jag är en gummiboll och du bollar mig precis som du vill

ikväll är det greys anatomy som gäller. bryr mig inte fall någon tycker jag är muppig, ska in o kolla på det klockan nio med min söta mor, ett måste.

jag och veronica har planerat en super mysig helg. innehåller fika, bio och ragga pojkar hihi. bättre än så blir det nog inte.

ska snart dra o vara med alec, va med han i måndags också. trevligt att träffa folk som man inte sett på ett tag må jag säga. ska äta något, kanske måla naglarna och sen knatar jag hemifrån. byee

vi är underbara. och de är så det ska va


  


ett urdrag ur min svenska bok (kände mig bara tvungen)

Vi gör det
Ja vi drar för gardinerna
mitt på soltråkiga torsdagen
vi drar fram skuggorna
vi trollar
vi leker
vi kastar kläderna i en stor och
slarvig hög på golvet
vi törs.
Vi gör det
i hela huset!
I köket under bänken
i badrummet i badkaret
i hallen bland skorna
överallt överallt!
Utom i hissen.
Det går bara inte FÖR SIG!
Och i sängkammaren:
DET är helt enkelt inte
ANSTÄNDIGT


detta räcker gott och väl

fortsatta planer för tillfället är nog att sova lite mer. 
skriver senare och då kommer det bilder från gårdagen. svejs


nu blire fredagsmys

oförväntat slut på kvällen, jag fick vara med veronica ändå!

drog till rickard från början, chillade gjorde typ ingenting. började kolla på ngn film som inte var någo vidare sen ringde vonca och sa att vi skulle dra till jim. "jahapp" tänkte jag och så var vi där ett tag, chillade och haci var som en packad teddybjörn, haha. skit gullig! hade tänkt o träffa anders också men han kunde inte möta mig någonstans den korven, han verkade också ganska borta så aa, ganska lyckad kväll ändå!

imorgon vill jag festa. det är något som behövs. ännu ett nytt äventyr.

puss och kram skumbanan


fyra alternativ

  • dra till väsby och va med julia och c.o
  • vara med veronica & emma
  • hitta någon som man kan mysa med, äta chips o kolla film
  • stanna hemma o göra ingenting

hoppas mest på nummer tre. blev inge uppsala idag som man hade hoppats men aja, de får bli en annan gång. måste bestämma mig nu/snart annars kmr det bli alternativ fyra av sig själv höhö. puss


vafan hände med allt sansat folk?


fjortis universumets hemsida.

usch fy och blä, har det alltid vart så mkt små snorungar där?
dom tror att dom kan blogga, lägger upp bilder med 100% push-up och skriver "någon soet som vill struuwwwla?". herregud patetiskt.

nu kanske någon tänker "om du hatar det så mycket varför har du ens ett konto?" så jag ska förklara varför jag INTE raderar mitt playahead konto...
jag har blivit kallad "fucks" långt tillbaka i tiden och skulle inte kunna klara av att något äckligt litet fjortiskräk tar det namnet och blir kallat desamma. (:
blotta tanken får mig att rysa, uuuäääh!

däremot ska jag i stort sätt inte logga in något mera bara fall jag kanske har låtbrist eller något men aa, det är nödfall!

så för att sammanfatta det här: fuck playahead go mogenhet!


Denbo ft Sebastian Krantz - inget kan bli som förut

du gav mig löfte efter löfte
du gav mig kärlek som jag trott på
kärlek som var sanning
men inget spelar någon roll nå mer
de gör ont
jag fäller tårar när du inte ser


det går inte att vara utan

inget inlägg igår kväll heller! kris i blogg paradiset uppstår.

igår vid min hemkomst blev det greys anatomy som fångade mig. sista avsnittet från senaste säsongen var ett måste att se på eftersom den nya säsongen startar på onsdag.. lycklig! för den som kanske inte förstår så är det favorit serien tillsammans med desperate housewifes. efter lite tv tittande så satt jag mig och läste lite mer i min bok och det går inge vidare faktiskt att läsa. det är intressant men läser när jag är alltför trött så orken försvinner helt.


