommit in.
Rent sagt underbart, ryser av musiken



ja heeeej igen

Inte skrivit något på ett bra jävla tag. Vet. Men sitter inte så mycket vid datorn egentligen och om jag inte gör det så tänker jag inte på att skriva så, vafan, vem bryr sig :D

Vill göra lite reklam också för:
●◦♦ MÖSSPÅTAGNING ♦◦● VÄSBY NYA GYMNASIUM ●◦♦
●◦♦ 5/6 KUNG CARL ♦◦●
mer information finner ni här http://www.facebook.com/events/401462743219968/
Säg till om någon vill ha biljett också!

en riktigt lång paus är vad jag behöver

Skoldags igen! Sista lovet är över och nu är man tillbaka här i 2 månader.
SEN JÄVLAR, DÅ ÄR DET SLUT!

Älskar hur vissa killar luktar! Måste bara kommentera det. Satt på tåget idag och läste tidningen så kom en underbar doft förbi som fick mig att titta upp. Älska pojkar<3 eller nej! Älska män. Är färdig med omogna grabbar.

Vi har tal idag på engelskan som jag totalt glömt, imorgon har vi tal i svenska nationella och på onsdag är det projektredovisning. Helvete va jag blivit glömsk.... Hoppas allt inte går helt åt helvete. Får försöka stå ut med de här sista 8 veckorna.

Bestämt mig för att inte börja plugga vidare förrän tidigast efter vintern. Ska dock se vad jag kan komma in på. Kanske drar till Chile i någon månad under det halvåret som kommer.

håller fast vid det man vill

Mer nyttigheter, mindre onyttigheter. Startar denna morgon med knäckebröd och juice. Ska försöka hålla en bättre diet, få se hur många dagar det håller. Alkoholen ska dock bli mitt undantag, den tänker jag fan inte hålla mig borta från. Så fort jag känner mig lite friskare är det dags att börja träna också. Inte långt kvar till beachen.

Vaknade 12, inte det jag hade tänkt mig igår när jag somnade väldigt tidigt men det får duga. Rör mig mot ett kort pass på jobbet om cirkus 3 timmar. Därefter väntar en kul kväll med b-ruden på bilden :)

Saknar Bilbao asssååå

tillfällig mental förvirring, det är allt du är


hur jag spenderar min ledighet

måndag - jobb, tisdag - jobb, onsdag - jobb och även torsdag - jobb

Tackat ja till alla tiderna jag blivit tillfrågad så det är en ganska enformig vecka för mig. Var dock igår i kista efter jobbet och kollade skor/kläder, åt lite och sen drog hem till Vickan för filmkväll. Har nu 4 lugna timmar innan det är dags att röra sig mot mitt kära ica. Hoppas man jobbar med någon kul ikväll.

söndags - biokväll

Blev en annan film i söndags för vi var lite sega med att hämta ut våra biljetter, hehe. Men den vi såg rekomenderas stort, var hur grym som helst och varken jag eller Rasmus kunde sluta skratta! This means war borde alla se!

Vi kollade i kista, tog en kaffe, köpte lite godis och sedan fick jag skjuts hem och drack inte för en gångs skull. Hade blivit femte dagen i rad annars. Aja, dränk era sorger, det rekomenderas! Haha nej men, ingen mer kommentar på det :D Jag är lycklig nu iaf.


seize the moment

2 dagar feeeest irad har det varit nu. Första dagen hemma hos Felle och igår hos Jacob i väsby. Planer för dagen är påskmiddag och ikväll blire bio med Razz. Ska se nyaste american pie så chill. Hoppas den håller upp till kvaliten som typ beta house har!


Och till något helt annat. Har världens ångestpanik över fall jag ska söka skola direkt eller vänta typ efter julen. Hade varit skönt att slippa skolskiten i ett halvår. Har en vecka på mig kvar att söka så ja, får se hur det löser sig. Snart är gymnasiet slut. 2 fucking månader kvar.

ett stort firande till våran ära

Hade skiva i förrigår, woopwoop va kul det var! Blev riktigt lyckat och vi klarade att ha kvar tillräckligt mycket folk fram till halv 3. Dög gott och väl eftersom alla ändå ville hinna med nattbussen 3.10. För dom som inte vet hade vi skiva på Livingroom med temat "vem är du om 10 år?" det var dock inte särskillt många som klädde ut sig men ändå. Kunde nästan inte haft något bättre, asnöjd. Felicia och Emma följde med mig hem efteråt där vi däckade i min säng och för oss hade lovet börjat.

Älskade klass. Smnv09

ser allt från ett nytt perspektiv

HEJHEJ! Älska livet tjooohooo! Allt är bra nuuuuu

Har varit så lycklig sen jag kom hem från Spanien, vet inte vad som har hänt men allt är bara hur bra som helst. Ler varje dag, varje timme och allt skit är glömt. Imorgon har vi skiva vilket ska bli hur kul som helst! Ååh jag älskar allt :D

Lite kort om saker i Spanien. Alla flippade, det var galet. Drack varje dag och med det inkluderades äventyr. Slog en spanjorska, raggades upp av en fransk-spansk och söp tills jag däcka. Folk som strippar på dansgolvet, missar resor till Frankrike m.m. ledde till minnen för livet. Sitta och skratta på taket tills det inte finns någon luft kvar i lungorna, awesome.

Lunch nu. Ska hjälpa Julle med lite namnskyltar innan ba. Tjoheeejs!

RSS 2.0