skrik och panik redo för tjänstgörning

griniga jennifer är precis vad som krävs för att göra en måndagkväll fulländad.
är inte särskilt munter vilket borde förstås av ovanstående rad.

så otaggad man kan bli när det gäller onsdag. funderar på att hitta någon gammal vän och den vidriga vin flarren som ligger på rummet som sällskap under eftermiddagen och kvällen. kan passa på att träffa någon vän när plötslig mitt schema fick en öppen lucka för att min såkallade andra halva har andra planer för sig.

läste igenom inlägget någon gång och detta kändes som strålande idéer. borde firas med ett glas redan nu men har tyvärr tandkrämssmak runt om i hela munnen så kändes inte som någo vidare smart.

buenas noches mina ynkligt få läsare

allt mellan himmel och jord

planerar presenter till systers student. hon kommer ju få en grym sak av päronen men vill även att mitt ska sättas en del värde i, kommer nog bli mycket små grejer också som just har med studenten att göra som såna där små apor med hatt eller dylikt. ett sött kort får man också ta att köpa. aja det är någon vecka kvar så har lite betänketid kvar.

måste skryta lite. fick reda på idag att jag får MVG I FYSIK A. kommer kanske även få det i matte B!!  överlyckliga smarta tjejen asså. ska fan satsa i tvåan tror jag. har tydligen en begåvning så lite onödigt att slösa på det

taggad på shopping! får väl bli i helgen antar jag. har två saker som ska göras i helgen isf shopping och glo talang finalen. oj va konstig jag blivit, kollade aldrig på sånt förut haha! nej men vill skaffa några härliga sommarbilder också.


någon som vet vart det finns fint & billigt?


133dje dagen inne i mitt bästa förhållande någonsin

känns ytterst ensamt. behovet av att han honom tätt intill är alldeles för starkt.

hunnit med mycket under dessa senaste dagar. skola, gymmat, jobbat, druckit, eurovision m.m. och går igenom vissa saker lite kort. i fredags var jag med veronica, isabelle och michaela, det startade med att jag och veronica satte oss och grillade lite vid edda dagiset och det vart godare än vad man trott. sen mötte vi de andra två flickorna och begav oss till sätuna parken där resten av kvällen i stort sätt spenderades. igår var det eurovision som gällde och sötnosen min var här, vi hade jätte trevligt och för dom som inte visste det så vann tyskland, bästa låten av de som var med tycker jag iaf. nu har jag inget för mig och så verkar det bli tills dess att jag tänker sova.

lägger in ett smygfoto alec tog på mig förut när vi åt. hitta det på hans mobil för ett tag sen haha.


ätarN^. men asså typ mupp?


ser fram emot att morgondagen gryr

JAA ÄNTLIGEN FÄRDIG
svenska citaten är fullbordade. ska äntligen få sova hihi


dom små detaljerna vi själva uppskattar

mitt hår har blivit aslångt! eller det riktiga faktumet tyder nog mer på att det blivit längre. snabbväxande hår efter en rejäl avklippning ger mig goda förhoppningar. är ganska nöjd med längden just nu men är nog bara för jag slutat avsky mitt hår för jag saknar de långa. aja knas ska inte sitta o snacka om mitt hår nu bara haha.

ligger i min sköna men alltför ensama säng. hade gärnat delat den med alec just nu fast hade nog inte kunnat koncentrera mig på mitt svenska arbete då, fast de kan jag tydligen inte nu heller eftersom jag sitter o skriver i min blogg hehe. får ta och återgå till arbetet, byebye

mörkret närmar sig


anledningen till varför livet är så underbart

lyckliga tjejen, de kan man definitivt säga om mig.

har haft så grymt bra helg med lilla alec min sötfis. vi grillade i fredags som ett firande av fyra månader (och några dagar), och hantera grillen kan han iaf göra som en riktig man ska kunna, stolt blir man allt. asgott kött fast med en vedervärdig potatissallad blev ändå en lyckad middag. myskväll och ett sent uppvaknande på lördag morgon blev det vilket inte är särskilt ovanligt och något jag trivs alldeles perfekt med. igår fick han också vaxa mina ben vilket gick bättre än förväntat men alecs missnöje såg man direkt när han märkte att jag inte skrek av smärta haha, lite smärtsamt vare nog allt ändå. vi avslutade kvällen med att sitta fram till klockan två-tre på min balkong, mysandes och värmde varandra,.. finns inget som skulle i mina ögon vara ett bättre sätt att avsluta en kväll än det...
ååh jobbigt o vara kär o lycklig ibland när så fort man tänker på vissa stunder börjar sakna den personen som sitter i mittpunkten utav ens hjärta... jag vill ha min älskling här och det ska va nu, därmed basta! dampdampdamaap