bröderna B står o leker

hemma hos klicken och bobban! ut på en cigg nu. idag ska jag faktiskt skriva ikv, annars blir det panik. puussss

deppiga dagar, hösten är kommen

sitter hemma hos min babe just nu. slutade skolan tidigare idag pga inställd lektion, underbart! efter skolan så drog jag och träffade veronica, alex och fanny tog de lugnt ett tag och aa nu som jag nydligen sa drog jag till veronica.
vi ska äta hamburgare, mums! bruden står och steker dom medans jag sitter här och skriver. vill även påpeka att min dåliga uppgradering beror på brist av tid. skrivlusten finns där men tiden tränger iväg möjligheterna.

ett måste att skriva ikväll! hör av mig senare puss&kram

minnerna svävar tillbaka

jag njuter av att se dig, men ändå är det den värsta smärtan jag kan få


kalas helg. underhållande på flera nivåer

underhållande helg, iaf enligt mitt tycke.
i fredags var jag med veronica hemma hos dennis. kul som tusan även fast jag inte riktigt vet vad vi höll på med haha. på morgonen drog vi hur tidigt som helst, statiol gav oss en god frukost och det passade oss perfekt!

fredag kväll:
 

lördag morgon:
 


igår så var jag på cirque du soleil. så jävla grym underhållning så det inte är sant. man blir totalt fascinerad och förstår i princip ej hur människor klarar av sådana saker. det är den mest kända och kritiker rosade cirkusen i världen och jag rekomenderar den stort.

 



och sen nu idag vaknade jag upp hos marielle för kom dit ca klockan halv ett inatt och har vart med henne, nille och dennis i stort sätt hela dagen.

nu vet jag inte fall jag vågar gå och ta lite av den grillade maten dom har ätit här hemma men funderar faktiskt på det. tjenixen!


finns inget bättre sätt att starta dagen

världens godaste frukost
*dadadada*

skriver om gårdagen lite senare. har nydligen kollat på human traffic med veronica och skrivandet slutar här. tjäää


det är vi som skapar helheten




bortom horisonten finner jag svar

nu äre så att jag nydligen kom hem. dagen har sett ut att jag var i skolan, drog hem, nille kom och sen drog ut ett litet tag med bröderna B. vidare planer för kvällen är att läsa lite (måste enligt svenskan), klä av sig en smula (ju mindre kläder desto bekvämare) och senare återvända till datorn.
jag vet att jag blivit lite dåligare på att uppdatera men de bästa tillfällerna jag får är på kvällarna och de är om jag väl orkar då men de får ta och lösas på något vis.


boken jag läser. sötnosen jenny har läst den innan
och sa att den va underbar så jag valde den. puss!

hejdunusitterjaghär

jaha nu ligger de till såhär att kom hem för kanske 30 min sen, satt upp håret i en vacker bulle och placera mig framför denna osociala maskin man kallar för dator. personligen vill jag egentligen dra ut men my little darling orkar inte resa på sin röv och dra ut än så får väl vänta ett tag.

den såkallade "sebz" fyller år idag så kan ta o skriva ett grattis här (:

men nu måste jag tyvärr dra ner och leta i kylskåpet efter något smått men ätbart för magen låter mig inte skriva ifred. chao


när man inte har någonstans att ta vägen vill man bara fly långt härifrån

du är extremt saknad. men i dina ögon känns de som jag är bortglömd.
avstånd är ingen ursäkt
du borde förstå vem du är



färjan mot evigheten börjar när du väl kliver på

med ett hopp om att allting förr eller senare ska lösas och att morgondagen sprider glädje med sig.
slänger in en mysig låt att somna till.

ps. jag vill ha det som var "oss" tillbaka. jag ger inte upp än.


