någon gång måste vara den första för allt

Ååh va jag blev glad nu! Beställde kläder från internet precis för första gången, hoppas det ser lika bra ut i verkligheten bara. Tre plagg var allt jag vågade och det tyckte nog plånboken kändes tillräckligt.

Ska ta en dusch nu och sen blir det välbehövd sömn. Jobbar imorgon, så har inte så mycket att se fram emot förutom min sovmorgon. Eller det kanske jag inte ens har men aja, det är bara detaljer! Sover nog ändå.


Blev väldigt taggad att börja på
VNG nästa år apropå ingenting.

:)


Börjar tveka på att jag orkar med den där duschen nu, blir nog imorgon på morgonen istället. GODNATT!


du är förgiftad sedan barndomen

Vill skrika, vill gråta, vill bara få slut på all idioti men nej det går inte. Får svälja ner allt till en stor klump i magen och låtsas att allt är bra.

Känslopaniken bryter ut till och från och jag vet inte vad jag ska göra..


det känns ju inte bra, men vad ska man göra åt det

Började må illa mitt i allt, vet inte varför eller jo, det gör jag. Men förstår inte varför det stör mig så jävlans mycket.

Ommålningen i mitt rum startade idag. Ett herrejävlans liv för att ta ner alla lister och sånt. Hoppas att man hinner fixa färdigt så man är nöjd nu under lovet. Så står iallafall det rätt till i min värld.

Behöver få något annat på hjärnan. Ska nog dra mig för att möta Freddo, Ena, Anders och Jonte. Måste bara få lite fix på mig först.


lets celebrate gorgeous

Var på Adept konsert i torsdags, GALET. Julles födelsedagsfirande blev det och mycket lyckat trots att man dagen efter knappt kunde röra nacken och har största blåmärket på höften. Härligt! Lätt värt!



Sitter nu och väntar på potatisgratäng, mums! Orkar inte skriva mer, tjohejs :)


känslor lika kraftfulla som en supernova

   Kan inte tänka mig att leva utan min pojkvän. Ville bara förmedla det.

   Nu ska jag sova, godnatt

Ryssland med SMNV09

Ja men då var man hemma från Ryssland, det kan jag säga var ett riktigt jävla äventyr. Läskigt till en stor början men sen blev det riktigt härligt. Jag hade i och för sig även den bästa värden att bo hos. Tror inte folk är så intresserade av att veta vad vi gjorde men då kan man nog hoppa över att läsa det här stycket för detta vill jag minnas.

St. Petersburg första dagen (söndag-måndag). Flyget vart försenat för att de automatiska bromsarna fungerade inte mitt i luften och vi fick vända till arlanda igen, inte okej. Vi sov på något vandrarhem och fick sightsing dagen efter sedan åkte vi till Pskov där vi fick möta våra värdar och åka hem till dem. Dagen efter (tisdag) blev det lite skola och på kvällen drog vi till ett bowling/biljard/dricka ställe och tog oss några öl, inget så märkvärdigt med det. Samma var det i princip dagen efter (onsdag) med skola sen dricka efter men då blev det mer vodka shottar skulle jag tro och många i vår klass var ganska dragna haha. Jävlans kul kan jag säga. Fann mig en stor kärlek till vodka med grenadine i då (♥!). Tordag var en sista kort skoldag och efteråt åkte vi till ett konstigt (men fint) kloster. Gick i några jävla katakomber med en galen rysk munk som sa att våra själar var döda om vi inte bad varje dag och massa andra sinnesjuka saker. Lääääskigt. På kvällen hade vi en avslutningsmiddag iallafall och hade jätte trevligt tycker jag. Jag och felle var jätte duktiga som höll tal. Sen sista dagen (fredag) gick vi upp tidigt för att komma till skolan i tid för att hinna med våran 4-5 timmars bussresa till St. Petersburg. Min ryss började gråta jätte mycket och sa att hon skulle sakna oss alla, stackars liten. Och det var väl mitt besök i ryssland.



RSS 2.0