suddig bild men gulleunge i min säng. de är där han hör hemma, vid min sida


satsar på favorit i repris






sommarkänslorna av lycka sprids


sitter hemma och chillar. ska till alec och grilla snart/senare, muuumms! hade en 30 min lektion idag, tänkte inte gå på den försen jag fick reda på att de vart pannkakor också, haha så drog dit hur som helst. på vägen hem hoppade jag av i valsta och mötte veronica och robert, drack lite läsk och stekte i solen.

sommaren har kommit galet snabbt, märkte inte ens av vart våren var men fuck det, älskar sommarn! fast har inte avslutning försen om 2½ vecka typ, de suger, har senare än alla andra men aja de kan man inte göra något åt.

lalala, sommar tider hej hej sommartider, ge mig din hunger, ge mig din hand (:


nästan allt är som det ska

onsdag idag, halva veckan har gått ganska snabbt sen att man är ledig på fredag så känns det ännu snabbare.
hade nationella i matte B igår, gick hyggligt bra men kan nog ha gjort det bättre. rickard är på hembesök från igår till antingen fredag eller lördag så var med han och hans bror lite nu på kvällen innan det blev hem till greys anatomy. roliga pojkar, verkligen glömt hur mycket jag brukade tycka om att umgås med dem.

det är officielt över fyra månader nu (4 mån och 2 dagar), en tredjedels år. lycklig som fan, älskar min alec mest av allt.

känslomässigt överflöd. ska kolla på rush hour 2 i lugn och ro nu ist


mot oändligheten och vidareee

denna långhelg har jag hunnit med lite av det mesta, typ dricka/fest, bio, shoppa, lalala fan vet jag, vart med älskling, tränat lite, säkert något mer, mensat, osv... vi har gäster nu också förresten.

skrivlusten har dött någonstans och med det försämras även innehållet. varmaste dagen igår på länge och det var hur härligt som helst. imorgon är min och alecs fyra månaders dag men det ska firas i helgen eftersom de är lite brist på tid för oss båda eller nej typ bara för han iofs, jag gör ju egentligen inte ett skit på dagarna längre. med värmen och solen kanske jag börjar lockas ut igen på kvällarna men vi får se hur det blir.

na na na, ska snart till valsta och köpa mig lite godis. johan hänkar som vanligt! :)


fjorrebrillorna. kände för en lite passande pose då


gamla vanor sätts in

tagga till, helgen börjar imorgon efter skolan.

ska tillbringa morgondagens kväll tillsammans med julia, de var ett tag sen nu. förhoppningsvis blir det inte sitta ute någonstans ensamma eller de kanske kan va kul ändå haha. tror iaf att rasmus ska joina oss :) ska se desperate housewives nu och va lite små tjurig, möjligtvis tröstäta en del också. tjarå på er

glass nostalgi



får en sån extrem glass nostalgi när man kollar på denna bild. vem minns inte solero shotsen, magnum dubble och max skattkistan? MINNEN! vill ha tillbaka denna årskurs av glassar (priserna skulle mer än gärna också fungera)
min favorit var iaf magnum dubble, saknar den mest!


dummare får man leta efter

smartast i landet. glömde min sam-bok på tåget, är jätte munter över detta just nu. taggad som fan på att supa på onsdag, det blir troligtvis tillsammans med fru julia björklund awesssoooome.

tre dagars skolvecka. dag ett avklarad men kvällen ser ut att bli tråkig som in i helvete. (y)

party pArTy PaRtY PARTY


jag är ett litet offer

tjafan, söndag idag. har absolut inget för mig, försöker få med mig freddo till valsta och köpa lite godis sen hem till han o spela tv-spel men den lille skiten skyller på att han är bakis och inte orkar handla godis så ska fösöka övertala han lite mer!

helgen har spenderats med min lilla prins. och aa, de är vad jag gjort helt haha så, finns inte så mycket mer att säga.

