ÅKER TILL RYSSLAND IMORGON

Ryssland imorgon med klassen - WOHOO! något man har sett fram emot. Kommer dock också kännas jävlans läskigt.
Andra höjdpunkter på listan

  • JULIA FIRANDE 7/4 - Adept ska ses på Göta källare med födelsedagsbarnet, dagen efter blir det utgång
  • Påsklov v16
  • Valborg också om det blir något märkvärdigt av det. Ska kanske till Rimbo.


Är just nu inte på ett bra humör alls men kan ju låtsas lite. Haft en riktigt bra och positiv helg nu innan man åker när ens känslor inte har blivit ombrydda och det inte är viktigt att spendera sista stunden med mig när man setts så otroligt mycket innan, typ en dag. ÅÅÅH VA KUL. Inte okej, men aja, vad kan man göra åt sånt


lite utav varje

Det har varit en vacker och skinande dag. Våren är i princip kommen och det är underbart! Nedräkningen till min klass åker till Ryssland har nu också gått ner till exakt en vecka. Läskigt men skoj.

I fredags var det fest hos nettan som gällde. Träffade mycket nytt folk som var riktigt trevliga. Igår fick dagen bestå av att laga american pancakes (mums!), lyssna på nostalgi musik och senare på kvällen pojkvän och potetgull. Har haft en bra helg för det mesta.

Nu är det middagsdags så jag beger mig till köket


Mina fina pancakes :)


ovärt att spendera pengar på någon som varje dag gör en lycklig?

Illamående, detta kan bero på fler anledningar. Hoppas det inte bara är något som älsklingen smittat mig med.

Måndag = kort dag. Åkte till Alec efter skolan, drog hem och har varit ute med Fredrik ett tag också, riktigt trevligt att ta igen lite.
Planer inför veckan är lite mer än vanligt då jag inte brukar ha saker planerat. Skola imorgon, jobb på onsdag, 14 månaders firande med restaurang på torsdag och sen på fredag är det fest med älskling och Jenny som gäller.

DH börjar igen imorgon WOHOO! Greys på onsdag också ♥


jag ångrar aldrig valet jag gjorde

tonight i'm falling and i can't get up, I need your loving hands to come and pick me up

Natt mellan söndag och måndag. Skola orkar jag egentligen inte med men vad ska man göra. Somna är ett problem med alldeles för mycket tankar som flyger omkring.

Två stycken gratulationer ska utlämnas, sen är jag färdig här. Ett till min älskade pojkvän som fyllde 17år den tolfte och Emma som fyllde 18år den trettonde. Grattis på er sötnosar


man lär sig nya uttryck av nya människor

Flö pårej!

Gårdagen slutade med en utgång för mig och isabelle som var födelsedagsbarn. Vi åkte till min systers skola och hängde med hennes vänner. Mycket trevliga faktiskt, absolut med några glas öl vid sidan om. Hann ta en fika med ena tidigare på dagen också.

Nu är jag hos pojken, vi ska se skräckfilm och äta vinägerchips <3 (hjärtat är för chipsen och inte för pojken, hihi). Skulle gärna lägga in en right now pussbild men detta går ju ej när han står i duschen. Kanske borde gå och inkräkta men risken för att bli blöt är nog ganska stor.


jag har en förälskelse för solsken

Godmorgon! Vackert väder, vackert humör.

En starkt lust för ny bloggdesign dök upp  men hur jag ska lyckas med det är frågan. Vet dock inte heller hur jag vill ha.

Ska sjunga lite mer nu, vilket jag spenderat morgonen med att göra.


men jaahahhahaaaa

varför se bra ut när man kan ha en finne på läppen?! verkligen awesome


ovanstående bild förklarar kanske vart jag nu är påväg. har ganska bråttom så skriver inte så mycket mer. vet inte vad som händer ikväll med är antagligen med jenny om hon nu svarar någon gång. det var allt för nu, tjarååå


RSS 2.0