hur denna dag ser ut

Nu/snart:

Ikväll: DAAM +

morgon och gårdagen

Var och vaccinera mig tidigare idag. Är fan inte så rädd för sprutor som jag var när jag var yngre, skönt! Sitter med ett litet plåster på armen och dunkar musik nu.

Blev en väldigt sen fika igår med Bobby. Vi kom dock fram till att det blir tidigare nästa gång eftersom café 60 var överfullt när vi kom dit så vi fick gå på öppet-café-jakt klockan 10 ungefär. Vi fastnade på espressohouse vid centralstation.

Fick ett hjärta i min latté. Den mesta kärleken jag fått på senaste.

En bild från tidigare igår när det blev kebab med Koldrup också!
Hittade jätte våriga/somriga kläder på shoppingrundan men orkar inte lägga upp bilder.

wohooooo tjohejs


Så ser dagens planer ut. Det första ska jag dra iväg nu med Christian och sedan blire in till stan och träffa Bobby :) Härligt väder och ser ut och bli en bra dag.

Ska skynda mig till bussen nu så Chrisse inte klagar på att jag är så seg. TJO

behöver ingen, för har redan förlorat vad jag vill ha

Hej, någon som vill gosa med mig? :$


Spelar och tar plugg-pauser ibland. INTE tvärtom. Gnaget ligger under just nu mot Färjestad men vi lär slå tillbaka snart. Glömde bort att det var hockey-torsdag/öl-torsdag så sitter hemma istället för på kung carl.

Vill shoppa imorgon. Kanske tar en runda men blir nog inte så mycket isf. Måste ju spara.

gör det bästa av alla situationer

Solen gör mig lycklig! Gör nog alla lyckliga. När det skiner går det inte att hålla nere humöret, icke sa nicke. Hög musik på stereon, skön feeling överallt och en illusion om välmående sprider sig.
Imorgon är det fredag, ännu mer att vara glad åt. Efter skolan börjar lovet, ytterligare en sak att vara glad åt. Troligtvis blir det Aveny på kvällen som kommer ha beer-pong, amerikanskt tema osv, ja, ni fattar poängen! Glädje och påhittad lycka förknippar vi dagen med.

Bokar nog biljetterna till summerburst imorgon. Ska se om man får ihop något till Elite 100%party kryssningen också. Biljetterna kostar 1,2 så får se om det platsar på min inköpslista. Hade iofs varit grymt.

ett nytt tillskott till vårt land

Sverige har fått en ny liten prinsessa. Är inte förtjust i monarkin men, man är lite patriotisk ändå!
Grattis kronprinsessan Victoria och Daniel.

alla förtjänar inte att tänkas på

Awesome spanskalärare är awesome. Suttit och gjort helt värdelösa saker nu mer än halva lektionen och så frågar han oss alla "vill ni ha kaffe/chocklad? Jag hämtar till er" så försvann han i ett par minuter med en kopp var till oss. Härligt att man inte gör ett piss, blir bortskämd och får mvg, wohoo.


Nä men jag känner mig nöjd. Saker börjar kännas väldigt bra igen. Deppar inte av helt meningslösa saker/individer längre. Livet är en gåva

gör vad jag kan göra


Kollar lite på "får vi följa med?" och väntar på min kompis som kommer hit. Han stannar möjligtvis här i några dagar på grund av lite komplikationer hemma. Ställer självfallet upp för en vän i nöd.

Är så jävla mycket som jag behöver pengar till som ska göras. Summerburst, mobil, körkort (fast betalar nog pappa iofs), tomorrowland, tatuering, holland osvosv. Dyra grejer snackas det om också. Ska nog försöka jobba hela sportlovet istället för att supa bort det vilket både kostar pengar och förstör hälsan. Blivit ganska mycket sånt på senaste också.

ord kan inte förklara

HAHAHA ALLTSÅ... Nu ger jag upp mitt melodifestivaltittande. Det här är patetiskt. En sagoberättare gick precis till final.... Pinsamt Sverige.

JUST NU:

SEN:

ehm typ godmorgon?

Alldeles för tidigt för att jag ska känna detta som en helg. Har det tidiga passet idag på jobbet och känns sjukt att ha varit uppe innan 8 på en lördag (och ha sovit däremellan liksom).

Ska börja röra mig närsom, dyker nog upp med ett nytt inlägg om vad som händer ikväll senare! Hejsvejs

den här helgen blir lite annorlunda

WOHOO FREDAG IDAG! Synd att man inte kan dricka för man ska jobba morgon imorgon, det förstörde nästan allt. Hur taggad som helst för att gå ut och dricka menmen! Är nog ändå bra om jag tar en vit helg, blir så mycket kaos ibland. Är nog dags att ta det lugnt när folk som egentligen inte borde bry sig säger till...



