ge mig en av mig för länge sedan

har inget att skriva samt vet inte vad jag ska skriva. har endast dinosaurier på hjärnan för tillfället.

2 lektioner idag. imorgon slutar jag halv 5. har redovisning om mitt historia arbete det vill säga dinosaurierna. uppgiften var ju att göra en fördjupning om något som hänt innan 1800-talet och varför inte då gå tillbaka 230 miljoner år? knäppt.


har beslutat att göra mig smalare nu. blir ledsen av att kolla ett-två år gamla kort på mig eftersom det är någon väldigt mycket smalare flicka på dessa. får ta och börja gymma med alec men det är så läskigt känns det som. får komma över min skräck och äta upp min rädsla helt enkelt. och allt detta säger jag samtidigt som jag tuggar i mig en lussebulle, känns ju seriöst. aja kosten får också förbättras.

åter till lillefot nu. kanske skriver om någon timma om jag orkar.


GODNATT (har ingen anledning att vara vaken)

fick denna av Alec igår för att han älskar mig hihi <3


i vår vackra vita vintervärld


vilket blev dagens höjdpunkt. vi tog en fika och gick runt lite i sollentuna centrum. riktigt mysigt en sådan här snöig vinterdag.

imorgon är det fredag och jag har självklart saker jag måste komma ihåg att fixa så snart som möjligt. förnya passet, göra färdigt läxor, göra syntest till körgrej m.m. aja, får se om det blir gjort till denna helg annars kan man ju skjuta lite på det hehe. måste hitta ett nytt jobb också, får ju inga jävla tider på mitt.

jag vill ha en positiv och sprallig fredag.
ett önskemål jag hoppas kan uppfyllas

men nu sätter jag punkt här
.

två stigar ska sättas ihop till en enda

prioriteringar är det som formger våran omgivning
känns som en del saker har jag prioriterat alldeles för lågt under ett bra tag

vart ledig hela dagen men inget pluggande har det blivit, typiskt mig. spenderade kvällen framför tvn med desperate housewives och cougar town. snart ska jag dra mig till sängs och får väl ta och läsa den där jävla engelska boken som ska vara utläst egentligen imorgon, lycka till med det...

juste hade ju utvecklingssamtal idag. har ganska bra omdömen så fick beröm av min lärare. sen fick jag reda på att det blir ryssland den 27 mars vilket känns bra att veta att allt är bestämt nu.

Mina omdömen:

  • Engelska B - ÖG
  • Matte C - ÖG-
  • Svenska B - ÖG
  • Idrott&Hälsa A - G
  • Kemi A - ÖG
  • Historia A - G+
  • Internationella Relationer B - G
  • Spanska steg 4 - ÖG


blir troligen förresten att jag leker med min lilla jenny pärla imorgon som jag saknat otroligt mycket faktiskt. därför blir det bild på oss nu när jag säger godnatt


bara för jag kan, vill och har lust

OJSAN! tänkte egentligen ta bussen som går om 5 min men såg nu att jag inte hinner hehe...

är ledig idag, har bara ett utvecklingssamtal sen kan jag åka från skolan igen. ska möta alec efter vilket antagligen blir runt två. har inte så mycket att skriva om, så blir väl hejdå här.


dagens outfit och konstig flicka som är 18 om 6 veckor, wohooo


cut cut, spara spara, långt långt (längre)

men oj! mitt hår har fan växt en bit sen jag klippte mig i april. fatta hur jävla kort det var. hittade någon random bild jag tagit kanske en vecka efter jag klippte mig

Förut

Nu


G-G-G-GAlEt


en liten prinsessa bor i oss alla

tror kylan börjar klamra sig fast vid mig med ett elakt virus i bakfickan. får se om man är kry till morgondagen eller inte.

i skoldagen ingick ett kemiprov som enligt mig var hur enkelt som helst. lär få bra betyg på det, kändes inte som det var något jag inte klarade. känns bra att vara begåvad i huvudet hihi. efter skolan åkte jag med julia och felle för att kolla upp en sak och sen mötte jag alec på väsby station. var med honom ett ganska bra tag sen åkte jag hem och nu aa, nu sitter jag här.

har en lektion imorgon 11.50-13.00 sen blir det åka till stan och möta alec, kolla på lite grejer där och sen antagligen ska vi till stinsen och kolla lite mer där. behöver bland annat skor och lite annat.