varenda människa älskar skitsnack

haha folk har verkligen inget liv tror jag. så fort jag började skriva massa skit om någon så ökade statistiken i höjden. kanske det är något man borde fortsätta med? aja de får man väl vänta med och se

just nu sitter jag och lyssnar lite på musik och driver lite med veronica på msn om en viss skarrig person. de ger faktiskt underhållning på ganska hög nivå för de finns mycket att prata om.
imorgon börjar jag klockan 11.10, underbart sätt att börja en skolvecka med faktiskt fast slutar ganska sent ändå. mamma åker på kurs imorgon så när man kommit hem ska man ställa sig och börja baka pizza till min syster och mig eftersom min padre ska kolla på fotbollsmatch. så morgondagen är ganska fullbokad men hinner nog dra ut med veronica lite framåt kvällen.
gör nog ett inlägg senare. hejsvejs tills dess!

mitt tålamod klarar inte av att stanna inne


förälskelse


mums. åt nyss och mamma hade nyhandlat strumpor till mig och ett smartiesrör. love it! <3

vi vandrar vidare, tiden flyger iväg och förändring sker

det är så stor skillnad på när man var liten och nutid. det värsta man då var med om var ett skrapsår på knät, att mamma tvingade en att äta all mat och att man missade bolibompa. i dagens läge är det så mycket mer komplicerat. det är kärlekskriser, slagsmål, tjafs, drickande, skolkande nästan allt som kan vara fel finns nu.

vad hände med den lilla flickan som en gång fanns?


kåtarina; detta är till dig

de finns en viss gräns som man inte passerar. igår gick du långt över den gränsen. din lilla snorunge, fatta hur feg du är. jag har iaf min värdighet kvar till skillnad från dig. vågar inte ens stå för dig själv utan gömmer dig bakom andra. du borde skämmas din jäääävla fegis. du leker så jävla tuff framför andra men egentligen är du bara en patetisk brud med överdrivet mkt smink och jävla silikoninlägg. du klarar inte av att ta det 1on1 utan måste dra dit ett helt jävla gäng. så ful, så äcklig du är. sen har du ringt och hotat en brud för du vill ta hennes killes oskuld när han tycker du är vidrig, rent av grotesk. du knullar fan med vem som helst och du kallar mig för hora?
patetiskt och jag upprepar tre ord jag sagt förut;

dö din gris


nu äre dags för fredagsmys


ta inte mer luft än du klarar av

fick ett samtal av krii och bads om att jag skulle skriva ett nytt inlägg. då måste man fixa det!

för att ha varit en så seg dag så har de faktiskt hänt en hel del. min kära fågel dampade som fan imorse så man både missade bussen och första lektionen skippades. sedan var det samhäll och spanska lektion vilket gick ändå snabbare än inräknat och efter lunchen skulle det egentligen vart musik men aa, den lektionen hamnade inte särskillt högt på prioriterings listan. jag åt med flickorna julia, evelina och jenny på en grill istället (fighting grillen enligt bucht) eftersom det blev lite slagsmål där under min kära lunchtid. jenny gjorde så en brud började böla så hon gick och hämtade kanske 20 pers från väsby skolan som inte vågade göra något alls, patetiskt. iaf bara för att ha kul o jiddra lite mer drog vi såklart till väsby skolan och där ringde typ lärarna aina för att få bort oss från skolgården haha.
förutom det har jag vart med veronica och vanessa idag, hann även träffa jenny lite snabbt. veronica solade igen och börjar bli riktigt brun faktiskt.
nu sitter jag här och äter lasange, mamma tvingar mig för hon tror jag inte äter annars, knas. men jag sätter även punkt här, kanske skriver lite senare puss.


"Kiss my lips, touch my hand, give me a second chance."

Every day,
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.

I'm going down on my,
on my knees for you.
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.