Ska åka till tandläkarn om sisådär 20 minuter. Kommer tillbaka till skolan sen igen för att glo film på biologin. Inte så värt, men närvaro är viktigt när csn fuckat ur och allt ses om skolk och ska anmälas.

gadsroTTorsdag

Bilden är från gårdagen hemma hos Victoria. Drog dit med henne efter jobbet, fixade lite gulaschsoppa med bröd och pepsi. Gott och mysigt! Vi såg även reprisen av grammisgalan.


Har en seg svenska lektion nu. Läraren kör högläsning som om vi vore småbarn och sen har hon världens mest irriterande röst, drygt.

Försöker för tillfället hitta någon som vill gå på derbyt ikväll, annars försöker jag nog hitta någon som vill se på kung carl. Har ju inte canal+ hemma, det suger.

2 kärlekar för dagen, inför körkort och laget i hjärtat

Har lektion nu. Slutar snart och därefter blir det till norrviken och körskolan. Nille kommer hem på kortbesök idag så kanske träffar honom efter.


Är bra planer för alla hjärtans dag, en dag som egentligen är helt oviktig. Har man någon att älska ska man väl älska och uppskatta den varje dag, inte bara en gång om året.

Vill till kung carl och se AIK - HV71 men får se hur det blir med det.

♥ lycka ♥

Studentmössan kom idag. Exakt fyra månader kvar. Längtar!


med ett leende på läpparna


jag är bara allt jag kan vara

KC i fredags var lika underbart som alltid. Gårdagen var också mycket trevlig då lilla Thobias firade sitt artonde år på denna jord. Var bakis väldigt lång stund men det gick över tillslut! Lyckades dock somna på nattbussen på vägen hem så det tog totalt 3 timmars tid från att jag satt mig på nattbussen tills att jag var hemma, men sånt händer! Var nöjd och glad när jag väl hamnade i min säng.

Fredagens utseende

Idag vaknade jag sent, vi hade gäster, städat mitt rum och glott film osv. Ska nu försöka läsa lite, det minsta jag kan göra när det gäller att försöka fixa skolarbetet.

Fader var söt och köpte ett gulligt örngott till mig så jag kunde slänga upp en till kudde i min säng. Härligt att det finns någon på denna jord som tycker om mig åtminstone!

Mein sjätte kudde i sängen. Många kuddar gör en gosigare säng.

standard fredag

Hemma hos Johanna och förar lite medan hon fixar sig. Ikväll blir det kc eftersom stan är det som är planerat inför imorgon när lilla Thobias fyller år.

Dunkar musik och dricker lite baileys för tillfället. Vi rör oss mot station om kanske en timme.

Party like it's no tomorrow. Det behövs!

guys fucks things up, girls are fucked up


proppmätt och klockan är 1.15

Kom hem för ett tag sen från middagen hemma hos Lina. Några av oss ica brudar var där ikväll och åt MASSVIS av mat. Herregud va jag är mätt.

Över tolv, det är torsdag. Då kan jag säga med lycka nu: Imorgon är det fredag<3

Massa arabisk mat. Jätte gott!
Och efterrätt så man sprängs. Hur mätt som helst fortfarande haha

det är mitt liv, så nu lämnas alla bakom

Världen cirkulerar inte runt en enskild individ. Men min värld borde kretsa runt mig själv, inte någon annan. Gick så lågt tillslut. Förstår inte hur jag kunde hamna från det underbara till att krypa vid någon som inte äns är värd dets fötter på bara ett halvårs tid.

Nej, nu sätter jag stopp. Börjar om och ser vad som sker.
visa ord från en klok jävla kvinna

ultimata starten på min morgon


the last one standing

In order to be irreplaceable, one must always be different.


Åter igen till det vardagliga. Seg skoldag, utan några förväntningar utöver det vanliga. Efteråt blir det hem och möjligtvis senare en tripp till solariet. Börjar bli riktigt färglös, precis som min omgivning.

vad krävs för att få dig att inte ge upp?


fredag = utgång = dricka = woopwoop

Dagens line-up. Kände för att testa något nytt så den sista slängdes även in på inköpslistan.
Smak av lakrits och lime, får se hur fan det smakar.
Blir antingen hemmafest eller nype ikväll. Vet inte riktigt vilket jag har lust med men drickande är en självklarhet. Måste ju passa på, det är fredag! Förar hur som helst hos någon Patrik med JB och Bella m.fl. Sen ska dom vidare och får se om jag följer med.

stå emot, vilka motgångar du än möter

Hitta sladden som kopplar mobilen till stereon, check. Koppla in mobilen, check. Dunka first of the year så jag blir glad och släpper allt negativt, check.
... och nu har jag blogghumör.

Precis som igår hinner jag endast vara hemma lite mindre än två timmar efter skolan tills nästa aktivitet börjar. Igår var det jobb, idag blir det teater. Och nej jag går inte dit av mig själv, ska dit med min spanska grupp plus lite andra randoms i skolan. Slipper hur som helst en eller två spanska lektioner tack vare det i framtiden.

Forever alone day om 12 dagar. Det blir intressant.

RSS 2.0