skor som julia och felle tycker jag ska köpa. väldigt söta faktiskt (från barnavdelningen haha) men vet inte riktigt om jag vill ha. får ta och bestämma mig snart iaf.


en välförtjänt sovmorgon

ska bege mig till skolan alledeles strax och detta är dagens jag.
två lektioner sen är det hem igen. synd att ena är 2 timmar lång bara.


finns alltid ett mål att sträva mot

18årsdagen närmar sig steg för steg. nu återstår bara 50 dagar.

har bokat min lokal nu som jag ska ha och det blir dagen innan min födelsedag festen blir av. känns bättre så faktiskt för vill kunna vara hemma på 18årsdagen med presenter och lugn och ro istället för fixa mig, fixa lokalen, tänka på att allt ska vara lugnt osv. hoppas det blir lyckat bara och så som jag vill ha. inte varje dag man fyller 18 och blir myndig.

ska strax föna håret och sen ska jag hem till alec. började snöa mycket alldeles nyss så kommer vara slask och blött på marken vilket inte ses fram emot. men ska dra nu.puss

söndag runt elva tiden

helgen är slut. imorgon är det skola men sån tur har jag värsta chill veckan jööö. slutar tidigare/börjar senare varje dag hela veckan förutom fredag (då jag ändå alltid börjar 12 hihi). så tror det kommer fungera perfekt hursom.

gym imorgon efter min enda lektion. julia som inte har någon lektion alls imorgon möter upp mig sen åker vi och försöker göra slut på gymkortet jag blev påtvingad av att köpa men aldrig använde.. bra liksom.
har sett film nu, "knight and day" och den var bra faktiskt även fast man hört att den ska vara dålig. åt tårta här hemma också som jag och min syster köpte till pappa eftersom det är fars dag. har rensat mitt rum hela dagen på kläder eftersom det blev tid över när inte alec sov över här vilket han annars vanligtvis alltid gör men tydligen inte denna helg. finns inte så mer att skriva så blir väl slut här, godnatt på er.


och in på plats kommer eliten

Vilunda fjortisCreW, fast Emma saknas (skämt åsido OSERIÖST, 09)


helt okej dag, faktiskt riktigt bra skulle jag allt förmå att säga men har problemet att jag fortfarande saknar min alec. inte varit med honom sen i söndags men som tur är ses vi imorgon iaf. julia följde med mig till märsta efter skolan men det blev inget gymmande som vi hade planerat.

jag har precis kollat på greys anatomy och nu ska jag sova även fast det är tidigt så jag känner mig utvilad imorgon till skillnad mot vad jag gjorde imorse. så godnatt med er


internationell linje äger juuuuu


party party woop woop

nu är det i pricip bestämt. en veckas chill sista veckan i mars med klassen. blire bättre än så eller?

sitter på historia lektion och gör ingen historia alls. kom även på att man inte behöver gå på idrotten eftersom har fördjupning så har längsta håltimmen efter det här. känns som dagen blir bra även fast man slutar hur sent som helst. bara jag får träffa min biff så känns min dag på topp.

jag och emma kommer vara 18 hihi SUPERduper ju


för du är det ända som finns i mina tankar


Mina sista ord och min sista tanke för dagen går till min kära pojkvän.
Inget ska få skilja oss åt. Jag älskar dig Alec 


whoopiedoo

NUHARJAGLYCKATSFIXAENHALLOWEENBILDDÄRINTEENSJAGÄRMEDMENMINSÖTAJULIAÄR!
sen atle, rasmus och kyckling också.


tänkte precis på när fan någon skulle komma hem så man får lite mat men kom på att mamma sa att jag skulle få fixa det själv idag för ingen kommer försen sent... känns ju jätte smart att man väntat då.

skolan började idag igen och känns som vanligt så inga problem med det. kom däremot ihåg hur mycket matte jag behöver göra och att vi har matteprov på fredag, toppen!

saknar alla mina bilder. måste övertala pappa att fixa andra datorn. har ju hur många som helst på den som är bortglömda för tillfället.