gjorde förresten ett tredje hål i mitt vänstra öra igår med en säkerhetsnål helt själv :) blödde som fan ett tag men de blev bra haha. funderar på att göra så det blir två i högra men har inte riktigt bestämt mig än. kanske näsan också.

ska tjata lite mer på freddo-peddo nu. tjingeling

när brist på önskningar beror på att man redan dom har

har sovmorgon och gick tydligen upp lite för tidigt så fick tid att sätta mig här innan jag drar iväg till skolan. har bara tre lektioner idag istället för fem, super härligt. efter skolan kanske jag hänkar på min syster och shoppar lite sen spenderas resten av dagen och förhoppningsvis hela helgen med världens underbaraste.

vad kan mer sägas? ehm ehm ehm ingen aning. slänger in en låt istället



när tiden alltid räcker till

sitter i skolan, är asball som vanligt. har håltimma nu för var tvungen att komma hit imorse för bara 6pers i min klass skulle ha nationella muntliga i engelska så resten kunde vara hemma och sova, suuuug. har härnäst spanska och håller på att lära in mig den dumma texten utantill samtidigt som jag smuttar på min mer hallon blåbär. efter spanskan är det endast en lektion efter lunch sen bär det iväg till sollentuna och möta mamma som ska köpa lite kläder till mig och efter det ska jag åka och hälsa på min sjukling om han orkar med mig.
härlig härlig dag kanske, förhoppningsvis, det får man se. längtar till helgen

kreativ rubrik på ingång; TISDAG KVÄLL

kom nydligen hem ifrån mitt besök på ica valsta. gick dit ensam men tog lite längre tid än förväntat att komma hem igen eftersom stannade till med fredde, hansson och jonte lite. i utbyte mot ett telefon nr lyckades jag fixa sällskap hela vägen hem också! lite små stolt över det.

nya tröjan var fin och den passade utmärkt. min mamma kan få riktiga fullträffar ibland (men inte oftast, tyvärr).

10 min, sen börjar desperate housewives och jag ska sitta i soffan och bli till en soffpotatis så då matchar jag med mina goda vinägerchips som köptes. . . potatis och potatis liksom. . .

bläbläbläblä de här är sista som hörs av mig idag. TACK O HEJ

svårt att bli hörd när ingen lyssnar

inget gym blev det nejnej, inställt igen. får väl ta o bli en annan dag så nu sitter man här och steker (annat ord för tråkar som fan)

min moder ringde mig nyss och hon skulle köpa någon korall färgad hoodtröja till mig eller något så får se när hon kommer hem om den är fin. de är nog något jag längtar till nu men aa... inte särskilt mycket att längta till egentligen haha.
desperate housewives, cougartown och christine ikväll ska de mysas framför, får ta och fixa lite popcorn då för är redan nu riktigt sugen på detta. får ta och läsa lite biologi också.. om jag hinner.

skönt skönt skönt sköööönt!

ska bege mig till duschen allra först, därefter blir det lite potatis och tzatsiki som man hitta i kylskåpet som ska mätta magen. runt tre drar jag och veronica och gymmar samt solar. kommer hinna med otroligt mycket på den här tiden som annars hade spenderats instängd i ett klassrum. älskar tillfällen då man får sluta så jävla mycket tidigare!

en kärlekshistoria utan lyckliga i alla sina dagar

precis kollat på film. 500 days of summer, riktigt bra faktiskt även fast man inte fick det lyckliga slutet man är van vid när man ser på en kärleksfilm men får väl en att kunna skildra lite mer på fantasi och verklighet.
inte gjort särskilt mycket idag, bara vart hemma, läst färdigt min engelska bok, chillade lite i solen och ätit grillat... och saknat min älskling herrejävlans mycket.


igår vare valborg, idag äre första maaaj

dagen efter
  • lite små trött alternativt seg
  • hungrig, sugen på massvis
  • hemma hos älsklingen (som lämnade mig nyss för träning)
  • smått ångerfull att jag inte lyssnade på vissa saker
ska precis se på film tror jag, om jag nu hittar någon bra. drar härifrån så jag hinner hem till fyra eftersom min familj sedan ska iväg och fira min barndomsvän. kommer vara där hela kvällen så fall jag hör av mig mer är inte riktigt säkert.

en sak jag ångrar; fick aldrig se brasan..

RSS 2.0