 


utan mål finns ingen strävan

problem med skrivandet. har inte lyckats tagit mig tiden jag behöver och som jag vill spendera på min blogg.

vad som hänt, jo de var väl fest i helgen, var med julia majoriteten av helgsdagarna. i söndags kom min skatt hem, jag fick tuffaste ganja tändaren av henne, direkt importerad från riga. sen har de väl vart vanlig skola med inte särskilt mycket avvikelser. bevittnade bråk i måndags och solade solarium igår. ikväll har man blivit erbjuden att jobba men det orkar inte kropp och sinne med så ska nog bara ta det lugnt istället.

mamma lagar lasange, mums. med dessa ord avslutar jag detta inlägg


leendet smyger sig tillbaka

en helt oförväntad vändning. i like it


att ge upp; ett nederlag i sig

"du måste ge upp"

ett problem jag inte kan eller vill.
som i många andra fall tar känslorna överhanden och panik bryts igenom kropp och själ. vad är det för mening med att ge upp? det blir ju endast ett bevis på att jag verkligen har förlorat, att allt är kört oavsett vad som sker senare. ger jag upp är det han som vinner. ett faktum jag inte vill ska ske. det är som att radera en viktig del i mitt liv. en del som fått mig att utvecklas, bli den jag är idag. så vad är det för mening isåfall att jag gått igenom detta lidande, denna tortering mot det hopp jag haft om lyckan som aldrig tycks nå mig.
jag vägrar ge upp. steget jag måste ta är att gå vidare mot nya mål och drömmar.


V baby



orientering och planer för imorgon

hade orientering idag. robin sprang med mig och julia istället för att göra något annat vettigt. började halv tio slutade runt elva, halv tolv och stannade kvar i väsby med dom små turteduvorna och bucht till ca klockan halv fem. jag och julia gjorde världens bästa våffelpannkakor hemma hos henne. sen var det en som vi fyllde med 7 koffein tabletter och gav till bucht haha. han tyckte faktiskt den var ganska god.

imorgon blir de förhoppningsvis röj röj röj.
efter skolan blir det:

  • möta julia på station (den jäveln slutar innan mig)
  • hem till märsta med julle
  • fixa sig
  • dra förbi glasbanken
  • sen till väsby igen
  • och sist men inte minst feeest

 känner mig taggad redan nu. önskar bara att veronica kunde hänka då skulle bli så jävla kul, men de blir de nog ändå.


det var en gång en liten flicka...

det börjar som en lek,
utspelar sig sedan i lust och
slutar som en katastrof



detta är utav egna erfarenheter.
döm mig ej, och medkänlsa vill jag inte ha.
men kom ihåg att fel beslut leder till stora problem


Robert Hanna - Darlin'

darlin', darlin', i'm down on my knees
beging you


jag vet inte vad jag egentligen ger mig in på

kom alldeles nydligen hem. diggar musik uppspelningen som spelades vid detta tillfälle;

Kodd - behöver dig
Secondhand serenade - It's not over
Atle - jag hatar dig
är det bara jag som ser ironien i detta?


hur som helst så aa har ju veronica dragit iväg och lämnat mig kvar i märsta, stygg flicka! men de får man väl leva med.
idag på vetenskapens hus fick vi "leka" med flytande kväve som faktiskt var ganska tufft eftersom saker frös ner på typ 2 sek och isabelles hår började ånga som in i helvete haha. en bild finner ni även i detta inlägg men det syns inte lika bra.


de blev is på sladdarna och ånga steg när man la ner ett objekt som var varmare än kvävet.
(kväve blir till flytande form i -200°c)
snyggingen i bakgrunden också haha


snabbt, kort & meningslöst inlägg

sitter just nu hemma hos klick and bobby. ska dra o möta vanessa snart för bobby drog och rickard är med en annan jennifer så man blir lite halvt dissad haha.

vill bara tillägga att jag saknar vonca redan. men måste kila nu så puss

en doft berör mig ifrån köket

veronicas resande förstör dom vanliga helgsplanerna. men jag tror faktiskt att jag kommer befinna mig i väsby på fredag istället för på äventyr. eller vem vet, det kanske blir ett äventyr i sig.

jag väntar på mat! sen ska jag ut och träffa älsklingen för sista gången..... innan hon åker.

imorgon så ska vi till vetenskapenshus med klassen, "skit kul". inte nog med det så slutar vi också klockan fem när vi i vanliga fall slutar halv två på onsdagar och de är endast tack vare att vi ska ut och samla insekter(?) och skit i väsbyån. aja bäst för julia att hon kommer imorgon för annars kommer jag antagligen tråka ihjäl mig.


RSS 2.0