ååh kan jag sluta öppna 50 olika fönster så jag glömmer skriva färdigt/publicera? höhö


ZzZzzzZzZzZzzz



har gjort färdigt min imperalism grej äntligen så ska bara sätta ihop det imorgon i skolan och skicka. dags att sova för min del nu.

förresten, filmen var konstig så pallade inte se den och stängde av haha. natti


söndagkväll avslutas med movietime

Nu blir det film. Hoppas den är bra


en extra hjälp på vägen till idealet

god middag! härligt med mat i magen och absolut när den är så mumsig. hade tänkt att bara göra en liten kort uppdatering nu för att skriva lite mer i bloggen hehe.

ska göra färdigt mitt imperialism arbete nu och sen blir det valsta med syster. lite godis och gott ska köpas även fast jag ska försöka börja tänka mer på vad jag stoppar i mig. finns chansen att alec kommer lyckas få mig att börja gymma med honom också eftersom gymmandet tidigare inte gått så bra men men inte helt säkert för känns fortfarande läskigt att ha en pojke som gympartner med svaga lilla mig. fast då får jag bort allt överflödig vikt och fett iaf som inte är så älskat på min kropp.

blev längre än vad jag trodde. men ska göra färdigt nu byebye

jag har allt jag behöver

världen kryllar av idioter och det är så skönt när man kan utesluta några från ens liv. fattar inte vad folk tänker med ibland alltså.

är ganska/väldigt irriterad men blir väldigt glad när jag tänker att jag ändå har allt jag behöver. jag har en älskvärd familj, underbara vänner såsom Julia och Jenny sen har jag dessutom världens bästa pojkvän. vad mer kan man önska sig?

imorgon är det skola igen, lovet har gått i inte alltför snabb hastighet men hade velat ha längre. spenderat majoriteten av tiden med älsklingen och det känns bra.


Felle, någon knasig vietnames och jag


hur man helt enkelt undviker problem

först har vi problemet:                      vill inte sova ensam
sen så kommer lösningen:                       sov inte alls

.. få se hur många timmar framåt det där håller, antagligen inte många alls. fan att ens problemet ska finnas där. och magen kurrar som tusan, nu måste en lösning kommas på till det också åååh.

ändras inte till något du inte vill

wohoo första gången på länge som jag skriver två inlägg på en dag, applåder till mig. få se hur länge det håller i sig (om jag skriver alls vilket jag antagligen inte gör..)

gör just nu absolut inget alls, och det ser ut att det blir så resten av min vakna tid kommer vara. min grabb kommer inte sova med mig denna natt eftersom han har bestämt sig för att ge sig ut på lan hela natten vilket gör att jag känner mig ganska ensam. men vad ska man göra liksom, han måste ju få ha sin tid med sina vänner såklart. även fast jag helst skulle ha han för mig själv 24 timmar om dygnet.

funderar på att rensa mitt rum så jag har något att göra. det eller sova eller jag vet inte. har ju egentligen ingen anledning alls till att vara vaken. eller är jag dum eller, orkar fan inte rensa nuuuu juuu.



förresten, idag är det ett år sen rickard åkte härifrån nu. helt sjukt va tiden går snabbt och hur mycket saker egentligen förändras på ett år. på den tiden gick all min tid till vonca, bobby och mr vodka som syns på bilden. shit asså...


håll mina fötter på jorden eller snurra min värld

idag är det en sån där dag då jag bara vill leva och göra det allra mesta utav. vaknade med en glad, pigg och positiv anda i mig och känns som ingen kan ta det ifrån mig. galet va härligt det känns!

jag har inte så mycket inspiration till skrivande för vet inte hur jag ska uttrycka mig. upptäckte häromdagen att jag egentligen inte önskar mig massa materiella saker till jul och födelsedag för jag är mycket väl nöjd med det jag har. kärlek är tydligen allt jag behöver och det har jag gott om.
hade aldrig trott för över ett år sen att jag skulle vara den lyckliga kära tjejen men här är jag haha

ska nog tillbringa eftermiddagen och framåt med Ena vilket blir nog riktigt trevligt. vet inte vad vi ska hitta på men det är bara se vart kvällen leder en. måste nog få ur mig lite energi innan dess så jag inte flippar ur.

två bilder från 8an (min och enas tid)


fin och smal som en banan

tisdag morgon och lovet är igång sen i fredags. ska dra och gymma med julia snart sen blir det hem igen och göra sig lite fräsch och dra vidare till grabben min.
har i allmänhet en positiv inställning till dagen och ska försöka fixa bilder från halloween festen i fredags så jag har några roliga bilder att bjuda på här i bloggen. det var riktigt trevligt där och i år blev det skolflicka man var utklädd till.

ska börja röra mig mot valsta typ nu och möta upp julle vid bussen. tjohejs


RSS 2.0